Mailtjes versturen werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 13:52:22
Quote Anchor link
Ik wil graag het onderstaande nieuwsbrief script werkend krijgen.
Het onderstaande script heeft wel gewerkt, maar bij na het overplaatsen deed deze het niet meer.
Mogelijk komt dit door de php versie?

na het uitvoeren van dit script krijg ik tezien:

Mailing wordt gestart, dit proces kan niet meer worden gestopt.

Het browser-venster mag gesloten worden.



ik krijg wel een mail binnen van de regel:
mail("[email protected]", "Mail", "Er wordt gemaild vanaf website");

Maar de rest krijgt geen mail..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
<?php
 
  function massMail ($omschrijving, $title, $selectquery) {

    set_time_limit(3*60*60);
    ignore_user_abort(TRUE);
      $aRemoveIDs = array();
    
    echo "<p><b>Mailing wordt gestart, dit proces kan niet meer worden gestopt.</b></p>";
    echo "<p><i>Het browser-venster mag gesloten worden.</i></p>";
        if (!$title){$title = "Nieuwsbrief";}
                
        $omschrijving = str_replace("<a ", "<a style=\"color: #FF0000;\" ", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("<A ", "<a style=\"color: #FF0000;\" ", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("<br>", "<br />", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("<BR", "<br /", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("\\'", "'", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("\\\"", "\"", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("\r\n", " ", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("\t", "", $omschrijving);
        
        $omschrijving = str_replace("<br>", "<br>", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("<br/>", "<br/>\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("<br />", "<br />\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</P>", "</P>\n\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</p>", "</p>\n\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</h1>", "</h1>\n\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</h2>", "</h2>\n\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</h3>", "</h3>\n\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</li>", "</li>\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</ol>", "</ol>\n\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</tr>", "</tr>\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</td>", "</td>\n", $omschrijving);
        $omschrijving = str_replace("</table>", "</table>\n\n", $omschrijving);
        for ($i = 1; $i < 50; $i++) {
            $omschrijving = str_replace("  ", " ", $omschrijving);
        }

    
        $bericht = "
<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">
    <p><font color=\"#000000\" size=\"3\"><strong>$title</strong></font></p>
        <font color=\"#000000\" size=\"2\">
            <span style=\"font-size:13px;\">
$omschrijving
            </span>
        </font><p>
        
        <font color=\"#000000\" size=\"1\">
            <span style=\"font-size:9px;\"><br /><br /><br />P.S. U bent geabonneerd op onze nieuwsbrief. Indien u deze niet meer wilt ontvangen, kunt u deze optie <a href=\"http://www.website.nl/afmelden?[*afmelden*]\" style=\"color:#FF0000\">hier</a> uitzetten.</span>
        </font>
    </p>
</font>"
;
        
        
        $textmessage =  strtoupper ($title);
        $textmessage = "
$textmessage

$omschrijving

--------------------
P.S. U bent geabonneerd op onze nieuwsbrief. Indien u deze niet meer wilt ontvangen, kunt u deze optie hier uitzetten:
http://www.website.nl/afmelden?[*afmelden*]

        website.nl • adres • 1234 AA Haarlem
       Telefoon 023 123 4567 • E-mail [email protected]"
;
  
        $textmessage = strip_tags($textmessage);
        $textmessage = str_replace("\r", "", $textmessage);
        //$textmessage = nl2br($textmessage);
        $textmessage = str_replace("&nbsp;", " ", $textmessage);
        
        for ($i = 1; $i < 20; $i++) {
            $textmessage = str_replace("\n ", "\n", $textmessage);
        }

        for ($i = 1; $i < 20; $i++) {
            $textmessage = str_replace("\n\n\n", "\n\n", $textmessage);
        }


        $from = "website.nl <[email protected]>";
        $OB="----=_OuterBoundary_000";
        $IB="----=_InnerBoundery_001";
        
