mail script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nicky

nicky

22/07/2008 22:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een mail script gemaakt dat het mogelijk moet maken massa mail te verzenden naar (iedereen (alle gebruikers dus), alleen gebruikers(zonder admins), Alleen administrators).

Dit script had ik al eerder geschreven alleen toen kon je, je wachtwoord opvragen. Nu heb ik dat script gepakt en verbouwt alleen hij stuurt geen mail en ik kan er maar niet achter komen waarom hij geeft namelijk ook geen errors. En aan mijn php.ini ligt het niet want mijn andere mail scripts werken wel.

hier is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
    <?php
    
    if(isset($_POST['Verzenden'])){
    
        $Wie = $_POST['Bestemd'];
        $Onderwerp = $_POST['Onderwerp'];
        $Aanhef = $_POST['Aanhef'];
        $Bericht = $_POST['Bericht'];
        
        
        if(empty($Onderwerp)){
            echo '<div id="error"><img src="../images/error.png" /> Er is geen onderwerp ingevoerd ingevoerd</div>';
            echo '<script>setTimeout("document.location.href=\'massmail.php\'",2000)</script>';    
        }
elseif(empty($Bericht)){
            echo '<div id="error"><img src="../images/error.png" /> Er is geen bericht ingevoerd</div>';
            echo '<script>setTimeout("document.location.href=\'massmail.php\'",2000)</script>';    
        }
else{
            
            switch($Wie){
                case
'Iedereen':
                    $keuze = '*';
                break;
                
                case
'Gebruikers':
                    $keuze = 'gebruiker';
                break;
                
                case
'Administrators':
                    $keuze = 'administrator';
                break;
                
                $email_query = "SELECT * FROM gebruikers WHERE gbr_rank = '".$keuze."';";
                   $email_sql = mysql_query($email_query)or die('Kan geen verbinding maken');
                
                while ($row = mysql_fetch_array($email_sql)){
                    
                    $email_ontvanger = $row['gbr_email'];
                    $verzender = "Site naam";
                    $email_verzender = "[email protected]";
            
                    $headers = "From: ".$verzender." <".$email_verzender.">\r\n";
            
            
                    $Bericht =
                        $Aanhef." ".$row['gbr_nickname'].",
            
                        "
.$Bericht;
            

                        $Bericht = htmlentities($Bericht);
            
                        mail($email_ontvanger, $Onderwerp, $Bericht, $headers);
                    
                }
            }
        
        }
    }

    
    ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 00:19:45
 
- SanThe -

- SanThe -

22/07/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Begin bij het begin.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Nicky

nicky

23/07/2008 17:33:00
Quote Anchor link
heb ik nu gedaan alleen zie ik nu nog niks ik krijg het idee dat hij de pagina ook herlaadt.

Ik denk dat ik maar een avondje ga troubleshooten maar iniedergeval bedankt :p
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.