mail probleem Unrouteable address

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »
- Roland -

- Roland -

28/01/2014 10:52:44
Quote Anchor link
Sinds ik 2 domeinen naar versio heb verhuisd, kan vanaf mijn eigen mail adres geen mail meer naar hen sturen. Ik krijg de mail onmiddellijk terug: Unrouteable address

ik heb dat al weken geleden aangekaart, en zeggen ze dat het wel aan mn eigen mail zal liggen

Hoe kun je dit checken, wat er gebeurd, waar de fout zit en bovenal uiteindelijk dit op te lossen !?

Elke info is welkom !

Voor de volledigheid het betrefd:
[email protected] &
[email protected]

Voor de verhuizing was er dus geen probleem, dus eerlijk gezegd wantrouw ik de antwoorden van versio beetje (al veel verschillende dingen gehoord.... ze vinden dit vervelende problemen dus het ligt aan mij niet aan hun)

Als laatste kreeg ik nu dit te horen:

Uw server kan denk ik niet de domeinen resolven.
Unrouteable address
Controleer of er in /etc/resolv.conf wel dns servers zijn opgegeven.

Ik heb toegang tot dns in Dadmin maar ik weet niet wat ik met die opmerking moet.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:19:32
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2014 11:17:02
Quote Anchor link
Is je DNS wel in orde en heb je MX records?
 
Chris PHP

Chris PHP

28/01/2014 11:21:57
Quote Anchor link
Even voor de duidelijkheid betreft het hier interne mail wisseling, aangezien je aangeeft je eigen emailadres. Of heb je het hier over een email vanaf hotmail o.i.d.?

Als het intern betreft kan het zijn dat je in DirectAdmin even een vinkje moet zetten voor de mail MX dat hij interne servers mag resolven.
 
- Roland -

- Roland -

28/01/2014 11:33:13
Quote Anchor link
Hoi San The,

ja er zal ergens "iets" NIET in orde zijn,

ik zoek 'het probleem ' overigens bij het ontvangende account ( díe is verhuisd, bij mn verstuur mail account is niets veranderd)

in directadmin zie ik bij dns instelling voor MX alleen dit staan:

dedomeinaam.com. MX 10 mail
dedomeinaam.com. TXT "v=spf1 a mx ip4:159.253.0.17 ~all"

(dat zie ik ook bij andere domeinen staan)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2014 11:34:44
Quote Anchor link
Heb je ook een A record mail?
 
- Roland -

- Roland -

28/01/2014 11:39:35
Quote Anchor link
@Chris

nee geen interne mail

het zijn allen mail account vd(op) de eigen domein: [email protected]

ik verstuur via roundcube, maar alleen de verhuisde account geven (ontvangst?)problemen.

Toevoeging op 28/01/2014 11:43:44:

@San The

Ja sorry deze staat er ook nog:

mail A 159.253.0.17


ps. de website zelf doet het nu goed, al stonden daar eerst nog oude dns instellingingen in (had backup van oude server op de nieuwe server teruggeplaatst. ik zie daar nu geen oude verwijzingen staan)
Gewijzigd op 28/01/2014 11:55:33 door - Roland -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2014 11:55:24
Quote Anchor link
Van hier uit kan ik met

traceroute 159.253.0.17

dat adres niet vinden.
 
- Roland -

- Roland -

28/01/2014 11:58:03
Quote Anchor link
traceroute kent mijn cmd niet !?

maar

ping 159.253.0.17

is ok
 
Michael -

Michael -

28/01/2014 11:59:12
Quote Anchor link
Hier vind ie 'm wel. Misschien is het nou opgelost?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Tracing route to vserver20.axc.nl [159.253.0.17]
over a maximum of 30 hops:

  7     4 ms     4 ms     4 ms  nl-ams04a-ri2-xe-0-0-0.aorta.net [84.116.132.218
]
  8     5 ms    15 ms     4 ms  tge2-4.ams01-1.nl.as5580.net [78.152.62.21]
  9     4 ms     5 ms     4 ms  eth1-1.core1.ams1.nl.atrato.net [78.152.44.63]
 10     5 ms     4 ms     8 ms  eth1-6.core1.ams2.nl.atrato.net [78.152.34.14]
 11     6 ms     5 ms     5 ms  eth2-5.edge1.ams5.nl.atrato.net [78.152.44.133]

