Maken van een portal met login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leon Briet

Leon Briet

03/03/2017 12:51:01
Quote Anchor link
Wat is de opdracht?
Een potentiële opdrachtgever heeft ons gevraagd te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het bouwen van een webportal. Hieronder een aantal essentiële functionaliteiten:

- Login voor de opdrachtgever (algemeen account) Kunnen er later meer worden.
- Pagina waarop een naam, e-mailadres, mobielnr. kunnen worden ingevoerd.
- Daarnaast op die pagina mogelijkheid tot uploaden bijlage(n) (hoofdzakelijk pdf's).

Deze gegevens worden vervolgens verzonden naar de klanten van de opdrachtgevers en de bijlage kan bekeken worden dmv invoeren ontvangen sms code.

Grafisch hoeft het in het begin echt geen hoogstaand iets te worden. We willen dit Lean gaan opzetten, dus eerst een stabiele basis die werkt en daarna verder uitbouwen op basis van de wensen van de opdrachtgever. Uiteraard volgen meer details in een gesprek.

Waar zijn we naar op zoek?
Een enthousiaste, zelfstandige (student)developer met kennis van php,java, mysql en andere technieken om iets dergelijks op te zetten. Uiteraard staat hier in goed overleg iets tegenover. Als alles is opgezet zal een vervolgopdracht in de vorm van doorontwikkeling zeker een mogelijkheid zijn. Ook het ontwikkelen van onze andere, redelijk vergelijkbare concepten kan een optie zijn.

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Léon Briët
[email protected]
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.