        $headers = "FROM: $from\n";
        $headers .= "Reply-To: $from\n";
        $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
        $headers .= "Content-Type: multipart/mixed;\n";
        $headers .= "\tboundary=\"$OB\"";
//57
// \n 55


        $html = "
                                                                                            
<!-- (c) 2013 - http://www.webiste.nl/ - [email protected] -->

<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN\"
   \"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd\">

<html>
<head>
<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-1\">
<title>$title</title>
</head>


<body leftmargin=\"0\" topmargin=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" text=\"#000000\" link=\"#FF0000\" vlink=\"#FF0000\" alink=\"#FF0000\">
<table width=\"100%\"  border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
  <tr height=\"80px\">
    <td bgcolor=\"#FFFFFF\" align=\"right\" colspan=\"3\" style=\"background: url(http://www.website.nl/inc/achtergrond.gif) no-repeat;\" valign=\"middle\"><img src=\"http://www.website.nl/inc/logo.jpg\" alt=\"website.nl\"></td>
    <td width=\"10px\" align=\"left\" valign=\"top\" bgcolor=\"#FFFFFF\">    
  </tr>
  <tr>
    <td align=\"left\" valign=\"top\" bgcolor=\"#FFFFFF\" colspan=\"4\" style=\"background: url(http://www.website.nl/inc/buttons/menu-achtergrond.jpg) repeat-x;\" height=\"35\">&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width=\"10px\" align=\"left\" valign=\"top\" bgcolor=\"#FFFFFF\">    
    <td width=\"150px\" align=\"left\" valign=\"top\" bgcolor=\"#FFFFFF\">
    <font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\" color=\"#000000\" size=\"2\">
    <span style=\"font-size:11px;\">
    <p><strong>COMPUTERS</strong></p>
    
    <p>
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/systemen/\" style=\"color: #FF0000;\">Systemen</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/refurbished/\" style=\"color: #FF0000;\">Refurbished</a>
    </p>

    <p><strong>ONDERDELEN</strong></p>
    <p>
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/hobby-hoek/\" style=\"color: #FF0000;\">Hobby-hoek</a><br />
    </p>
<p>
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/behuizing/\" style=\"color: #FF0000;\">Behuizingen</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/cd-rom-speler/\" style=\"color: #FF0000;\">CD-ROM-spelers</a><br />
        
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/cd-writer/\" style=\"color: #FF0000;\">CD-writers</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/diskdrive/\" style=\"color: #FF0000;\">Diskdrives</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/diversen/\" style=\"color: #FF0000;\">Diversen</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/dvd-speler/\" style=\"color: #FF0000;\">DVD-spelers</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/dvd-writer/\" style=\"color: #FF0000;\">DVD-writers</a><br />
        &#187; <a href=\"http://www.website.nl/onderdelen/geheugen/\" style=\"color: #FF0000;\">Geheugen</a><br />
    
</p>
    <hr />
    <p><strong>Raakwerk BV</strong></p>
    
    <p>Palletweg 27<br />
    2031 DD  Haarlem</p>
    
    <p>Tel 023 5344517<br />

    <a href=\"mailto:[email protected]\" style=\"color: #FF0000;\">[email protected]</a></p>
        <p><a href=\"http://www.website.nl/informatie/contact\" style=\"color: #FF0000;\">Meer contactgegevens</a></p>
</span></font>
        </th>
    <td bgcolor=\"#FFFFFF\" valign=\"top\">
        
    $bericht

    </td>
    <td width=\"10px\" align=\"left\" valign=\"top\" bgcolor=\"#FFFFFF\">    
  </tr>
</table>
</body>
</html>"
;
?>

<?php
        $query
= "SELECT userID, cp_naam, email, htmlmail, unicode FROM cs_users $selectquery ORDER BY `userID` DESC;";
        
        $result = mysql_query($query)or die(mysql_error());
        
