MD5 codering

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »
Remco S

Remco S

03/08/2007 13:42:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een script die wachtwoorden naar MD5 codeerd.
Voorbeeld:

Normaal: power1
MD5: jf837934

Zo iets zoek ik.
In de script library kan ik niks vinden.
En op andere website's ook niet.


R. Schenderling
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:11:13
 
- wes  -

- wes -

03/08/2007 13:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
md5($var);
?>


graag gedaan
 
Remco S

Remco S

03/08/2007 13:45:00
Quote Anchor link
nee ik oet wachtwoord in typen in een veld en dan codeerd ie naar MD5
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

03/08/2007 13:46:00
Quote Anchor link
hier dit had ik nog staan
het spreekt eigenlijk voor zich sucses er mee


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$password
="G&e";

$test = md5($password);
echo $test
?>

Edit:


kom op yo wes iets beter je best doen :);P

hehe ik weet ook een keer wat :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
PHP erik

PHP erik

03/08/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
   echo md5($_POST['wachtwoord']) . '<br><br>';
}


?>


<form method="post">
<input type="password" name="wachtwoord">
<input type="submit" value="Codeer">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
Mark L

Mark L

03/08/2007 13:49:00
Quote Anchor link
Remco.. wat wes (Waarom heb je trouwens elke keer een andere avator? Ik herken je amper) zegt is goed, alleen dan moet jij er nog voor zorgen dan $var de waarde uit een input veld is ;-)

Misschien je basiskennis van PHP/HTML bijspijkeren?
 
Remco S

Remco S

03/08/2007 13:49:00
Quote Anchor link
Dank u jullie allemaal ;)
 
Remco S

Remco S

03/08/2007 14:00:00
Quote Anchor link
Ik heb geen avatar ik had een roll over avatar 9 verschillende avatars in 1 file en die veranderd om de 2 dagen nu heb ik niks meer
 
- wes  -

- wes -

03/08/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Hoelang ken je me nou al :) tuurlijk heb ik om de zoveel uur een andere avatar :)

becus i can :))
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/08/2007 14:17:00
Quote Anchor link
Wes is leveloos, hij besteeds z'n dag aan het zoeken/maken van een nieuwe avatar

En Wes haal even die wortel uit je bek, praten gaat zo moeilijk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/08/2007 14:19:00
Quote Anchor link
Ik ben zo blij dat jullie altijd netjes ontopic blijven :)
Ga zo door ....

You know what to do, .. right ¿¿
 
- wes  -

- wes -

03/08/2007 14:21:00
Quote Anchor link
tommy is mijn maatje
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/08/2007 14:21:00
Quote Anchor link
Mama :'( hij doet stom tegen mij

Ik waarschuw wes alleen, heb je gezien hoe hij becouse schrijft? Je moet toch netjes praten hier, die wortel uit z'n bek slopen helpt daarbij..
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/08/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Because ;)

Ontopic graag, anders druk ik mijn magische selectbox bovenaan deze textarea in en dan jullie kunnen helemaal niet meer posten hier :)
 
Mark L

Mark L

03/08/2007 14:25:00
Quote Anchor link
Snik, volgens mij ligt het aan mij, maar ik zie het verschil tussen becouse en becus niet... ooit aan because gedacht?

Ik dacht eerst dat het 'een pil' (drugs..) was die hij in z'n bek stak.. Hmm.. wortels kan ook..

Edit:

Sorry Erik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/08/2007 14:27:00
Quote Anchor link
Modder Eters :L

Volgensmij kun je ook de 'script libery' van PHP.Net gebruiken, ram md5 op je knopjes en dan staat er hoe het werkt, dus gewoon je string tussen de md5 fucntie doen:P

En je kunt ook sha1 gebruiken, of sha1 en md5 tegelijk

Ontopic genoeg?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/08/2007 14:28:00
Quote Anchor link
Beter ja :)

Ik raad trouwens sha1() met een salt aan.
Dan zit je de komende jaren nog wel veilig :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.