meerdere berichten verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 21:44:00
Quote Anchor link
Heey Hallo,

Even een vraagje. Graag wil ik voor mijn mail inbox vinkjes voor de mails hebben zodat je de berichten kunt selecteren en dan de geselecteerde berichten verwijderen. Daarvoor heb ik het onderstaande script gemaakt maar die verwijderd maar 1 bericht. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij alle geselecteerde berichten verwijderd?

Alvast bedankt!

Nomis

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

  if($_POST['verwijder']){
      $sql = 'DELETE FROM PB WHERE to_ID="'.$_SESSION['ID'].'" AND ber_ID="'.$_POST['bericht'].'"';
      $result = mysql_query($sql);
      if ($result) {
        echo 'De berichten zijn verwijdert';
      }
else {
        echo 'De berichten zijn niet verwijdert.<br />';
        echo 'Database fout: ' . mysql_error();
      }
  }

    echo '<table border="0" width="100%">';
   <
tr>
   <
td><b>Status</td>
    echo '<td>';
    echo '<b>Van';
    echo '</td>';
    echo '<td>';
    echo '<b>Onderwerp:';
    echo '</td>';
    echo '<td><input name="allbox" type="checkbox" value="Check All" onclick="InboxCheckAll();" /></td>';
    echo '</tr>';
    while($rij = mysql_fetch_array($fea)){
      echo '<tr>';
      echo '<td>';
      if($rij['status'] == 'unread'){
        echo '<img src="http://testarena.zesnul.nl/ledensystem/images/unread.gif">';
      }
else if($rij['status'] == 'read') {
        echo '<img src="http://testarena.zesnul.nl/ledensystem/images/read.gif">';
      }
else {
        echo '<img src="http://testarena.zesnul.nl/ledensystem/images/message.gif">';
      }

      echo '</td>';
      echo '<td>';
      echo '<form action="'.$SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
      
      $sa = 'SELECT * FROM inlog WHERE ID="'.$rij['from_ID'].'"';
      $ms = mysql_query($sa) OR die (mysql_error());
      $da = mysql_fetch_array($ms);
      echo $da['naam'];
      echo '</td>';
      echo '<td>';
      echo '<a href="?loginsysteem=postvak&action=read&berID='.$rij['ber_ID'].'">'.pb($rij['naam']).'</a>';
      echo '</td>';
      echo '<td>';
      echo '<input type="checkbox" name="bericht" value="'.$rij['ber_ID'].'">';
      echo '</td>';
      echo '</tr>';
    }

    echo '</table>';
    echo '<input type="hidden" name="verwijder">';
    echo '<input type="submit" value="Verwijder de berichten">';
    echo '</form> ';
  }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:34:17
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 21:50:00
Quote Anchor link
Door checkbox-velden naam[] te geven, zal $_POST['naam'] een array bevatten met daarin alle velden die zijn aangevinkt. Je kunt deze nalopen (door bijv. de value van de checkboxen het ID van een bericht te geven) en zo verwijderen.

Let overigens wel op met het woord verwijderen. Het doet meer dan je denkt, en helemaal als het fout gaat. Je kunt misschien beter met een bepaalde status werken.
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 21:54:00
Quote Anchor link
En hoe haal ik die array uit elkaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon Kroes
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Je doorloopt een array met foreach. Door erop te klikken kun je er meer over lezen ;-).
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 21:59:00
Quote Anchor link
OKé bedankt. zal ik daar een mee gaan puzzelen!
Hoop dat het lukt
 
Miniejjj

Miniejjj

15/04/2008 22:03:00
Quote Anchor link
Er zit trouwens zoiezo een fout in je script ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
   <tr>
   <
td><b>Status</td>
?>
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 22:05:00
Quote Anchor link
:o </b> vergeten
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 22:08:00
Quote Anchor link
Dat niet alleen. Je echo't de HTML niet, maar zet ze er gewoon tussen terwijl de PHP tag nog openstaat.
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Dat snap ik niet helemaal
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    echo '<table border="0" width="100%">';
   <
tr>
   <
td><b>Status</td>
    echo '<td>';
?>

Dat staat er in jouw code. Je echo't <tr><td><b>Status</td> niet, het staat er alleen maar tussen. PHP wil dit gaan zien als een functie, variabele of whatever, maar niet als HTML, wat wel jouw bedoeling is. Je zult dit stukje dus ook even moeten echo'en:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    echo '<table border="0" width="100%">';
    echo '<tr><td><b>Status</td>';
    echo '<td>';
?>
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 22:15:00
Quote Anchor link
:o dat is niet in het script totaal
maar dat is nog zon 300 regels langer.

