Medior PHP developer Utrecht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Niels Klabbers

Niels Klabbers

12/11/2015 16:30:00
Quote Anchor link
PHP Developer | Utrecht

Wij zijn een team specialisten gericht op e-Commerce. Wij geloven in de digital economy. Het ontwikkelen van digitale services zit in ons DNA. Wij werken samen met onze klanten om de beste online oplossingen te ontwikkelen. Met al onze kennis & kunde bouwen wij aan platforms, waarbij de optimale balans tussen techniek, beheer, conversie en experience wordt gezocht.
Waar ga je werken?
Je komt te werken op ons kantoor in Utrecht, met een gedreven team van e-commerce specialisten. We werken hier en op locatie voor klanten als America Today, Claudia Strater en Scotch & Soda.

Profiel schets:

We zijn op zoek naar een medior developer met een gedegen kennis van PHP in OOP (Object-oriented-programming). Kennis van en ervaring met frameworks als Zend Framework en/of Symfony een pre. Je kan overweg met versiebeheer systemen (Git/SVN).

Op het gebied van databases verwachten we basiskennis van MySQL of andere database types zoals PostgreSQL, SQL Server of MongoDB. Daarnaast heb je kennis van het schrijven van queries en werken met tabellen / indexes.

Kennis van infrastructuur is een vereiste. Dit houdt in dat je zelfstandig een omgeving met Apache of Nginx kan opzetten en kan werken met een VPS. Je weet hoe je moet inloggen via SSH. Kennis van Docker, Vagrant of Puppet is een pre.

We zoeken teamplayers met een brede interesse in de digitale wereld. Een passie voor slimme oplossingen en een drive om onze klanten verder te helpen in een sterk groeiende markt van de digital commerce. Je bent een professional en trots op je werk, je wilt leren en haalt energie uit je werk.

Wat wordt van jou verwacht?

Ruime kennis van PHP en MySQL;
Ervaring met jQuery, Prototype, HTML5, GIT is een pre;
Nieuwsgierig, Professioneel, op zoek naar uitdaging
Je haakt niet af bij: Objecten, Observers, MVC of git merge

Wat wordt jou geboden?

● Marktconform salaris afhankelijk van ervaring;
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
● Certificering;
● Ervaring met grote klanten en projecten;
● Werk in het beste team van e-commerce specialisten;
● Pensioenregeling

Reageren naar: niels@teamq14.nl
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.