mailng vesturen in html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 14:12:00
Quote Anchor link
Hoi als ik een mailing verstuur in html dan krijg ik geen klik link ook de plaatjes van de banner blijft weg krijg ik een kruisje..

Waar kan dit aan liggen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 17:38:29
 
- wes  -

- wes -

30/11/2007 14:23:00
Quote Anchor link
Opwarming van de aarde

Dat zorgt er ook voor dat google en de zoekfunctie hier stuk zijn en dat jij dan niet dit soort simpele dingen daarin kan opzoeken
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 14:27:00
Quote Anchor link
Wat schiet ik hier mee op het is toch een vraag wil ook leren net zoals een ander het geleerd heeft.
 
Winkie

winkie

30/11/2007 14:36:00
Quote Anchor link
Dan moet je vooral zo lekker veel en heldere informatie verschaffen.
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Zal het uitleggen.

Ik heb een mail script dat niet doet wat ik wil .

Als ik een bannercode wil versturen dan krijg ik hem in mijn mail als een kruisje dus het plaatje word niet weergegeven.

Ook een link pakt hij niet maar maakt er text van .

Ik heb alles al geprobeert met text/html etc maar blijft het zelfde doen.
 
- wes  -

- wes -

30/11/2007 14:43:00
Quote Anchor link
PHPMailer
Swiftmailer

googlen!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/11/2007 14:45:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je op regel 58 een ; verkeerd hebt staan
En regel 105 staat bij jou als commentaar alleen zorgt die er juist voor dat de afbeelding daadwerkelijk meegestuurd wordt.
Oftewel wat meer informatie over wat je hebt zou handig zijn.
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 14:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?
}
echo"<b>De email is verzonden:</b><br>";
$keres = "SELECT * FROM topbottom";
$eredm = mysql_query($keres) or die("error");
$sor=mysql_fetch_array($eredm);
$toptext = $sor["top"]; $bottext = $sor["bottom"];
$sendto=",";
      for($i=$start; $i<$rows; $i=$i+$step)
          {

$t++;
          mysql_data_seek($sq,$i);
        $ar=mysql_fetch_array($sq); extract($ar);
            if(!$prise)
            {

            $mc="$subject \n $mailcontent ";
            $msubject="$subject - van $ptrname";
            }

            else
            {
            $mc="$subject \n $toptext \n $mailcontent \n Click this link   $prise $paytype: \n  $ptrurl/reademail.php?id=$fid&mailcode=$mailnumber \n $bottext";
            $msubject="$subject -  from $ptrname";
            }

        $fr="From: $adminemail\n"."Content-type: text/$mailformat; charset=$mail_coding";
        @
mail($femail, $msubject, $mc, $fr );
        $sendto .= $fid.",";
echo("ID: $fid | ");
          }

        echo"<hr>$t E_MAILS  HAS BEEN SUCCESSFULLY SENT! ";
    $query = "UPDATE reads SET sendto='$sendto' WHERE fnum='$curid'";
    $eredm = mysql_query($query) or die("error #2");
      }

    ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peetje van emeren
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 14:49:00
Quote Anchor link
Hierboven het stukje script waar over gaat daar zit een fout in.
 
- wes  -

- wes -

30/11/2007 14:51:00
Quote Anchor link
Ok dit is duidelijk een stap teveel voor je. Begin bij de basis PHP, je krijgt het hier al niet eens voor elkaar correct variabelen te setten of een database uit te lezen. Ga dat eerst maar eens onder de knie krijgen
 
Winkie

winkie

30/11/2007 14:52:00
Quote Anchor link
Staat het plaatje op de server? Is de link uberhaupt wel een link?

En waar staat de fout in het bovenstaande script? Volgensmij hebben we meer aan de code van het eigenlijke mailtje.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/11/2007 14:53:00
Quote Anchor link
Paar dingen waarom gebruik je geen phpmailer of swiftmailer (hierboven al genoemd)
En ik zie nergens waar je die afbeelding erbij stopt.
En ik zie nergens de html die je wilt mailen. Oftewel wel code maar niet duidelijk.

ps.probeer ook <?php aan het begin te zetten dan komt het hier netter te staan.
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 14:58:00
Quote Anchor link
test
<a href=\"http://k1s.nl/k/?wi=49713&ui=1261&di=1\" target=\"_blank\"><img src=\"http://k1s.nl/dv/?wi=49713&bi=1&li=1261\" style=\"width: 468px; height: 60px; border: 0px;\" /></a>
<a href=\"http://ds1.nl/c/?wi=51827&ws=&si=455&li=26556\" target=\"_blank\"><img src=\"http://b.ds1.nl/455/26556?wi=51827&ws=\" height=\"60\" width=\"234\" border=\"0\" alt=\"\" title=\"\" /></a>

Dit hierboven is de broncode van de email die ik verstuur in html
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

30/11/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Je geeft ook nergens op dat het om een HTML mail gaat.

Misschien ook handig om de '@' voor mail() weg te halen, dan zie je namelijk tekst als er iets fout gaat!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/11/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Er staan allemaal escape tekens (backslashes dus) voor de dubbele aanhalingstekens. Ik neem aan dat je code uit een form komt en dat magic quotes aanstaat waardoor automatisch alles ge-escapet wordt.
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Heb ik gedaan Die@ maar dat maakt niet uit blijft hetzelfde
Hij wil gewoon geen html door geven die uit de DB komt..
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Wat ik wel raar blijf vinden is dat hij de toptext (banner) en botumtext (ook banner) wel verstuurt in de mail maar de link $ptrurl/reademail.php?id=$fid&mailcode=$mailnumber

Die laat hij niet als link zien maar als text en die is net zo belangrijk

Dus de banners zie ik wel eigelijk doet ie wel html versturen
 
Winkie

winkie

30/11/2007 16:06:00
Quote Anchor link
Laat ie dit

$ptrurl/reademail.php?id=$fid&mailcode=$mailnumber

echt zien?

En dan snap je niet waarom het geen link is?

Trouwens, kan iemand peetje even vertellen waar de edit-knop zit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door winkie
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

30/11/2007 16:10:00
Quote Anchor link
$ptrurl/reademail.php?id=$fid&mailcode=$mailnumber

Hier maakt hij een link van
http://www.xxx.nl/reademail.php?id=2&mailcode=37

Maar die komt niet als een link in mijn email maar als text waar je niet op kunt klikken
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

30/11/2007 16:10:00
Quote Anchor link
Edit: +te laat+
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben Jacobs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.