Meer waarde toon andere css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

30/03/2011 09:05:59
Quote Anchor link
Kan iemand mij helpen met het volgende.
Ik heb een SQL database en bereken de invoer door mysql_num_rows.
Dat werkt goed nu heb ik een berekening gemaakt met alle databses.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

$subtotaal_tabel1
= $aantal1 + $aantal2 + $aantal3 + $aantal4 + $aantal5 + $aantal6 + $aantal7;

$subtotaal_tabel2 = $aantal11 + $aantal22 + $aantal33 + $aantal44 + $aantal55 + $aantal66 + $aantal77;


?>

Dat gaat goed en werkt ook.
Nu heb ik het laten uitrekenen op deze manier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$count_totaal
= $subtotaal_tabel1 - $subtotaal_tabel2;

?>

Nu wilde ik de css laten zien die onder het aantal van 50 komt en als die over de 50 heen gaat de andere css ik heb dit er van gemaakt maar werkt niet goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?

if($count_totaal=50) {
print '<title>Titel 1</title>';
print '<LINK href="css/style1.css" rel="stylesheet" type="text/css">';
}

if($count_totaal=0) {
print '<title>Titel 2</title>';
print '<LINK href="css/style2.css" rel="stylesheet" type="text/css">';
}


?>


Kan iemand mij helpen hoe dat geconfigureerd wordt.
Dank u
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:42:45
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/03/2011 09:19:36
Quote Anchor link
Weet niet of ik je vraag goed begrijp, maar als ik naar je code kijk controleer je nu alleen of $count_totaal 0 of 50 is. Volgens mij wil je werken met kleiner/groter dan. Daar heb je < en > voor.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/03/2011 10:31:27
Quote Anchor link
Gebruik in een if() geen = (toekenning) maar == (vergelijking).
 
Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

30/03/2011 10:45:30
Quote Anchor link
Het werkt dank jullie ik ben er zeer blij mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.