        $n = 1;
        $aInvalidChars = array(',', ';');
        
        mail("[email protected]", "Mail", "Er wordt gemaild vanaf website");
        
        $title = '=?UTF-8?B?'.base64_encode($title).'?=';
        
         while($row = mysql_fetch_array($result)) {
            $userID = $row["userID"];
            $toName = str_replace($aInvalidChars, ' ', $row["cp_naam"]);
            $to = $row["email"];
            $unicode = $row["unicode"];
            $afmelden = "email=$to&unicode=$unicode";
            $htmlmail = $row["htmlmail"];
            mail("[email protected]", $title, $final_mail, $headers);
            
            if (is_valid_email($to)) {
                echo "$n. $toName [$to]<br />\n";
                ob_flush();flush();
                                
                $to = "$toName <$to>";
                            
                $final_textmail = str_replace("[*afmelden*]", $afmelden, $textmessage);
                            
                if ($htmlmail == "Y") {
                    $final_html = str_replace("[*afmelden*]", $afmelden, $html);
                    
                    $message = "This is a multi-part message in MIME format.\n";
                    $message .= "\n--$OB\n";
                    $message .= "Content-Type: multipart/alternative;\n";
                    $message .= "\tboundary=\"$IB\"\n";
                    $message .= "\n--$IB\n";
                    $message .= "Content-Type: text/plain;\n";
                    $message .= "\tcharset=iso-8859-1\n";
                    $message .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\n";
                    $message .=  "$final_textmail\n\n";
                    $message .= "\n--$IB\n";
                    $message .= "Content-type: text/html;\n";
                    $message .= "\tcharset=iso-8859-1\n";
                    $message .= "Content-Transfer-Encoding: base64\n";
                    $message .= chunk_split(base64_encode($final_html)) . "\n\n";
                    $message .= "\n--$IB--\n";
                    $message .= "--$OB--\n";
                    
                    $final_mail = $message;
                    mail($to, $title, $final_mail, $headers, '-f'.ADMIN_MAIL);
                    
                }
else {
                    mail($to, $title, $final_textmail, "FROM: $from", '-f'.ADMIN_MAIL);
                    
                }
            }
else {
                echo "<span style=\"color:#FFFF00; font-weight:bold;\"><a href=\"klanten.php?id=$userID\" target=\"_blank\">$n. $toName [$to] - Dit e-mailadres lijkt onjuist. De mailing wordt uitgezet voor deze klant.</a></span><br />\n";
                $aRemoveIDs[] = $userID;
            }

            $n++;
        }

        
        if(count($aRemoveIDs)>0) {
            $removeQuery = "UPDATE `cs_users` SET newsletter = 'N' WHERE `userID` IN (". implode(",", $aRemoveIDs).");\n";    
            mysql_query($removeQuery)or die(mysql_error());
        }
  }




    

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 01:10:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 13:55:50
Quote Anchor link
Wat gebeurt er als je de SELECT-query in phpMyAdmin uitvoert?
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:01:58
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 13:55:50:
Wat gebeurt er als je de SELECT-query in phpMyAdmin uitvoert?


dan krijg ik: (emails zijn veranderd)

Output from SQL command SELECT userID, cp_naam, email, htmlmail, unicode FROM cs_users $selectquery ORDER BY `userID` DESC; ..

userID cp_naam email htmlmail unicode
23181 ken [email protected] Y e5973d10
23180 test [email protected] Y 2cc94d1d
1 patrick [email protected] Y t45trg32
Gewijzigd op 03/05/2013 14:02:41 door patrick cos
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 14:10:40
Quote Anchor link
En die adressen (die hoogswaarschijnlijk fictief zijn), bestaan die in het echt wel??
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:15:32
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 14:10:40:
En die adressen (die hoogswaarschijnlijk fictief zijn), bestaan die in het echt wel??


