Media player start automatisch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/04/2011 11:09:30
Quote Anchor link
Hallo.
Ik gebruik deze code op mijn site om 4 mp3's op mijn site te laten afspelen.
Ze moeten dus niet automatisch gestart worden, wat ze dus wel doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<p align="center">
<object width="244" height="43" type="application/x-oleobject" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" style="margin: 1px;">    
                    <param value="false" name="autoStart">    
                    <param value="mini" name="uiMode">    
                    <param ref="" value="URL" name=http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/"' .$item['mp3'] . '">    
                    <param value="1" name="rate">
                    <param value="0" name="balance">
                    <param value="0" name="currentPosition">
                    <param value="" name="defaultFrame">
                    <param value="1" name="playCount">
                    <param value="0" name="currentMarker">

                    <param value="-1" name="invokeURLs">
                    <param value="" name="baseURL">
                    <param value="50" name="volume">
                    <param value="0" name="mute">
                    <param value="0" name="stretchToFit">
                    <param value="0" name="windowlessVideo">
                    <param value="-1" name="enabled">
                    <param value="-1" name="enableContextMenu">
                    <param value="0" name="fullScreen">

                    <param value="" name="SAMIStyle">
                    <param value="" name="SAMILang">
                    <param value="" name="SAMIFilename">
                    <param value="" name="captioningID">
                    <param value="0" name="enableErrorDialogs">
                    <embed width="244" height="45" showstatusbar="0" showdisplay="0" showcontrols="1" name="MediaPlayer" pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/" type="application/x-mplayer2" src=http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/' .$item['mp3'] . '>    
                    <param name="URL" value>
                    </object></p>


Ik heb er al false in gezet , en ook al 0

Ik begrijp er niks meer van.
Weet iemand raad?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:04:00
 
Kenneth Rozendaal

Kenneth Rozendaal

10/04/2011 11:43:17
Quote Anchor link
Je gebruikt dus chrome?
want IE en FF hebben hier geen last van;)
de oplossing is best simpel:
gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="audio/mpeg"

toevoegen aan je embed-link :)
word bij jou dus iets van dit (gok ik):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<param value="audio/mpeg" name="type">

Ik weet het niet helemaal zeker, omdat ik hier niet helemaal in thuis ben, maar het valt te proberen:)
Gewijzigd op 10/04/2011 11:47:50 door Kenneth Rozendaal
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/04/2011 12:09:16
Quote Anchor link
Hij werkt nu.
Heb hem nu zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<p align="center">
<object width="244" height="43" type="application/x-oleobject" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" style="margin: 1px;">    
                    <param value="audio/mpeg" name="type">
                    <param value="0" name="autoStart">    
                    <param value="mini" name="uiMode">    
                    <param ref="" value="URL" name=http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/"' .$item['mp3'] . '">    
                    <param value="1" name="rate">
                    <param value="0" name="balance">
                    <param value="0" name="currentPosition">
                    <param value="" name="defaultFrame">
                    <param value="1" name="playCount">
                    <param value="0" name="currentMarker">

                    <param value="-1" name="invokeURLs">
                    <param value="" name="baseURL">
                    <param value="50" name="volume">
                    <param value="0" name="mute">
                    <param value="0" name="stretchToFit">
                    <param value="0" name="windowlessVideo">
                    <param value="-1" name="enabled">
                    <param value="-1" name="enableContextMenu">
                    <param value="0" name="fullScreen">

                    <param value="" name="SAMIStyle">
                    <param value="" name="SAMILang">
                    <param value="" name="SAMIFilename">
                    <param value="" name="captioningID">
                    <param value="0" name="enableErrorDialogs">
                    <embed width="244" height="45" showstatusbar="0" autostart="0" showdisplay="0" showcontrols="1" name="MediaPlayer" pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/" type="application/x-mplayer2" src=http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/' .$item['mp3'] . '>    
                    <param name="URL" value>
                    </object></p>

Alleen in ie doet hij niks.
Gewijzigd op 10/04/2011 12:13:40 door Marvin Radioo
 

10/04/2011 13:01:14
Quote Anchor link
Misschien "embed" gebruiken in Internet Explorer (google: embed).
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/04/2011 17:00:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<object id="MediaPlayer" width="233" height="64" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6">
    <param NAME="URL" VALUE="http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/' .$item['mp3'] . '">
    <param NAME="rate" VALUE="1">
    <param NAME="balance" VALUE="0">
    <param NAME="currentPosition" VALUE="4.4602135">
    <param NAME="defaultFrame" VALUE>
    <param NAME="playCount" VALUE="1">
    <param NAME="autoStart" VALUE="0">
    <param NAME="currentMarker" VALUE="0">
    <param NAME="invokeURLs" VALUE="0">
    <param NAME="baseURL" VALUE>
    <param NAME="volume" VALUE="50">
    <param NAME="mute" VALUE="0">
    <param NAME="uiMode" VALUE="mini">
    <param NAME="stretchToFit" VALUE="0">
    <param NAME="windowlessVideo" VALUE="0">
    <param NAME="enabled" VALUE="-1">
    <param NAME="enableContextMenu" VALUE="-1">
    <param NAME="fullScreen" VALUE="0">
    <param NAME="SAMIStyle" VALUE>
    <param NAME="SAMILang" VALUE>
    <param NAME="SAMIFilename" VALUE>
    <param NAME="captioningID" VALUE>
    <param NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0">
    <param NAME="_cx" VALUE="6165">
    <param NAME="_cy" VALUE="1693">
    <param name="standby" value>
    <param name="src" value="http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/' .$item['mp3'] . '">
    <param name="showstatusbar" value="1">
    <param name="autostart" value="true">
    <param name="invokeurls" value="false">
    <param name="url" value="http://www.begraafbeleidhoogeveen.nl/mp3/' .$item['mp3'] . '">
    <param name="uimode" value="mini">
</object>


Deze werkt wel weer in IE maar niet in FF en Chrome
 

10/04/2011 17:02:30
Quote Anchor link
Maar je kon ook beide ofzo gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" WIDTH="550" HEIGHT="400" id="myMovieName"><PARAM NAME=movie VALUE="myFlashMovie.swf"><PARAM NAME=quality VALUE=high><PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF><EMBED href="/support/flash/ts/documents/myFlashMovie.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH="550" HEIGHT="400" NAME="myMovieName" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJECT>


Bron: http://kb2.adobe.com/cps/415/tn_4150.html
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/04/2011 17:15:18
Quote Anchor link
dat is flash?

Ik wil gewoon WMP op mijn site
 

10/04/2011 17:16:03
Quote Anchor link
Is hetzelfde principe ;) Was puur om te laten zien dat je object & embed kan combineren zodat elke browser het ondersteund.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/04/2011 17:37:54
Quote Anchor link
Ik heb nu JW player erop gezet en die werkt wel.

iig bedankt voor het meedenken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.