meer waardes in 1 sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

24/02/2013 21:03:23
Quote Anchor link
Hallo, ik vraag me al een tijdje af of het mogelijk is om meerdere waardes in 1 sessie te kunen zetten.
Ik wil wel eens proberen om een 1 sessie- winkelwagentje te maken. Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:50:03
 
- SanThe -

- SanThe -

24/02/2013 21:10:05
Quote Anchor link
Een session is een array().
Dus ja daar kan veel verschillende data in.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2013 21:10:07
Quote Anchor link
Je zou een ID in een sessie kunnen zetten die verwijst naar een record in de database.
Gewijzigd op 24/02/2013 21:13:06 door Jordi Kroon
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/02/2013 21:13:56
Quote Anchor link
Ja maar SanThe hoe doe ik dat dan? Als ik via get een andere waarde e in zet overschrijft ie hem.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/02/2013 21:15:42
Quote Anchor link
En hoe doe je dat dan?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2013 21:16:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['iets'] = array('key' => 'value', 'key2' => 'value2');
?>
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/02/2013 22:28:35
Quote Anchor link
@santhe
ik haal met get de waarde uit de db dmv het id

@jordi
zo makkelijk verwachtte ik niet

opgelost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.