De mails/website heb ik indd even fictief gemaakt, deze bestaan in het echt wel.
Mijn "Mail Queue" staat op pause dus ik kan precies zien vanaf waar naar wie een mailtje gestuurd gaat worden.

Hier worden alleen mijn test regels verstuurd, maar niet die van de gebruikers.
Het vreemde is dat dit script wel op een andere server goed gedraaid heeft (mogelijk in combinatie met php4).
Gewijzigd op 03/05/2013 14:16:29 door patrick cos
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 14:18:54
Quote Anchor link
Is het een beter idee om eens te kijken naar een class als phpmailer i.p.v. het wiel opnieuw uit te vinden?
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:21:09
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 14:18:54:
Is het een beter idee om eens te kijken naar een class als phpmailer i.p.v. het wiel opnieuw uit te vinden?


Wat bedoel je precies?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 14:25:44
Quote Anchor link
Je staat nu zelf een hoop headers samen te stellen om je mail te versturen, maar waarom niet een meteen een goede class? Zoals phpMailer. Kijk daar eens naar.....
Gewijzigd op 03/05/2013 14:26:01 door - Ariën -
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:27:54
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 14:25:44:
Je staat nu zelf een hoop headers samen te stellen om je mail te versturen, maar waarom niet een meteen een goede class? Zoals phpMailer. Kijk daar eens naar.....


Omdat dit script met andere script gekoppeld is,
maar dit script had jarenlang wel goed gewerkt..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 14:35:15
Quote Anchor link
Kan zijn dat de andere mails in de spammap belanden?
Zet error_reporting en display_error eens beiden aan. Zie je dan foutmeldingen?
Gewijzigd op 03/05/2013 14:35:56 door - Ariën -
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:37:59
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 14:35:15:
Kan zijn dat de andere mails in de spammap belanden?
Zet error_reporting en display_error eens beiden aan. Zie je dan foutmeldingen?


nee, want ze wachten eerst netjes in mijn "Mail Queue" op mijn Postfix Mail Server.
Hier krijg ik alleen de mails van de test regels te zien, maar verder niets.


EDIT:
uitvoer display_errors en error_reporting

Notice: Undefined variable: final_mail in /var/www/beheer/inc/sendmailing.php on line 204

Fatal error: Call to undefined function is_valid_email() in /var/www/beheer/inc/sendmailing.php on line 206
Gewijzigd op 03/05/2013 14:48:38 door patrick cos
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 14:40:21
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik toch aanraden om phpMailer (of Swiftmailer) eens te proberen.
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:44:44
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 14:40:21:
Persoonlijk zou ik toch aanraden om phpMailer (of Swiftmailer) eens te proberen.


Dat wil ik echt als laatste optie oplaten.
Liever hoop ik dat ik dit script weer werkend krijg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2013 14:49:04
Quote Anchor link
Een goede tip, ga debuggen, wat er stap voor stap gebeurt. Kijk eens wat er gebeurt per loop en statement, door daar eens een echo te plaatsen, en per mail-adres te loggen wat er aan script doorlopen wordt, en waar het verschil zit.
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 14:58:48
Quote Anchor link
- Aar - op 03/05/2013 14:49:04:
Een goede tip, ga debuggen, wat er stap voor stap gebeurt. Kijk eens wat er gebeurt per loop en statement, door daar eens een echo te plaatsen, en per mail-adres te loggen wat er aan script doorlopen wordt, en waar het verschil zit.


ik krijg een error op if (is_valid_email($to)) {
Fatal error: Call to undefined function is_valid_email() in /var/www/beheer/inc/sendmailing.php
als ik die error dingen aanzet.
Als ik dit eruitsloop krijg ik geen errors meer, maar ook geen verstuurde mail.

Ik ben geen gevorderde php scripter, ik ben meer van o.a Python
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/05/2013 15:05:05
Quote Anchor link
Die error is duidelijk, de functie bestaat niet.
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 15:12:01
Quote Anchor link
TJVB tvb op 03/05/2013 15:05:05:
Die error is duidelijk, de functie bestaat niet.


