Mailscript Mailt niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ron

ron

12/01/2010 15:32:00
Quote Anchor link
Geen errors.
Toch al ik het formulier heb ingevuld zegt hij wel "Uw email is ontvangen, deze nemen wij zo spoedig mogelijk in behandeling!"

Maar krijg niks in mij mailbox.
heb dit script al vaker zonder problemen gebruikt.
Dus snap het niet.

Het mailscript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
<?php
include 'phpscript.inc.php';

?>

<?php

// maakt verbinding met je MYsql
$conn = mysql_connect("localhost","ron","");
if (!$conn)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

//Plaats hier alle data van je database uit je MYsql
mysql_select_db("kb_cadeau", $conn);
$sql="INSERT INTO gegevens (voornaam, toevoegsel, achternaam, adres, huisnummer, toevoeging, postcode, woonplaats, telefoonnummer, email, rekeninghouder, rekeningnummer, nkind1, geslachtkind1, geboorte1d, geboorte1m, geboorte1j, cadeau1)

VALUES ('$_POST[voornaam]','$_POST[toevoegsel]','$_POST[achternaam]','$_POST[adres]','$_POST[huisnummer]','$_POST[toevoeging]','$_POST[postcode]','$_POST[woonplaats]','$_POST[telefoonnummer]','$_POST[email]','$_POST[rekeninghouder]','$_POST[rekeningnummer]','$_POST[nkind1]','$_POST[geslachtkind1]','$_POST[geboorte1d]','$_POST[geboorte1m]','$_POST[geboorte1j]','$_POST[cadeau1]')"
;

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>mailing script</title>
</head>

<body>
<?php
if(isset($_POST['email'])) {
    
    // Vul hier het juiste e-mail en het onderwerp (subject) in
    $email_to = "[email protected]";
    $email_subject = "subject";
    
    
    function
died($fout) { ?>

    
<div>
<p>Let A.U.B op dat alle gegevens zijn ingegevult.</p>
        <?php echo $fout ?>
          <p><a href="Javascript:history.back()">terug</a></p></div>
          
<?php        die();
    }

    //hier benoemen we alle velden met een array
    // ## == moet aanwezig zijn
    // -- == hoeft neit aanwezig te zijn

    if(!isset($_POST['voornaam']) ||
        !
isset($_POST['toevoegsel']) ||
        !
isset($_POST['achternaam']) ||
        !
isset($_POST['adres']) ||
        !
isset($_POST['huisnummer']) ||
        !
isset($_POST['toevoeging']) ||
        !
isset($_POST['postcode']) ||
        !
isset($_POST['woonplaats']) ||
        !
isset($_POST['telefoonnummer']) ||
        !
isset($_POST['email']) ||
        !
isset($_POST['rekeninghouder']) ||
        !
isset($_POST['rekeningnummer']) ||
        !
isset($_POST['geslachtkind1']) ||
        !
isset($_POST['geboorte1d']) ||
        !
isset($_POST['geboorte1m']) ||
        !
isset($_POST['geboorte1j'])); {
            
    
        
    $voornaam = $_POST['voornaam']; /* ## */
    $toevoegsel = $_POST['toevoegsel']; /* -- */
    $achternaam = $_POST['achternaam']; /* ## */
    $adres = $_POST['adres']; /* ## */
    $huisnummer = $_POST['huisnummer']; /* ## */
    $toevoeging = $_POST['toevoeging']; /* -- */
    $postcode = $_POST['postcode']; /*  ## */
    $woonplaats = $_POST['woonplaats']; /* ## */
    $telefoon = $_POST['telefoonnummer']; /* ## */
    $mail = $_POST['email']; /* ## */
    $rekeningh = $_POST['rekeninghouder']; /* ## */
    $rekeningn = $_POST['rekeningnummer']; /* ## */
    $naamk1 = $_POST['nkind1']; /* -- */
    $geslachtkind1 = $_POST['geslachtkind1']; /* -- */
    $geboorte1d = $_POST['geboorte1d'];  /* -- */
    $geboorte1m = $_POST['geboorte1m']; /* -- */
    $geboorte1j = $_POST['geboorte1j']; /* -- */
    $cadeau = $_POST['cadeau1']; /* ## */
    
    $fout_melding = "";
    
    $email_ver = "^[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9.-]+\.[A-Z]{2,4}$";
    if(!eregi($email_ver,$mail))
    {

