mailbox systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Daniel Vos

Daniel Vos

21/02/2013 16:01:23
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een mailbox systeem voor mijn site waardoor het mogelijk is om naar andere gebruikers berichten te sturen. Opzich werkt dat prima, maar ik wil het graag verder uitbreiden. Het probleem waar ik nu op vast loop, is dat ik wil dat het mogelijk is om verschillende berichten aan te vinken en dan bijvoorbeeld alle aan gevinkte berichten in één keer te verwijderen.

De rede dat dat niet lukt is waarschijnlijk omdat alle check boxen voor de berichten dezelfde "name" hebben. maar ze allemaal een aparte "name" geven kan niet in mijn script tenzij ik de "name" laat bepalen door een variable. Maar als ik dat doe weet het script op de volgende pagina dan niet wat de "name's" van de check boxen zijn.

Mijn vraag is dus of er iemand is die me hier mee zou kunnen helpen, en dat ook bereid is te doen.

Dit is het script op de pagina van de inbox:
-----------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<br/>
                <br/>
                Geselecteerde items: <form method="post" action="bericht_handeling_uitvoeren_index.php">
                <select name="handeling">
                <option value="verwijderen">verwijderen</option>
                <option value="gelezen">markeren als gelezen</option>
                <option value="ongelezen">markeren als ongelezen</option>
                </select><input type="submit" value="uitvoeren">
                <br/>
                <br/>
<?php
$gebruikersnaam
= $row['gebruikersnaam'] ;

$inbox = mysql_query("SELECT * FROM persoonlijk_$gebruikersnaam WHERE soort LIKE '%DB%' ORDER BY personID DESC");
echo "<center>";
echo "<table id='berichten_tabel' border='1'>";
echo "<tr>";
echo "<td>";

$num_berichten = mysql_num_rows($inbox);

if($num_berichten == 0)
    {

    echo "<center>";
    echo "<table border='0'>";
    echo "<tr>";
    echo "<td style='color:#6F6F6F;font-size:16px;font-family:verdana;text-shadow:1px 1px 0px #000000;text-align:center;'>U heeft geen berichten in uw inbox</td>";
    echo "</tr>";
    echo "</table>";
    echo "</center>";
    }

else
    {
        while($berichten = mysql_fetch_array($inbox))
            {

            $inbox_2 = $berichten['gebruikersnaam'];
            $inbox_1 = mysql_query("SELECT * FROM inloggen_users WHERE gebruikersnaam IN ('$inbox_2')");
                while($berichten_1 = mysql_fetch_array($inbox_1))
                    {

          echo "<table border='0'>";
          echo "<tr>";
          echo "<td rowspan='2' style='width:10px;'><input type='checkbox' name='markeren' value='" . $berichten['personID'] . "' id='inputt'></td>";
          echo "<td>";
            echo "<table id='inner_berichten_tabel' border='0' style='background-color:" . $berichten['gelezen'] . "'><form method='post' action='bericht_lezen_index.php'><input type='text' value='" . $berichten['personID'] . "' name='zoeken' style='widht:0px;height:0px;border:0px;'>";
            echo "<tr>";
            echo "<td rowspan='2' style='width:55px;'><img src='" . $berichten_1['avatar'] . "' style='width:50px;height:50px;border-radius:10px;border-color:#000000;border-width:1px;border-style:solid;'></td>";
            echo "<td rowspan='1'><div style='font-size:18px;text-shadow:2.5px 2.5px 0px #000000;font-weight:bold;overflow:hidden;height:24px;'>" . $berichten['onderwerp'] . "</div></td>";
            echo "<td rowspan='2' style='width:160px;'><element style='text-align:right;font-size:12px;color:#CCCCCC;float:right;margin-right:5px;'>" . $berichten['datetime'] . "</element><br/><input type='submit' value='Ga naar bericht' style='width:140px;float:right;'></form><form method='post' action='post_verwijder_bericht_index.php'><input type='submit' value='Verwijder bericht' style='width:155px;float:right;color:#FF0000;'></td>";
            echo "</tr>";
            echo "<tr>";
            echo "<td><b>" . $berichten['gebruikersnaam'] . "</b><br/><i>". $berichten_1['niveau'] . "</i></td>";
            echo "</tr>";
            echo "</table><input type='text' value='" . $berichten['personID'] . "' name='zoeken' style='widht:0px;height:0px;border:0px;'></form>";
          echo "</td>";
          echo "</tr>";
          echo "</table>";
                    }
          }
    }

echo "</td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";
echo "</center>";
?>

                </form>

-----------------------------------------------------------------------

en dit is het script op de pagina waar je naar toe gaar zodra je op uitvoeren drukt:
-----------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
$gebruikersnaam
= $row['gebruikersnaam'];
$handeling = $_POST['handeling'];

if($handeling == "verwijderen")
    {

    $soort = "VEB";
    }

else
    {
    if($handeling == "ongelezen")
        {

        $soort = "ongelezen";
        }

    else
        {
        if($handeling = "gelezen")
            {

            $soort = "gelezen";
            }

        else
            {
            $soort = "verplaatsen naar andere map";
            echo 'kan nog niet';
            }
        }
    }


while($personID = $_POST['markeren'])
    {

    $bericht_handeling = mysql_query("UPDATE persoonlijk_$gebruikersnaam SET soort='$soort' WHERE personID IN ('personID')");

    mysql_query($bericht_handeling,$con);
    }

?>

-----------------------------------------------------------------------

Toevoeging op 21/02/2013 16:53:05:

Voor iedereen die phpmyadmin kent en niet precies begrijpt wat ik bedoel is hier nog een voorbeeld:

Het voorbeeld:
De mogelijkheid in phpmyadmin om meerder rows aan te vinken en daarna op verwijderen drukken, waardoor alle aangevinkte rows worden verwijderd.

Dat is dus wat ik wil, alleen lukt het me niet om daar een script voor te bedenken en zou ik daar dus graag hulp bij willen.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laar maar het is me al gelukt

weet iemand trouwens hoe ik dit topic kan afsluiten of zo iets
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gewijzigd op 23/02/2013 15:14:41 door Daniel Vos
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.