Maximaal aantal inschrijvingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bob van Haren

Bob van Haren

18/03/2011 10:27:37
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje over SQL. Ik werk trouwens in mySQL.

Ik heb een registratie en keuze formulier gemaakt voor keuzeblokken op onze school. Je moet je inschrijven met je leerlingnummer, voornaam, achternaam en daarna moet je je keuze selecteren uit een dropdown menu.

Nu is het zo dat er een maximaal aantal leerlingen per keuzeblok is, zeg 30 leerlingen. Dan zit het blok vol en moet het niet meer mogelijk zijn om dit te kiezen.

Moet ik dan vragen aan mijn DB hoeveel leerlingen er momenteel voor jou keuze hebben gekozen, en als dit er 30 zijn hem/haar de boodschap geven dat dit vol zit?

Bob
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 19:24:45
 
John D

John D

18/03/2011 10:40:06
Quote Anchor link
Ja, dat is inderdaad de juiste oplossing. Check in je DB of het blok al vol is met 30 aanmeldingen. Zoniet dan sla je op (insert) anders een boodschap.
 
Bob van Haren

Bob van Haren

18/03/2011 10:49:01
Quote Anchor link
en nu komt de stomme vraag: ik heb natuurlijk al wat geprobeerd, omdat ik dacht dat dit de juiste oplossing is, maar ik moet de keuze hebben die ze net hebben ingevoerd.

Dus SELECT en FROM snap ik, maar dan moet ik WHERE keuze= ????????

dat moet dus de keuze zijn die ze net hebben ingevoerd, maar ik weet niet hoe ik die kan ophalen..
 
John D

John D

18/03/2011 10:56:41
Quote Anchor link
Je doet dat met de waarde van je formulier toch?
SELECT COUNT(*) FROM tabel WHERE keuze=$_POST["formulier_keuze"];
en daaronder een if tak met indien 30 dan boodschap anders opslaan.
 
Bob van Haren

Bob van Haren

18/03/2011 11:00:58
Quote Anchor link
Dankje!

Toevoeging op 18/03/2011 12:29:22:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
    require("connect.php");
    mysql_select_db("basbob_db", $verbind);    
    
    if ($_POST[leerlingnummer] != NULL){
    $sql = "INSERT INTO registreren (leerlingnummer, voornaam, achternaam, keuze) VALUES('" . $_POST["leerlingnummer"] . "','" . $_POST["voornaam"] . "','" . $_POST["achternaam"] . "','" . $_POST["keuze"] . "')";
                $aantal = mysql_query('SELECT COUNT(*) FROM registreren WHERE keuze=$_POST["keuze"]');
                $rowaantal = mysql_fetch_array($aantal) or die(mysql_error());


    if (!mysql_query($sql,$verbind))
        {

            echo "Er is iets misgegaan, probeer het nogmaals. Error: " . mysql_error();
        }

                elseif ($rowaantal >= 2)
                                {
echo "Er zitten al 2 mensen in deze keuze, je zal opnieuw moeten kiezen" ;}
    else
        {
            echo "Je bent geregistreerd!";
                      }
    }


echo $rowaantal;                            
              
    mysql_close($verbind);    
    ?>


Toevoeging op 18/03/2011 12:30:10:

Dat heb ik nu, maar ik weet niet zeker of het klopt. Kun je het even snel nakijken voor mij? Dat zou ik super vinden!

Bedankt alvast, ik kan in ieder geval verder ;)
Gewijzigd op 18/03/2011 12:58:19 door Bob van Haren
 
Bob van Haren

Bob van Haren

21/03/2011 13:33:53
Quote Anchor link
Met de code die ik nu heb krijg ik de melding: "Query was empty"
Wat doe ik fout?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2011 15:36:30
Quote Anchor link
Je probeert blijkbaar een lege string of zoiets in een query te verwerken.
 
