mediaspeler autostart met sessie???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joop Slabbekoorn

Joop Slabbekoorn

30/12/2012 02:08:30
Quote Anchor link
beste medeleden

ik wil graag de media speler laten checken of de sessie bestaat en dan wel of niet
autostart zetten.

dit is em:
<OBJECT
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,5,715"
type="application/x-oleobject" width="375" height="70" align="middle"
standby="Loading Windows Media Player components..." id="player1">
<param name="AnimationatStart" value="0" />
<param name="ShowControls" value="-1" />
<param name="ShowStatusBar" value="-1" />
<param name="ShowDisplay" value="0" />
<param name="volume" value="0" />
<param name="autoStart" value="0" />
<param name="filename" value='' ref />
<embed
src=""
width="375" type="application/x-mplayer2"
height="70" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename=""
showcontrols="1"
showdisplay="0"
volume="0"
showstatusbar="1"
enableContextMenu="0"
autostart="0"
align="middle"
/>
</embed>
</OBJECT>

nu heb ik al van alles geprobeerd maar krijg het op die manieren niet voor elkaar

info: als sessie bestaat $live = true

1 autostart="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){1;}?>
"
2 autostart='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){1;}?>
'
3 autostart=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){1;}?>

4
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){echo '<object>hele verhaal met autostart="1"</object>';} else {echo '<object>hele verhaal met autostart="0"</object>';} ?>


geen van allen werkt.
doe maar een gooi :P
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:16:02
 
Tim S

Tim S

30/12/2012 02:36:44
Quote Anchor link
zijn de gegevens in de sessie wel goed, misschien kan je eens print_r doen.
 
Joop Slabbekoorn

Joop Slabbekoorn

30/12/2012 02:39:30
Quote Anchor link
Sessie werkt correct er lopen al andere dingen op $live die netjes aan zijn als de sessie bestaat
 
Tim S

Tim S

30/12/2012 02:47:42
Quote Anchor link
Dan wordt het toch tijd voor het hele verhaal met de php code zoals jij denkt dat het zou moeten.

Toevoeging op 30/12/2012 02:52:20:

misschien nog iets heel simpels wat soms ook werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){echo 'gelukt';}?>
 
Joop Slabbekoorn

Joop Slabbekoorn

30/12/2012 13:55:54
Quote Anchor link
Die code gebruik ik inderdaad drie keer op de index alleen niet met text maar met afbeelding en de titel en op de cms ook een afbeelding en dat werkt 100 procent!!! Zelf denk ik dat het hem in object zit dat het niet wil wat ik bij manier 1 tot 3 ook invul het php gedeelte werkt daar niet Volgends mij als ik alleen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
doe staat ie ook al op autostart
 
Tim S

Tim S

30/12/2012 17:02:02
Quote Anchor link
Als je hem echt niet aan de praat krijgt 2 objecten aanmaken een met autostart 1 en de ander 0 dan kan de php buiten het object.
 
Joop Slabbekoorn

Joop Slabbekoorn

30/12/2012 17:09:26
Quote Anchor link
Ja precies zoals optie 4 dat heb ik geprobeerd met echo '<object>hele verhaal</object>'; maar dat reselteerd in error zal print is proberen dan
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

30/12/2012 17:11:30
Quote Anchor link
autostart="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live) { echo '1'; } ?>
"
zou volgens mij gewoon moeten werken..
 
Tim S

Tim S

30/12/2012 17:35:23
Quote Anchor link
Ja dat lijkt mij ook maar dan zou optie 4 ook moeten werken...
 
Joop Slabbekoorn

Joop Slabbekoorn

30/12/2012 17:38:00
Quote Anchor link
Ja vond het ook al vreemd ga zo toch nog eens proberen misschien had ik wel een typ fout
Heb ook al eens een halve dag zitten turen op een script en wat was het.... Eind tag vergeten hahaha

Toevoeging op 30/12/2012 19:02:08:

Joop Slabbekoorn op 30/12/2012 17:38:00:
Ja vond het ook al vreemd ga zo toch nog eens proberen misschien had ik wel een typ fout
Heb ook al eens een halve dag zitten turen op een script en wat was het.... Eind tag vergeten hahaha


Oké autostart="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){echo "1";} else { echo "0";} ?>
" werkt gewoon
je moet wel echo gebruiken natuurlijk toch bedankt iedereen

Toevoeging op 31/12/2012 17:11:11:

Joop Slabbekoorn op 30/12/2012 17:38:00:
Ja vond het ook al vreemd ga zo toch nog eens proberen misschien had ik wel een typ fout
Heb ook al eens een halve dag zitten turen op een script en wat was het.... Eind tag vergeten hahaha


Oké autostart="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($live){echo "1";} else { echo "0";} ?>
" werkt gewoon
je moet wel echo gebruiken natuurlijk toch bedankt iedereen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.