        $fout_melding .= '<p>Vul een geldig <b>e-mail</b> in</p>';
    }
    
    // als er meerdere array de zelfde voorwaarde hebben kun je die onder 1 noemer plaatsen.
    $naam_ver = "^[A-Z .'-]+$";
    if(!eregi($naam_ver,$voornaam))
    {

        $fout_melding .= '<p>U bent uw <b>voornaam</b> of <b>voorletter</b> vergeten in te vullen.</P>';
    }

    if(!eregi($naam_ver,$woonplaats))
    {

        $fout_melding .= '<p>vul uw <b>woonplaats</b> in aub. </p>';
    }

        if(!eregi($naam_ver,$adres))
    {

        $fout_melding .= '<p>u <b>adres</b> klopt niet.</p>';
    }

    if(!eregi($naam_ver,$achternaam))
    {
    
        $fout_melding .= '<p>U bent uw <b>achternaam</b> vergeten in te vullen. </p>';
    }

    if(!eregi($naam_ver,$rekeningh))
    {

        $fout_melding .= '<p> <b>rekeninghouder</b> is onbekent of onjuist. </p>';
    }

    $postcode_ver = "^[A-Z0-9 .'-]+$";
    if(!eregi($postcode_ver,$postcode))
    {

        $fout_melding .= '<p>vul een juiste <b>postcode</b> in A.U.B. </p>';
    }

    $nummer_ver = "^[0-9.'-]+$";
    if(!eregi($nummer_ver,$huisnummer))
    {

        $fout_melding .= '<p><b>huisnummer</b> is onjuist.</p>';
    }

    if(!eregi($nummer_ver,$telefoon))
    {

        $fout_melding .= '<p>onjuist <b>telefoonnummer</b> ingevult.</p>';
    }

    if(!eregi($nummer_ver,$rekeningn))
    {
    
        $fout_melding .= '<p>onjuist <b>rekeningnummer</b> ingevult.</p>';
    }

    if(strlen($fout_melding) > 0)    {
    died($fout_melding);
    }
    }

    
    
    $email_bericht = "klant gegevens.\n\n";
    
    function
clean_string($string) {
    $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
    return str_replace($bad,"",$string);
    }


    $email_bericht .= "Voornaam: ".clean_string($voornaam)."\n";
    $email_bericht .= "Toevoegsel: ".clean_string($toevoegsel)."\n";
    $email_bericht .= "Achternaam: ".clean_string($achternaam)."\n";
    $email_bericht .= "Adres: ".clean_string($adres)."\n";
    $email_bericht .= "Huisnummer.: ".clean_string($huisnummer)."\n";
    $email_bericht .= "HuisNRtoev.: ".clean_string($toevoeging)."\n";
    $email_bericht .= "Postcode: ".clean_string($postcode)."\n";
    $email_bericht .= "Woonplaats: ".clean_string($woonplaats)."\n";
    $email_bericht .= "Telefoon nr.: ".clean_string($telefoon)."\n";
    $email_bericht .= "E-mail.: ".clean_string($mail)."\n";
    $email_bericht .= "Rekeninghouder: ".clean_string($rekeningh)."\n";
    $email_bericht .= "Rekening nr.: ".clean_string($rekeningn)."\n";
    $email_bericht .= "Naam kind: ".clean_string($naamk1)."\n";
    $email_bericht .= "Geslacht van kind: ".clean_string($geslachtkind1)."\n";
    $email_bericht .= "Geboorte dag van kind: ".clean_string($geboorte1d)."\n";
    $email_bericht .= "Geboorte maand van kind: ".clean_string($geboorte1m)."\n";
    $email_bericht .= "Geboorte jaar van kind: ".clean_string($geboorte1j)."\n";
    $email_bericht .= "Gekozen cadeau: ".clean_string($cadeau)."\n";
    
$headers = 'From: '.$mail."\r\n".
'Reply-To: '.$email_to."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_bericht, $headers);
    
$headers = 'From: '.$email_to."\r\n".
'Reply-To: '.$email_to."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($mail, "Gratiskinderboeken.nl Bevestigingsmail", "Geachte heer/mevrouw \n \n Hartelijk dank voor uw bestelling bij                             Gratiskinderboeken.nl!\n \n Het kinderboekenpakket zal zo spoedig mogelijk worden verzonden.\n Heel veel plezier gewenstmet het pakket.\n \n Groeten,\n Het team van Gratiskinderboeken.nl", $headers);
?>


<div id="div_home_maat3">
  <p>&nbsp;</p>
  <p>Uw email is ontvangen, deze nemen wij zo spoedig mogelijk in behandeling!</p>
  <p><a href="Javascript:history.back()">terug</a> </p>
</div>