Bob van Haren

Bob van Haren

21/03/2011 15:39:16
Quote Anchor link
Dat is ondertussen opgelost, maar ik heb nu een nieuw probleem.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
    require("connect.php");
    mysql_select_db("basbob_db", $verbind);    
    
    if ($_POST[voornaam] != NULL){
    $insert = "INSERT INTO registreren (nummer, voornaam, achternaam, keuze) VALUES(' . $_POST[nummer] . ',' . $_POST[voornaam] . ',' . $_POST[achternaam] . ',' . $_POST[keuze] . ')";}
                $aantal = mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM registreren WHERE keuze="$_POST["keuze"]" ");
                $row = mysql_fetch_array($aantal) or die(mysql_error());
                            


    if (!mysql_query($insert,$verbind))
        {

            echo "Er is iets misgegaan, probeer het nogmaals. Error: " . mysql_error();
        }

                elseif ($rowaantal >= 2)
                                {
echo "Er zitten al 2 mensen in deze keuze, je zal opnieuw moeten kiezen" ;}
    else
        {
            echo "Je bent geregistreerd!";
                      }

    

                       echo $rowaantal;                            
              
    mysql_close($verbind);    
    ?>


Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/basbob/domains/keuzen1.echost.nl/public_html/bas/registreren.php on line 7
 
Wesley PHP

Wesley PHP

21/03/2011 16:00:28
Quote Anchor link
Laat maar..
Gewijzigd op 21/03/2011 16:13:11 door Wesley PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2011 16:06:39
Quote Anchor link
Regels 6 en 7 deugen geheel niet.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

21/03/2011 16:12:31
Quote Anchor link
Ik weet het, had het al gezien.
Gewijzigd op 21/03/2011 16:12:53 door Wesley PHP
 
Bob van Haren

Bob van Haren

21/03/2011 17:12:17
Quote Anchor link
Het zou ook wel fijn zijn als jullie me kunnen wijzen op wat er dan niet klopt (*zucht*)
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2011 19:51:37
Quote Anchor link
dit is beter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$insert
= "INSERT INTO registreren (nummer, voornaam, achternaam, keuze) VALUES('". $_POST['nummer'] ."','". $_POST['voornaam'] ."','". $_POST['achternaam'] ."','". $_POST['keuze'] ."')"; }
$aantal =  mysql_query("SELECT COUNT(id) FROM registreren WHERE keuze='".$_POST['keuze']."' ");
?>


- vars buiten quotes
- gebruik een nette foutafhandeling!
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2011 20:35:17
Quote Anchor link
Denk aan sql-injection. Zie mysql_real_escape_string().
 
Bob van Haren

Bob van Haren

21/03/2011 21:59:55
Quote Anchor link
Hallo,

Super bedankt voor alle hulp, ik weet nu waar ik op moet letten.
Die foutafhandeling is voor de volgende stap, nu eerst even zorgen dat alles werkt.

Nu kan ik dus controleren of er meer dan een x aantal mensen al die keuze hebben. Nu moet ik ze nog weigeren als er meer dan dat x aantal zijn. Dat ga ik morgen tijdens de les even uitzoeken, en als het niet lukt kan ik jullie nog altijd aanspreken, toch?

Super bedankt!
Bob
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2011 22:05:11
Quote Anchor link
foutafhandeling niet uitstellen.
 
Bob van Haren

Bob van Haren

22/03/2011 09:54:23
Quote Anchor link
Nou heb ik een ander probleem. Ik had alles opgelost, toen de foutafhandeling erin proberen te zetten en ook het controleren.

Eerst heb ik geprobeerd om de if $row >= 2 samen door een elseif met de foutafhandeling erin te zetten. Dit lukte me niet.

Nu heb ik het probleem dat hij zegt dat er al 2 mensen in zitten, maar dit is helemaal niet waar. Ook geeft hij de volgende error:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #3' at line 1
Resource id #3

Hier volgt nogmaals wat ik tot nu toe heb, het zal wel weer een stomme fout zijn, maar ik moet alles leren toch?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
    require("connect.php");
    mysql_select_db("basbob_db", $verbind);    

    ini_set('display_errors',1);
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

    define('DEBUG_MODE',true);
    $error = mysql_error();
    function
showSQLError($aantal,$error,$text='Error')
    {

        if (DEBUG_MODE)
        {

            return  '<pre>Error: ' . mysql_error() . '<br />' . $aantal . '</pre>';
        }

        else
        {
            return $text;
        }
    }
  

    if ($_POST['voornaam'] != NULL)
        {

        $insert = mysql_query("INSERT INTO registreren (nummer, voornaam, achternaam, keuze) VALUES('" . mysql_real_escape_string($_POST['nummer']) . "','" . mysql_real_escape_string($_POST['voornaam']) . "','" . mysql_real_escape_string($_POST['achternaam']) . "','" . mysql_real_escape_string($_POST['keuze']) . "')");
        }