 12     9 ms     5 ms     5 ms  eth2-4.edge1.rtd1.nl.atrato.net [78.152.44.32]
 13     6 ms     6 ms     6 ms  rijndata-42755-gw.ztm1.nl.as5580.net [78.152.32.
182]
 14     6 ms     6 ms     6 ms  rtr01.zmr001.uxw.nl [46.21.175.34]
 15     6 ms     6 ms     6 ms  vserver20.axc.nl [159.253.0.17]

Trace complete.


Toevoeging op 28/01/2014 11:59:52:

- Roland - op 28/01/2014 11:58:03:
traceroute kent mijn cmd niet !?

maar

ping 159.253.0.17

is ok

tracert
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2014 12:00:28
Quote Anchor link
Ping doet het hier ook.
 
Chris PHP

Chris PHP

28/01/2014 12:02:08
Quote Anchor link
Met nslookup kom ik op de volgende server uit.

Naam: vserver20.axc.nl
Address: 159.253.0.17

Staan je verhuisde domeinen ook in /etc/virtual/domains

Maar wat is nu precies het probleem.
- Kun je niet verzenden?
- kun je niet ontvangen?
- Test je met een 'intern' account dus vanaf dezelfde servers misschien andere domeinen.
- Test je vanaf een extern mail adres zoals hotmail.

Omschrijf je probleem eens iets uitgebreider. Vooral zonder domeinen en deze info kun je niet veel.

P.S. het is tracert niet traceroute
Gewijzigd op 28/01/2014 12:11:27 door Chris PHP
 
- Roland -

- Roland -

28/01/2014 12:36:35
Quote Anchor link
In win 7 is het cmd tracert
die geeft bij mij ook zo iets....

Maar wat zegt dat over mail .... ??

Het probleem:
Sinds ik 2 domeinen naar versio heb verhuisd, kan vanaf mijn eigen mail adres geen mail meer naar hen sturen. Ik krijg de mail onmiddellijk terug: Unrouteable address
 
Chris PHP

Chris PHP

28/01/2014 12:39:27
Quote Anchor link
@Roland,

Dit is toch exact het zelfde als wat nu al 3x verteld.

Wat bedoel je nu met eigen e-mailadres?
En beantwoord mijn andere vragen eens.

Nogmaals ik kan je niet helpen met de info die je nu leverd.
 
- Roland -

- Roland -

28/01/2014 13:47:49
Quote Anchor link
Ha Chris,

ja, maar je vroeg het ook nogmaals (verzenden/ontvangen ?) vandaar nogmaals: versturen

Maar ik weet iets meer: vanaf mijn gmail account kan ik wel naar hen versturen (en ze ontvangen het ook)
mijn vanaf mijn mailaccount: ik gebruik roundcube, kan ik dus (sinds die domeinen zijn verhuist) niet versturen cq. niet naar hen mailen (krijg onmiddelijk: error Unrouteable address )
Voor de rest doet mijn mail het gewoon goed....
Ik snap dit niet, een ongelukkige samenloop omstandigheden ??

Ja, het is een raar, lastig probleem,

Advies, ideeën blijfen welkom.
 
Chris PHP

Chris PHP

28/01/2014 13:53:36
Quote Anchor link
Dus jou mailaccount is wel degelijk een intern adres! Als je dat nu vervolgens direct meld kunnen we je beter helpen.

Dus nogmaals mijn eerste tip: Kijk in DirectAdmin bij je mail records en zorg dat het vinkje voor intern resolve goed staat. Dit probleem heb ik zelf ook al eens ondervonden, na de wereld ging goed maar domeinen op mijn eigen server kwamen niet aan.

Het was dat vinkje, die wordt gebruikt om te bepalen of je de eigen DNS gebruikt of die van een externe host.

Mocht dat niet werken check dan of je verhuisde domeinen in /etc/virtual/domains staan.

Overigens zijn deze domeinen ook echt gekoppeld aan een mailserver of zijn het redirects/pointers?
Gewijzigd op 28/01/2014 13:57:43 door Chris PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.