Mass mailer werkt half

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Jeroen dj

Jeroen dj

15/08/2014 20:12:48
Quote Anchor link
Hallo mensen!

Ik heb een mass mailer op internet gevonden, en hij ziet er goed uit.
Het gaat goed als je een mailtje naar 1 iemand wilt sturen.

Als je (bvb. 3) email-adressen invult zegt hij: sent 3 mails
Maar hij verstuurd er geen 1, ziet iemand waar dit door komt?
bedankt!

PHP/Html code: http://pastebin.com/1zNvNm8q
Gewijzigd op 15/08/2014 20:14:53 door Jeroen dj
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:19:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2014 20:16:03
Quote Anchor link
Kan je de relevante code tot +/- 20 regels hier tonen i.p.v. een pastebin die opeens uit het zicht kan verdwijnen?
 
Sven Thijssen

Sven Thijssen

15/08/2014 20:17:19
Quote Anchor link
Ik heb iets dergelijks gemaakt voor mezelf.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    foreach ($_POST['to_email'] as $to_email){
   $to  = $to_email;
   $subject = 'We have some new updates for you';
   $message = 'Jouw bericht  ';
   $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
   $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
   $headers .= 'From: bloopp-it <[email protected]>' . "\r\n";
   mail($to, $subject, $message, $headers);
   }

?>


Misschien werkt het met 'foreach'?
Gewijzigd op 15/08/2014 20:18:59 door Sven Thijssen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2014 20:25:57
Quote Anchor link
Zorg wel voor goede foutafhandeling op je mail(), of gebruik bij voorkeur phpMailer.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/08/2014 20:26:39
Quote Anchor link
ereg_replace gaat je in ieder geval (normaal gesproken) een (fout)melding opleveren.

ereg_replace() is deprecated as of PHP 5.3.0. preg_replace() is the suggested alternative to this function.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/08/2014 20:31:41
Quote Anchor link
@Sven: Regel 3 is overbodig. Maar jij zet de post-waarde zo (ongecontroleerd) in de mail. Dat is heerlijk voor spammers.
 
Jeroen dj

Jeroen dj

15/08/2014 21:17:25
Quote Anchor link
dit is 1 tot en met 20

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
 
if(isset($_POST['action'] ) ){
$action=$_POST['action'];
$message=$_POST['message'];
$emaillist=$_POST['emaillist'];
$from=$_POST['from'];
$replyto=$_POST['replyto'];
$subject=$_POST['subject'];
$realname=$_POST['realname'];
$file_name=$_POST['file'];
$contenttype=$_POST['contenttype'];
 
        $message = urlencode($message);
        $message = ereg_replace("%5C%22", "%22", $message);
        $message = urldecode($message);
        $message = stripslashes($message);
        $subject = stripslashes($subject);
}

 
 
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

15/08/2014 21:28:30
Quote Anchor link
Regel 3: Of er gepost is doe je met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST").
Regel 4 t/m 12: Overbodig. Het zit al in een var en dit kost alleen extra geheugen.
Regel 14: Waarom urlencode()?
Regel 15: ereg_replace() is antiek. En volgens mij wat jij wilt kan zo te zien ook met stripslashes().
Regel 16: ??
 
Jeroen dj

Jeroen dj

15/08/2014 21:32:37
Quote Anchor link
Ik ben nieuw in php, dus als je zou kunnen schrijven hoe het wel zou moeten zou voor mij handiger zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2014 21:41:33
Quote Anchor link
Kijk eens o.a naar de genoemde functies op php.net.
Gewijzigd op 15/08/2014 21:41:47 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

15/08/2014 22:16:24
Quote Anchor link
Ik kan dat echt niet fixen, dus als iemand eens dat stukje zou kunnen verbeteren :/
 
- SanThe -

- SanThe -

15/08/2014 23:51:33
Quote Anchor link
Beste Jeroen, dat heeft weinig nut denk ik.
Als ik jouw stukje code aanpas dan krijg ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    $message = htmlentities(stripslashes($_POST['message']));
    $subject = htmlentities(stripslashes($_POST['subject']));
}

?>

Maar zeker weten dat nu de rest van jouw code barst van de errors en notices.

Het beste is dat jij probeert te snappen wat de code doet en dan kan je zelf veranderingen aanbrengen. Het forum helpt daar graag bij. Maar zomaar even een code aanpassen is niet de bedoeling en vaak ook zinloos.
 
Jeroen dj

Jeroen dj

16/08/2014 01:24:12
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb het nu redelijk goed denk ik maar de mail gaat gelijk naar spam toe.
Ik denk dat dit komt door het email adres dat aan dit bestand is gekoppeld.

Waar zie ik dit email adres en kan ik die veranderen? bedankt

Toevoeging op 16/08/2014 17:01:21:

?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.