Meer dan een afbeelding...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander

Sander

11/08/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Ik heb een functie waarmee ik in php afbeeldingen laat maken. Alleen hoe vaak ik die function ook laat uitvoeren, ik zie maar 1 afbeelding. (Geen PHP Errors)

Scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
header("content-type: image/png");

function
maak_afbeelding() {
$img = imagecreatefrompng("bla.png");

//nu wat leuks met de afbeelding

//einde functie

imagepng($img);
imagedestroy($img);
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:42:56
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/08/2006 22:32:00
Quote Anchor link
Volgens mij wordt bij het meermaals aanroepen van deze functie de oude afbeelding gewoon overschreven omdat hij op precies dezelfde plaats staat als de nieuwe...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/08/2006 01:07:00
Quote Anchor link
En je output de pagina als image, niet als pagina met images erop..
 
Sander

Sander

12/08/2006 10:22:00
Quote Anchor link
Het is al opgelost, toch bedankt
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

12/08/2006 10:34:00
Quote Anchor link
Wat is je oplossing?
 
Sander

Sander

12/08/2006 10:47:00
Quote Anchor link
Als volgt:

De functie altijd bij het starten van de pagina laten uitvoeren.

En deze afbeelding dan weergeven met <img src="grafiek.php"> op de pagina.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.