mail werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 15:02:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil een mailtje versturen met gegevens uit een contactformulier. Echter, er wordt niks gemaild. Ook niet als ik het standaardvoorbeeld van php.net volg. De mailfunctie returnt wel true (boolean).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$to
      = '[email protected]';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
           'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
           'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
$test    = mail($to, $subject, $message, $headers);
var_dump($test);
?>


De var_dump geeft true (boolean) terug.

Het gaat om een Joomla project en in de admin zie ik dat de mailserver is ingesteld op SMTP en er staat een ip adres bij. Kan iemand mij verder helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:55:16
 
Sander Z

Sander Z

11/10/2012 15:28:09
Quote Anchor link
Misschien helpt dit je op weg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
ini_set('SMTP', $host);
ini_set('smtp_port', $port);
ini_set('sendmail_from', $sendmail);

$to      = '[email protected]';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
           'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
           'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

if (mail($to, $subject, $message, $headers)) {
    echo 'Email OK...<br />';
}
else{
    echo '<b>Email failed!</b><br />';
}

?>
Gewijzigd op 11/10/2012 15:29:13 door Sander Z
 
Chris PHP

Chris PHP

11/10/2012 15:29:03
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 15:02:17:
Hallo,

Ik wil een mailtje versturen met gegevens uit een contactformulier. Echter, er wordt niks gemaild. Ook niet als ik het standaardvoorbeeld van php.net volg. De mailfunctie returnt wel true (boolean).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$to
      = '[email protected]';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
           'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
           'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
$test    = mail($to, $subject, $message, $headers);
var_dump($test);
?>


De var_dump geeft true (boolean) terug.

Het gaat om een Joomla project en in de admin zie ik dat de mailserver is ingesteld op SMTP en er staat een ip adres bij. Kan iemand mij verder helpen?


Heb je dit getest via je local server, of had je hem geupload naar je hosting?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 15:34:18
Quote Anchor link
@Sander: hij zegt E-mail OK, maar ik ontvang niks :(

@Chris: ik zit rechtstreeks op een server, dus niet localhost.
 
Chris PHP

Chris PHP

11/10/2012 15:36:28
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 15:34:18:
@Sander: hij zegt E-mail OK, maar ik ontvang niks :(

@Chris: ik zit rechtstreeks op een server, dus niet localhost.


Heb je ergens een werkend formulier waarmee je kunt testen of die wel werkt?
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 15:37:34
Quote Anchor link
@ozzie: heb je toegang tot de maillog op de server? meestal te vinden in

/var/log/maillog

Hierin kan je zien wat er met de mail gebeurt is..
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/10/2012 15:38:15
Quote Anchor link
Controleer eens of je de mail terugvindt is je Spam / Junk mail.
Je weet nooit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 15:42:47
Quote Anchor link
@Chris: als ik iets vanuit Joomla stuur werkt het wel.

@Marvin: bestand gevonden, maar is leeg.

@Kris: nee, staat niks in.
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 15:52:45
Quote Anchor link
Probeer het eens met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$test
    = mail($to, $subject, $message, $headers,'[email protected]');
?>


werkt het dan wel? vervang de [email protected] door je from address
Gewijzigd op 11/10/2012 15:53:15 door Marvin H
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 15:57:38
Quote Anchor link
Nee, er gebeurt niks :(((

Als ik dat ip adres van die smtp host in m'n browser plak, krijg ik trouwens een soort IIS7 logo te zien. Die smtp server is dus blijkbaar een windows machine. Ik weet niet of dat nog iets uitmaakt???
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 15:58:33
Quote Anchor link
Zou niet uit mogen maken... wat wel vreemd is dat je maillog leeg is... normaal gesproken zou dit niet moeten kunnen...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 16:11:33
Quote Anchor link
Marvin, ik denk dat dat toch een andere server is... dan kan ik er helaas niet bij.

Iemand nog suggesties?

Toevoeging op 11/10/2012 16:11:57:

snap overigens niet dat ik vanuit joomla wel kan mailen via een formulier...

Toevoeging op 11/10/2012 16:24:37:

Ik vul hier een ip adres in:

ini_set('SMTP', 'xxx.xxx.x.xx');

Doe ik dat zo goed, of moet daar nog http:// bij?

Toevoeging op 11/10/2012 16:43:17:

Pfff... ik lijk het voor elkaar te gaan krijgen via de eigen mailfunctie van Joomla... vraag me niet waarom maar dat lijkt te werken...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.