Medior PHP Developer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Jansen

Bram Jansen

26/11/2015 11:00:05
Quote Anchor link
Wat ga je doen als Medior PHP Developer?

Jij valt als Medior PHP Developer binnen in een kleine en jonge organisatie gevestigd in Eindhoven die onlangs de landsgrenzen te buiten gegaan is door haar snelle groei. Er wordt waarde gehecht aan zelfstandigheid en flexibiliteit ter bevordering van creatieve ideeën. Je ontwikkelt modules die gebruikt worden door honderdduizenden studenten. Jou kennis van MySQL, HTML, CSS en je eigen gezonde verstand helpen jezelf en de organisatie te groeien!

Wat wordt jou geboden?

Flexibel werken op basis van minimaal 32 uur per week
Winstdeling
Uitstekende doorgroeimogelijkheden
Een jong, gezellig en dynamisch team
Veel vrijheid en flexibiliteit
Contract basis

Wat wordt er van jou verwacht als Medior PHP Developer?

Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP Developer
HBO werk- en denkniveau
Kennis van MySQL, HTML en CSS
Ervaring met Linux server beheer en Java is een pré

Waar ga je werken?

Jij komt als Medior PHP Developer te werken op een voormalig bedrijventerrein nabij MU Artspace te Eindhoven waar vele jonge ondernemingen onlangs hun deuren geopend hebben. De organisatie, opgericht in 2008, is een dynamische en snel groeiende organisatie. Juist vanwege de groei als gevolg van een alsmaar groeiend e-portfolio enerzijds en klantenbestand anderzijds zijn wij op zoek naar jou.

Meer weten of direct solliciteren

Voor direct solliciteren klik hier http://goo.gl/FxCHcU. Voor meer informatie over deze PHP-vacature en andere PHP-mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via +31 (0)10 7549144 of stuur ons een mail op [email protected]

Locatie[/b]
Eindhoven
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.