<?php
}
?>

    
        
</body>
</html>

het formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
<div id="order_content_frame">
<div id="order_links"></div>
    <div id="order_content">
        <form action="verzend.php" method="POST" name="aanmelden" id="aanmelden">
        <div id="order_top"><h2><?php echo $row_Ophalen_content['titel1']; ?></h2></div>
        <div id="order_text">
            <div id="order_img"><img src="<?php echo $map.$_GET["action"],".",jpg;?>" width="163" height="163" border="0" /></div>
            <table width="470px" class="main_tekstvak_formulier">
                <tr>
                <td width="21%">Naam:</td>
                <td width="15%"><input name="voornaam" type="text" id="voornaam" size="12" /></td>
                <td width="19%">Tussenvoegsel:</td>
                <td width="45%"><input name="toevoegsel" type="text" id="toevoegsel" size="8" /></td>
              </tr>
                <tr>
                <td>Achternaam:</td>
                <td><input name="achternaam" type="text" id="achternaam" size="12" /></td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Adres:</td>
                <td><input name="adres" type="text" id="adres" size="12" /></td>
                <td>Huisnummer:</td>
                <td><input name="huisnummer" type="text" id="huisnummer" size="4" />
                <input name="toevoeging" type="text" id="toevoeging" size="4" /></td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Postcode:</td>
                <td><input name="postcode" type="text" id="postcode" size="12" /></td>
                <td>Woonplaats:</td>
                <td><input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" size="12" /></td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Telefoonnummer:</td>
                <td><input name="telefoonnummer" type="text" id="telefoonnummer" size="12" /></td>
                <td>E-mail:</td>
                <td><input name="email" type="text" id="email" size="12" /></td>
              </tr>
              <tr>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Naam kind:</td>
                <td><input name="nkind1" type="text" id="nkind1" size="12" /></td>
                <td>Geslacht:</td>
                <td><input type="radio" checked="checked" value="man" name="geslachtkind1">Man
                    <input type="radio" value="vrouw" name="geslachtkind1">Vrouw
                </td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Geboortedatum:</td>
                <td colspan="3"><select name="geboorte1d" id="geboorte1d">
                  <option selected="selected">1</option>
                  <option>2</option>
                  <option>3</option>
                  <option>4</option>
                  <option>5</option>
                  <option>6</option>
                  <option>7</option>
                  <option>8</option>
                  <option>9</option>
                  <option>10</option>
                  <option>11</option>
                  <option>12</option>
                  <option>13</option>
                  <option>14</option>
                  <option>15</option>
                  <option>16</option>
                  <option>17</option>
                  <option>18</option>
                  <option>19</option>
                  <option>20</option>
                  <option>21</option>
                  <option>22</option>
                  <option>23</option>
                  <option>24</option>
                  <option>25</option>
                  <option>26</option>
                  <option>27</option>
                  <option>28</option>
                  <option>29</option>
                  <option>30</option>
                  <option>31</option>
                </select>
                  /
                  <select name="geboorte1m" id="geboorte1m">
                    <option selected="selected">1</option>
                    <option>2</option>
                    <option>3</option>
                    <option>4</option>
                    <option>5</option>
                    <option>6</option>
                    <option>7</option>
                    <option>8</option>
                    <option>9</option>
                    <option>10</option>
                    <option>11</option>
                    <option>12</option>
                  </select>
                  /
                  <select name="geboorte1j" id="geboorte1j">
                    <option>1990</option>
                    <option>1991</option>
                    <option>1992</option>
                    <option>1993</option>
                    <option>1994</option>
                    <option>1995</option>
                    <option>1996</option>
                    <option>1997</option>
                    <option>1998</option>
                    <option>1999</option>
                    <option>2000</option>
                    <option>2001</option>
                    <option>2002</option>
                    <option>2003</option>
                    <option>2004</option>
                    <option>2005</option>
                    <option>2006</option>
                    <option>2007</option>
                    <option>2008</option>
                    <option>2009</option>
                </select></td>
              </tr>
              <tr>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Rekeninghouder:</td>
                <td><input name="rekeninghouder" type="text" id="rekeninghouder" size="12" /></td>
                <td>Rekeningnummer:</td>
                <td><input name="rekeningnummer" type="text" id="rekeningnummer" size="12" /></td>
              </tr>
              <tr>
                <td><input name="cadeau1" id="cadeau1" type="hidden" value="1" /></td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td colspan="4">
                  <input type="checkbox" name="checkbox2" id="checkbox2" />Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
                </td>
              </tr>
              <tr>
                
