maximum breedte van een bericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kenny vw

kenny vw

16/01/2007 18:48:00
Quote Anchor link
hallo,

ik heb een shoutbox gemaakt in php en hij werkt al redelijk goed maar ik zou het liefst een maximum breedte van de berichte willen bepalen, dit is noodzakeliljk voor mijn website want anders als iemand een lang bericht wil sturen verbreedt het vakje waar de shoutbox in staat

hopelijk kan iemand mij helpen

grtz kenny
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:49:15
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

16/01/2007 18:49:00
Quote Anchor link
Zoiets als wordwrap?
 
Kenny vw

kenny vw

16/01/2007 18:57:00
Quote Anchor link
gewoon een php code ofzo om te zegge dat de berichte na zoveel karakters een nieuwe lijn moet beginne zodat alles mooi onder elkaar komt te staan en niet naast elkaar en zo mijn website verbreed

grtz
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

16/01/2007 19:00:00
Quote Anchor link
zal ik het antwoord nog maar geven..

wordwrap();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Kenny vw

kenny vw

16/01/2007 19:13:00
Quote Anchor link
echo 'Je kunt maar één bericht per minuut plaatsen!<BR><BR>';
klopt mijn wordwrap nu dan ? of moet ik die ergens anders plaatsen


berichten();
exit();
}
$naam = mysql_real_escape_string($naam);
$ber = mysql_real_escape_string($ber);
$newtext = wordwrap($ber, 15 );
if(empty($naam) || empty($ber))
{
echo 'Alle velden moeten worden ingevuld.<BR><BR>';
formulier();
exit();
}
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

16/01/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Zet in iedergeval dit:

ini_set ('show_errors', 1);
error_reporting (E_ALL);

bovenaan je pagina
dan is de procedure dat je gaat testen en hier laat weten wat er al dan niet goed of fout gaat of gewijzigd dient te worden met of zonder de hulp van het forum.
De keus is aan jou ^_*
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.