    else
        {
        echo 'Je moet wel alles invullen!';
        }

        
    $aantal =  mysql_query("SELECT COUNT('nummer') FROM registreren WHERE keuze='" . mysql_real_escape_string($_POST['keuze']) . "' ");
    $rowaantal = mysql_fetch_array($aantal) or die(mysql_error());
    
    if ($rowaantal >= 2)
        {

        echo 'Er zitten al 2 mensen in deze keuze, je zal opnieuw moeten kiezen.';
        $weg = mysql_query("DELETE FROM registreren WHERE nummer='".$_POST['nummer']."' ");
        }

    else
        {
        echo 'Je bent ingeschreven!';
        }

        
    if (($result = mysql_query($aantal)) === false)
        {

        echo showSQLError($aantal,$error,'Fout met database.');
        }

    else
        {
        echo 'De registratie is voltooid';
        }

              
    mysql_close($verbind);    
    ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2011 10:09:34
Quote Anchor link
if ($rowaantal >= 2)
$rowaantal is een array() dus wat jij doet kan niet.

if (($result = mysql_query($aantal)) === false)
In $aantal zit al een resultaat van een query dus dit gaat ook niet.
 
Bob van Haren

Bob van Haren

25/05/2011 18:34:38
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Daar ben ik weer. De site is nu grotendeels af.
http://keuzen1.echost.nl/ckv/index.php
Neem eens een kijkje ;)

Nu gaat er nog iets fout in mijn CSS of HTML code. Ik wil namelijk dit formulier centreren:

<form name="keuze" action="opgeslagenkeuzen.php" onsubmit="return check()" method="post" >
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
for($d=1;$d<6;$d++){
    echo "Keuze " . $d . ": ";
    $keuze='keuze'.$d;
    echo "<select name=".$keuze.">";
    $sql="SELECT optie FROM Opties";
    $result=mysql_query($sql, $verbind);
    while($row=mysql_fetch_array($result)){
            echo "<option>" . $row['optie'] . "</option>";
    };

    echo "</select> <br />";
};

?>

<input type="submit" value="Opslaan!" />
</form>

Maar het lukt me op geen enkele manier. Hij staat in een div wrapper, in een div content en in de body. Heb al geprobeerd zijn eigen div te maken maar het lukt me niet te centreren.

Help ;)
 
Jasper DS

Jasper DS

25/05/2011 18:43:18
Quote Anchor link
PHP Jasper op 21/03/2011 22:05:11:
foutafhandeling niet uitstellen.


Verder is dat ook geen relevante code.. toon liever de css
dit kan misschien helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#wrapper
{
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
}
Gewijzigd op 25/05/2011 18:45:14 door Jasper DS
 
Bob van Haren

Bob van Haren

25/05/2011 18:51:49
Quote Anchor link
body {
color: #66605f;
font-family: "Calibri", "Helvetica";
background-image: url('achtergrond.gif');
background-repeat: repeat-x;
}

p {
font-size: 14pt
}

#wrapper{
position:relative;
top:-8px;
width:800px;
height:700px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}

#logo{
position: relative;
top: 0px;
right:45px;
width:790px;
height:200px;
background-image:url('banner.gif');
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}

#border{
position: absolute;
left:-45px;
top: 180px;
width: 845px;
height: 20px;
background-color: black;
}

#menu{
position:relative;
height:114px;
width:525px;
top:-35px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}

#content{
position:absolute;
top:350px;
width:800px;
}

#buttons{
list-style-type:none;
margin:25;
padding:0;
}

#buttons a{
position:relative;
float:left;
text-decoration:none;
margin-right:40px;
margin-left:40px;
display:block;
width:75px;
height:114px;
}

#buttons a:hover{
top:-10px;
}

#buttons a img{
border:none;
}

table{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
border-collapse:collapse;
}

table, td, th{
border:1px solid #000;
text-align:center;
background-color:#FFF;
}

th{
font-weight:bold;
background-color:#A9F785;
}

div.blok{
position:relative;
float:left;
margin:0 20px 10px 0;
}

div#knop{
clear:both;
}

h1{
text-align:center;
}

#title{
text-align:center;
}

#keuzes{
text-align:center;
}

h2{
text-align:center;
}

h3{
text-align:center;
}
Gewijzigd op 25/05/2011 18:52:52 door Bob van Haren
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.