                <td colspan="4">
                  <input type="checkbox" name="checkbox" id="checkbox" />Ja, ik ga akkoord met de afschrijving van mijn  rekeningnummer
                </td>
              </tr>
            </table>
            </td>
                    <div id="order_buttons">
            <div id="order_vorige"><a href="Javascript:history.back()"><img src="img/button_vorige.jpg" width="63" height="30" align="left" border="0" /></a></div>
            <div id="order_bestel"><input name="aanmelden" type=image value="Submit" src="img/button_bestel.jpg" align="right" /></div>
        </div>
        </div>
        <div id="order_footer"></div>
        </form>
    </div>
    
<div id="order_rechts"></div>
</div>


zie ik gewoon iets heel doms over het hoofd??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ron
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 06:24:48
 
John D

John D

12/01/2010 15:46:00
Quote Anchor link
Haal de @ tekens eens weg voor @mail en check de foutmeldingen.
 
Ron

ron

12/01/2010 15:49:00
Quote Anchor link
ooh..

krijg nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\php5boek\test_speelgoedgratis.nl\verzend.php on line 171


Maar als ik hem dan "live" gooi heb ik dat probleem niet meer toch?

zal ondertussen is googlen voor een oplossing. Thx John in iedergeval :)
 
John D

John D

12/01/2010 16:18:00
Quote Anchor link
inderdaad maar wellicht een andere foutmelding van een falende smtp/mailserver op je live omgeving. Het @ onderdukt foutmeldingen.
 
Ron

ron

12/01/2010 16:29:00
Quote Anchor link
maar snap het niet helemaal, gebruik deze code (bijna het zelfde, alleen minder voorwaarden, en iets verbeterd) ook op de andere, daar had ik geen problemen mee toen ik hem op me local aan het testen was.

Heb even rond gegoogled. Maar daar wordt me aangeraden om de smtp/mailserver aan te passen via me localhost files. Maar nu test ik net een oudere website. waar ik dit script ook voor gebruik. En daar heb ik dan weer niet de error. dat ik geen mail binnen krijg.

nouwja, mebee ga ik is kijken hoe het zit als ie ook niet mailt als hij live staat.
 
Steen

steen

12/01/2010 16:40:00
Quote Anchor link
"live" mailt hij waarschijnlijk wel,, want daar heb je andere instellingen.
 
Ron

ron

19/01/2010 10:19:00
Quote Anchor link
sorry dat ik dit script nog een keer ophaal,
maar heb nu een ander probleem er mee namelijk.

Hij pakt de voorwaarde prima, die er in zijn gezet. Alleen het maakt niet of dat de voorwaarde wel of niet ingevult zijn of dat er een fout is. Alles komt zoiezo in de database. En dat heb ik liever niet, want dan krijg je natuurlijk dubble post als mensen het alsnog aanpassen na de foutmelding.

heb nog een kleine aanpassing er ingezet, omdat hij anders gewoon helemaal niets er in laden "soms vergeet ej wel eens wat" met betrekking van het script hier boven. Voor de rest geen aanpassingen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?$conn = mysql_connect("localhost","ron","");
if (!$conn)
  {
  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }
//Plaats hier alle data van je database uit je MYsql
mysql_select_db("kb_cadeau", $conn);

$sql="INSERT INTO gegevens (
                            voornaam,
                            toevoegsel,
                            achternaam,
                            adres,
                            huisnummer,
                            toevoeging,
                            postcode,
                            woonplaats,
                            telefoonnummer,
                            email,
                            rekeninghouder,
                            rekeningnummer,
                            nkind1,
                            geslachtkind1,
                            geboorte1d,
                            geboorte1m,
                            geboorte1j,
                            cadeau1
                            )

VALUES             (
                '$_POST[voornaam]',
                '$_POST[toevoegsel]',
                '$_POST[achternaam]',
                '$_POST[adres]',
                '$_POST[huisnummer]',
                '$_POST[toevoeging]',
                '$_POST[postcode]',
                '$_POST[woonplaats]',
                '$_POST[telefoonnummer]',
                '$_POST[email]',
                '$_POST[rekeninghouder]',
                '$_POST[rekeningnummer]',
                '$_POST[nkind1]',
                '$_POST[geslachtkind1]',
                '$_POST[geboorte1d]',
                '$_POST[geboorte1m]',
                '$_POST[geboorte1j]',
                '$_POST[cadeau1]')";


if (!mysql_query($sql,$conn))
  {
  die('Error: ' . mysql_error());
  }
mysql_close($conn) ?>


vergeet ik ergen een afsluiting? of een ergens dat ie niet moet posten als er niet aan de voorwaarde wordt voldaan. Want kijk er zelf klaarblijkelijk overheen
 