Ja, daar lijkt het op.
Als ik probeer deze funtie eruit te halen krijg ik een witscherm na het uitvoeren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if (is_valid_email($to)) {
                echo "$n. $toName [$to]<br />\n";
                ob_flush();flush();
                                
                $to = "$toName <$to>";
                            
                $final_textmail = str_replace("[*afmelden*]", $afmelden, $textmessage);


Toevoeging op 03/05/2013 15:38:01:


De onderstaande code heb ik alsvolgt aangepast
Hierbij heb ik de "is_valid_email" weggehaald.
De mailtjes worden nu verstuurd, maar zonder inhoud.
enig idee wat hier nog fout gaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
            $userID = $row["userID"];
            $toName = str_replace($aInvalidChars, ' ', $row["cp_naam"]);
            $to = $row["email"];
            $unicode = $row["unicode"];
            $afmelden = "email=$to&unicode=$unicode";
            $htmlmail = $row["htmlmail"];

            $message = "This is a multi-part message in MIME format.\n";
            $message .= "\n--$OB\n";
            $message .= "Content-Type: multipart/alternative;\n";
            $message .= "\tboundary=\"$IB\"\n";
            $message .= "\n--$IB\n";
            $message .= "Content-Type: text/plain;\n";
            $message .= "\tcharset=iso-8859-1\n";
            $message .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\n";
            $message .= "\n--$IB\n";
            $message .= "Content-type: text/html;\n";
            $message .= "\tcharset=iso-8859-1\n";
            $message .= "Content-Transfer-Encoding: base64\n";
            $message .= "\n--$IB--\n";
            $message .= "--$OB--\n";
            
            $final_mail = $message;
            mail($to, $title, $final_mail, $headers, '-f'.ADMIN_MAIL);
            
            ini_set('display_errors', 1);
            ini_set('error_reporting', E_ALL);    
            }
        
        }

?>


 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/05/2013 16:17:38
Quote Anchor link
Zet deze regels bovenaan en niet pas halverwege je code:
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('error_reporting', E_ALL);

Krijg je een mail zonder inhoud?
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 16:24:00
Quote Anchor link
TJVB tvb op 03/05/2013 16:17:38:
Zet deze regels bovenaan en niet pas halverwege je code:
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('error_reporting', E_ALL);

Krijg je een mail zonder inhoud?


Bedankt voor de tip.
Ja klopt de titel en afzender kloppen.
Maar ik krijg geen inhoud te zien.
ook niet als ik het onderstaande gebruik:

mail($to, $title, "test inhoud", $headers, '-f'.ADMIN_MAIL);
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/05/2013 16:41:53
Quote Anchor link
Kijk eens naar de raw data van je mail (bekijk origineel o.i.d. dat is wisselend per mail client)
Staat de inhoud daar wel?
Ik vermoed dat je headers niet goed gaan en je daardoor niets ziet.
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 17:03:09
Quote Anchor link
Er was indd was niet goed aan de headers.
Ik heb onderstaande regel verwijderd en hierna kwam er wel wat door.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$headers .= "Content-Type: multipart/mixed;\n";


Als ik dan een mail stuur dan krijg ik het volgende in de mail:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
This is a multi-part message in MIME format.

------=_OuterBoundary_000
Content-Type: multipart/alternative;
    boundary="----=_InnerBoundery_001"

------=_InnerBoundery_001
Content-Type: text/plain;
    charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

------=_InnerBoundery_001
Content-type: text/html;
    charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: base64

------=_InnerBoundery_001--
------=_OuterBoundary_000--



Maar als ik bij de inhoud "test" invoer dan wordt dit wel goed verstuurd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mail($to, $title, "test", $headers, '-f'.ADMIN_MAIL);
Gewijzigd op 03/05/2013 17:10:04 door patrick cos
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.