map toevoegen probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Jelle VdB

Jelle VdB

05/10/2011 20:19:01
Quote Anchor link
ik ben bezig met een foto slider. Ik wil adhv een soort van cms mijn foto's kunnen toevoegen zonder mijn ftp open te moeten doen.

wat ik nodig is het volgende
alles wordt gestructureerd in mijn map albums, hierin maak ik een album dat geef ik een naam in het tekstvak "map" in mijn index pagina.
Deze map moet lokaal aangemaakt worden + er moet nog een map bij om mijn tumbnail in te steken (bij mijn album heb je een tumbnail waarop je moet klikken om de andere foto's te zien)

de locatie van alles wordt opgeslagen in een database (eigenlijk de naam van de map wordt opgeslagen op de sql server)

nu heb ik het probleem dat ik bij volgende dir de foutmelding:
Warning: mkdir(): No such file or directory in /customers/... on line 9 Fout bij het aanmaken van een map.

als ik mijn maar 1 map wil aanmaken:
in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$structure
= './albums/'.$map.'/thumb/';
?>


maak ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$structure
= './albums/'.$map.'/';
?>


dan krijg ik geen foutmelding MAAR! er wordt niks weggeschreven in mijn database (doet hij trouwens ook niet bij het eerste

hier zijn mijn bestanden

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Naamloos document</title>
</head>

<body>
<form enctype="multipart/form-data" action="add.php" method="POST">
Map <select name="dropdownbox">
<!--dropdownbox vullen-->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// in dit gedeelte willen we de dropdownbox opvullen met de mappen uit de database
$database     = './database.php';
    include($database);
    $db_map = "map";
    $qry = mysql_query("SELECT * FROM ".$db_map);
    while ($row = mysql_fetch_assoc($qry)) {
        echo "<option value=".$row['naam'].">".$row['naam']."</option>";
    }

?>

</select><br />
titel: <input type="text" name = "titel" id = "titel"><br>
Tekst <input type="text" name = "tekst" id = "tekst"><br>
Tumbnail: <input type="image" name="tumb" id = "tumb"><br>
<input type="submit" value="Toevoegen">
</form>

<form action="map.php" method="POST">
Nieuwe map toevoegen <input type="text" name = "map" id = "map" /><br />
<input type="submit" value="Toevoegen" />

</form>

</body>
</html>

het 2de bestand is map.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$database
    = './database.php';
    include($database);
$map = $_POST["map"];
$sql = mysql_query("INSERT INTO `map` ('pad' , 'naam')
VALUES ('"
.$map."','".$map."')");

$structure = './albums/'.$map.'/thumb/';
if (!mkdir($structure, 0777)) {
    die('Fout bij het aanmaken van een map');
}

?>


waarschijnlijk is dit een kleine fout, maar ik zou niet weten welke.
alvast bedankt voor de hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 04:32:22
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 20:26:04
Quote Anchor link
Ik zou eerst een fatsoenlijke foutafhandeling bij de query's maken. Tevens ontbreekt daar ook elke vorm van beveiliging. En je kan niet in één keer twee mappen diep aanmaken. Je zal eerst de eerste map moeten maken en dan pas de tweede.
Gewijzigd op 05/10/2011 20:26:42 door - SanThe -
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/10/2011 20:41:25
Quote Anchor link
ik weet een programma op het net zodat je via het net kan uploaden
http://www.net2ftp.nl
hij is heel goed maar je kan niet hele bestanden uploaden
wel pagina,s aanmaken om meteen op te slaan
ALLEEN MET HTML DUS
<HTML>
<BODY>
<P>IETS.....</B>
<P>IETS.....</B>
<BODY>
<HTML>

hoppelijk heb je er wat aan
 
Jelle VdB

Jelle VdB

05/10/2011 21:23:07
Quote Anchor link
het is ondertussen gelukt.
bedankt voor de reacties
Gewijzigd op 05/10/2011 21:23:23 door Jelle VdB
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:31:38
Quote Anchor link
Oplossing altijd vermelden voor je mede-phphulp-ers.
 
Jelle VdB

Jelle VdB

06/10/2011 22:07:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$database
    = './database.php';
    include($database);
$map = mysql_real_escape_string($_POST["map"]);

$structure = './albums/'.$map.'/';
$structure2 = './albums/'.$map.'/thumb/';

if (is_dir($structure)) {
echo "map bestaat reeds...";
}
else {
if (!mkdir($structure, 0777)) {
    die('Fout bij het aanmaken van een map');
}
else {
    if (!mkdir($structure2, 0777)) {
    die('Fout bij het aanmaken van map 2');
 }
else {
     $sql = mysql_query("INSERT INTO 'map' ('pad' , 'naam') VALUES ('".$map."','".$map."')");
     echo "de map werd succesvol toegevoegd <br>";
     echo "<a href='upload.php'>Keer terug</a>";
}
}
}

?>


werkt blijkbaar nog steeds niet :-/ snap niet hoe het komt. voegt soms een map toe aan de ftp. maar voegt deze nooit toe aan DB
Gewijzigd op 06/10/2011 22:24:12 door Jelle VdB
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 22:51:05
Quote Anchor link
Bouw eens foutafhandeling in voor de query. Dan zie wat daar fout gaat. Je query is namelijk niet correct.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.