Koen

koen

19/01/2010 10:23:00
Quote Anchor link
gaat zo te zien mis bij de values $_POST(zie higlighting)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2010 10:24:00
Quote Anchor link
Doe eens wat tegen SQL injection. Je script is zo lek als een zeef. Dus pas op alle POST, GET, COOKIE -variabelen in je query de functie: mysql_real_escape_string() toe.
 
Koen

koen

19/01/2010 10:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
$sql
="INSERT INTO gegevens (
                            voornaam,
                            toevoegsel,
                            achternaam,
                            adres,
                            huisnummer,
                            toevoeging,
                            postcode,
                            woonplaats,
                            telefoonnummer,
                            email,
                            rekeninghouder,
                            rekeningnummer,
                            nkind1,
                            geslachtkind1,
                            geboorte1d,
                            geboorte1m,
                            geboorte1j,
                            cadeau1
                            )
VALUES             (
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['voornaam'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['toevoegsel'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['achternaam'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['huisnummer'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['toevoeging'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['woonplaats'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['rekeninghouder'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['rekeningnummer'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['nkind1'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['geslachtkind1'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['geboorte1d'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['geboorte1m'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['geboorte1j'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['cadeau1'])."')";
?>


probeer t zo eens (PLUS die tips van Aar natuurlijk)
edit: niet al die mysql_real_escape_string() 's zijn nodig(bij selectboxes niet) maar ga niet alles nalopen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door koen
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/01/2010 10:40:00
Quote Anchor link
@ TS

Ik zou opnieuw beginnen als ik jouw was.

Heb een beginnetje voor je gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?PHP

# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

# Connectie maken met de database
require_once 'connect_DB.php';

# Error is false
$Error = false;
# Array voor messages
$Message = array();

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of voornaam leeg is
    if(empty($_POST['voornaam']))
    {

        # Naam is niet ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een naam in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of toevoegsel is ingevuld
    # Hier hoeven we geen error = true te doen omdat hij leeg of ingevuld mag zijn, dus maken we een variable aan

    if(empty($_POST['toevoegsel']))
    {

        # Toevoegsel is ingevuld, variable aanmaken
        $Toevoegsel = $_POST['toevoegsel'];
    }

    else
    {
        # Toevoegsel is niet ingevuld, variable aanmaken
        $Toevoegsel = '';
    }

    
    # Kijken of error false is
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            INSERT INTO
                gegevens
                (
                     voornaam,
                    toevoegsel
                )
                VALUES
                (
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['voornaam'])."'
                    '"
.mysql_real_escape_string($Toevoegsel)."'
                )
        "
;
        
        # Resultaat van query
        $Result = mysql_query($Query);
        
        # Kijken of de query is gelukt
        if(!$Result)
        {

            # Fout in query
            $Message[] =  'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {    
            # Alles is ingevuld
            $Message[] = 'U heeft alles succesvol ingevuld.';
        }
    }
}


?>


En om de message te laten zien gebruik je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?PHp

# Kijken of er mssages zijn
if(!empty($Message))
{

    # Messages laten zien
    foreach($Message as Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>


Dit kan je overal neerzetten waar jij maar wilt.

Als je nou een bestandje aanmaakt die connect_DB.php heet en daar je Database gegevens inzet dan hoef je de code niet steeds weer neer te zetten.

Je gebruikt dan gewoon: require_once 'connect_DB'; om connectie met je database te maken.

Gebruik mysql_real_escape_string om SQL Injection tegen te gaan

Om een bericht in de array te proppen gebruik je: $Message[] = 'Jouw bericht';

Verder lees de oranje text en succes verder !

Edit:


Maak geen onnodige variable's aan.

[Edit2]

Sorry, deel van de code was ineens weg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Ron

ron

19/01/2010 10:45:00
Quote Anchor link
Hey, aar, Mr.Ark en koen.

