Markit up niet werkent meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/01/2012 14:42:03
Quote Anchor link
hey,

ik had markitup geïnstalleerd op me forum maar sinds gister doet hij het opeens niet meer
en kan nergens vinden hoe dit komt.
Eerst deed hij het gewoon helemaal goed iemand enig idee hoe dit komt??
(Het gaat om scrapzz.nl)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<!-- in de layout tussen <head> -->
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/markitup/jquery.markitup.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/markitup/sets/default/set.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://scrapzz.nl/js/markitup/skins/markitup/style.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://scrapzz.nl/js/markitup/sets/default/style.css" />
<script type="text/javascript" >
   $(document).ready(function() {
      $("textarea").markItUp(mySettings);
   });
<!--Pagina van reactie: -->
<?php
echo '
    <form action="/pages/addreply/'
.$topic->ID.'" method="POST">
        <textarea rows="10" cols="70" id="reply" name="reply" class="bbcode"></textarea>
        <br />
        <input type="hidden" value="'
.$topic->Categorie.'" name="Cat"/>
        <input type="hidden" value="'
.$topic_id.'" name="topic"/>
        <input type="hidden" value="'
.$topic->Titel.'" name="topic_naam"/>
        <button type="submit" name="postreply">Plaats reactie</button>
    </form>
'
;
?>

</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:40:30
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 14:47:14
Quote Anchor link
Darkwell - op 05/01/2012 14:42:03:
.. maar sinds gister doet hij het opeens niet meer


Lekker duidelijke omschrijving.

Zet dit eens bovenin:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/01/2012 14:50:21
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/01/2012 14:47:14:
Darkwell - op 05/01/2012 14:42:03:
.. maar sinds gister doet hij het opeens niet meer


Lekker duidelijke omschrijving.

Zet dit eens bovenin:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>


En dan het gaat niet om een php functie he ;) (kweet niet of je hier mee ook andere kan zien?)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 14:50:26
Quote Anchor link
En wat doet het niet, wat gebeurt er?
Wees eens concreet, had ik ook al op Webmensen verteld waar je je probleem neerlegde?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/01/2012 15:06:42
Quote Anchor link
- Aar - op 05/01/2012 14:50:26:
En wat doet het niet, wat gebeurt er?
Wees eens concreet, had ik ook al op Webmensen verteld waar je je probleem neerlegde?


Hij geef niks weer in me textarea normaal staat er die knoppen boven om bbcodes toe te voegen net als op deze site!

maar sinds gister niet meer!
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:16:14
Quote Anchor link
Als je FireFox gebruikt kan je bij Tools -> Webdeveloper -> Errors Tool de javascript errors zien. Wat staat daar in (eerst resette en dan pagina refreshe zodat we niet de errors zien van andere pagina's)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:17:32
Quote Anchor link
Darkwell - op 05/01/2012 15:06:42:
maar sinds gister niet meer!

heb je onlangs iets veranderd?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/01/2012 15:22:59
Quote Anchor link
- Aar - op 05/01/2012 15:17:32:
Darkwell - op 05/01/2012 15:06:42:
maar sinds gister niet meer!

heb je onlangs iets veranderd?


Ja maar niet daar aan!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:24:01
Quote Anchor link
Kan ook een kettingreactie zijn.
Jelle's replie al gezien?
Gewijzigd op 05/01/2012 15:24:34 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:25:03
Quote Anchor link
Niet te veel info geven, want anders begrijpen we jou waarschijnlijk te snel.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/01/2012 15:33:57
Quote Anchor link
- Aar - op 05/01/2012 15:24:01:
Kan ook een kettingreactie zijn.
Jelle's replie al gezien?


ja ik zal even firefox downloaden ;)

Ik krijg dit:
Afbeelding
Ik zal ze is na kijken ;)

edit:

Ik heb dit bestand:
/js/jquery.1.3.2.min.js
weggehaald en hij werkt weer alleen weet niet meer waarom ik die heb toegevoegd dus dat word een probleempje denk?
Gewijzigd op 05/01/2012 16:07:10 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 16:10:20
Quote Anchor link
jquery.1.3.2.min.js is sowieso altijd benodigd.

Overigens, er is al een nieuwere versie van jQuery beschikbaar.
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 16:14:22
Quote Anchor link
Dat is de Jquery library daar heb je er natuurlijk maar 1 van nodig. Ik kijk even in je source code en ik zie dat je er nog steeds twee hebt

<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/jquery.js"></script>

1 van die twee kunnen dus weg

Toevoeging op 05/01/2012 16:15:23:

Je wilt het liefst de nieuwste versie hebben (dat is je tweede) maar die is niet 'compressed'
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 16:24:03
Quote Anchor link
Ik zou de bovenste weghalen. Die is oud, en werkt op een andere URL. Dit kan voor traagheden zorgen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/01/2012 16:33:59
Quote Anchor link
Okay dan zal ik de bovenste weg halen ik ben net met jquery begonnen wist dus niet dat je daar update voor moest downloaden!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.