Erg bedankt voor de hulp.
ga het zo testen, ben even voor de functie die aar heeft gegeven, bij aan het lezen. (ben nog niet zo heel lang met php bezig).

oef, snelle reactie allemaal :-)
ga even aan de slag met wat me is gegeven, hoop dat ik er uit kom :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? "( '".mysql_real_escape_string($Toevoegsel)."' ) ?>


moet dat niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? "( '".mysql_real_escape_string($_POST['toevoegsel'])."' ) ?>

zijn?

en die mysql_real_escape_string. Is dat echt alles wat je hoeft te doen.
Leest net dat het tegen fouten is. maar snap nog niet helemaal wat het presies doet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ron
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/01/2010 11:06:00
Quote Anchor link
Ja het moet $Toevoegsel zijn, lees maar de 2e zin van de oranje text bij de de controle.

mysql_real_escape_string -> http://www.w3schools.com/PHP/func_mysql_real_escape_string.asp
 
Ron

ron

19/01/2010 11:12:00
Quote Anchor link
aah, stom, te snel gelezen, sorry :-) en bedankt voor de link!
 
Ron

ron

19/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
aah, stom, te snel gelezen, sorry :-) en bedankt voor de link!
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/01/2010 11:27:00
Quote Anchor link
Houd er rekening mee dat je voor cijfers niet mysql_real_escape_string gebruikt maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP intval($_POST['cijfer']) ?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP (int)$_POST['cijfer'] ?>
nu moet het een cijfer zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Ron

ron

19/01/2010 12:11:00
Quote Anchor link
okey nu raak je me kwijt.
Raak zoiezo beetje weg kwijt en zou (als je nog tijd hebt) iets meer info over het script wat je me hebt gegeven willen :-)

Ik heb de aanpassingen doorgevoert. En het werkt nu.
(snap dan ook niet waarom ik geen mysql_real_escape_string mag gebruiken voor cijvers (in mij geval geboorte datums) want werkt er wel gewoon mee.

En waar moet ik de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? intval($_post['cijfer']) ?>
plaatsen dan?

Als vervanging voor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? '".mysql_real_escape_string($_POST['geboorte1m'])."'?>

bij de VALUES.

of bij de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
        if(empty($_POST['geboorte1m']))
    {

        # Naam is niet ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een geboorte1m in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

?>


Daarnaast vroeg ik het me af of ik net zoals in het "oude" script wat ik dus eerst gebruikte, de zelfde waarde weer kan vragen voor bijvoorbeeld een e-mail.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
email_ver = "^[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9.-]+\.[A-Z]{2,4}$";
    if(!eregi($email_ver,$mail))
    {

        $fout_melding .= '<p>Vul een geldig <b>e-mail</b> in</p>';
    }
    
?>

want nu controleerd hij echt specifiek alleen of het andwoord niet leeg is.
Maar kunnen mensen duss gewoon bij e-mail, zomaar wat invullen.

vind de structeur en logica wel erg fijn van je script btw :)
 
Koen

koen

19/01/2010 12:16:00
Quote Anchor link
de mysql_real_escape_string()
gebruik je voor tekstvelden waar tekst in gezet word.(de post van dat veld)

de (int) gebruik je voor de velden waar alleen nummers gebruikt mogen worden.

bij een <select> is het niet broodnodig, want daar typ je niks in...
allemaal ter preventie van sql injectie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door koen
 
Ron

ron

19/01/2010 12:22:00
Quote Anchor link
okey, maar hoe maak je dan bijvoorbeeld voor een postcode, de combinati van tekst met cijvers?
 
Niels K

Niels K

19/01/2010 12:32:00
Quote Anchor link
dan gebruik je een mysql_real_escape_string..
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/01/2010 12:37:00
Quote Anchor link
ron schreef op 19.01.2010 12:22:
okey, maar hoe maak je dan bijvoorbeeld voor een postcode, de combinati van tekst met cijvers?


2 velden?

1 met cijfers bijvoorbeeld: 1337
1 met letters bijvoorbeeld: PH

Edit:


Type fout, reageer ergens op wat er niet staat -_-

[Edit2]

Quote:
bij een <select> is het niet broodnodig, want daar typ je niks in...


Ho !, hier ga je de fout in, wat nou als er in de select een leeg veld zit zonder waarde/value? Dan gaat het wel mis.

Bijvoorbeeld als je hebt: - Selecteer veld -

Controleer dus ook gewoon de select field.

[Edit3]

Quote:
Daarnaast vroeg ik het me af of ik net zoals in het "oude" script wat ik dus eerst gebruikte, de zelfde waarde weer kan vragen voor bijvoorbeeld een e-mail.


Waarom wil je dat hebben?, je gebruikt hem maar 1 keer zo te zien.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.