Als ik eerlijk moet zijn lukt het niet helemaal met die array
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Dat is helemaal niet erg, we zijn hier immers om jou te helpen.
Wat of waar gaat het precies fout?
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Hij verwijder steeds de geselecteerde dingen

waarom weet ik niet
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Dat moet toch ook? :'-)
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Niet bedoel ik, sorry
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 22:25:00
Quote Anchor link
Heb je een stuk code voor me?
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Nee :P
ik snap nog zelfs niet helemaal hoe het werkt
ben al voor de 3de keer bezig met die php.net door te lezen maar kom er niet uit
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Even kort en samenvattend. Foreach() doorloopt elk element in de opgegeven array en plaatst deze terug in de variabele die jij daarvoor opgeeft. Je kunt naast de waardes ook nog iedere key uit de array in een nieuwe variabele stoppen.

Kijk maar eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$array
= array("dit","is","een","lijst");

foreach($array as $woord) {
  echo $woord;
}

?>


Nu zal ieder woord in de array in $woord gestopt worden en zal deze geëcho'd worden. Als foreach dat woord gehad heeft, pakt hij het volgende woord (indien dat er is) en stopt deze in $woord. Nu bevat $woord niet meer het woord van net, maar het volgende woord.

Foreach staat dus voor 'voor elk element in de array, doen we dit'. Dat 'doen we dit' staat tussen de accolades ( { en } ). In bovenstaande code wordt elk element geëcho'd.

Als je nu ook nog de sleutel van een element array erbij wilt hebben, kun je dat zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$array
= array("woord1"=>"dit","woord2"=>"is","woord3"=>"een","woord4"=>"lijst");

foreach($array as $sleutel => $woord) {
  echo $sleutel . " in \$array geeft " . $woord;
}

?>


Nu wordt hetzelfde gedaan als net, alleen wordt nu ook nog de sleutel meegegeven. In $sleutel zullen dus omstebeurt woord1, woord2, woord3 en woord4 komen te zitten. In $woord komen weer dit, is, een en lijst te zitten.

Datzelfde doen we met je $_POST waardes die uit je formulier komen. $_POST is immers een array. Maar in een array kan ook weer een andere array zitten. In dit geval hebben we daar mee te maken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $key => $waarde) {
  echo "Veld " . $key . " bevat " . $waarde . " <br />";
}

?>

Nu haal je ieder element in $_POST op. $key bevat in dit geval de veldnaam die je aan het veld gegeven hebt. $waarde bevat de ingevoerde waarde.

In ons geval zal één van de $waarde variabelen een array bevatten. Namelijk de array met alle checkboxen die aangevinkt zijn. Kijk maar eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
foreach($_POST as $key => $waarde) {
  // eerst even kijken of $waarde wel een array is, want dat is niet altijd het geval
  if(is_array($waarde)) {
    foreach($waarde as $checkbox) {
      echo "Checkbox (" . $checkbox . ") is aangevinkt.";
    }
  }
else {
    echo $key . " bevat " . $waarde . " in \$_POST. <br />";
  }
}

?>


Nu bevat $checkbox stuk voor stuk de waardes van de checkboxen die aangevinkt waren. Je geeft in je formulier aan iedere checkbox het ID van een bericht als value. Zodra deze is aangevinkt, komt die value dus in de array te zitten. Als we nu op de plek van echo "Checkbox (" . $checkbox . ") is aangevinkt."; een query zetten die met $checkbox (welke dus het ID van een bericht bevat) dat bericht verwijderd. Dan wordt die dus verwijderd.

Nou het is uiteindelijk toch een heel verhaal geworden, maar hoop dat je het snapt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Simon Kroes

Simon Kroes

15/04/2008 23:09:00
Quote Anchor link
Ja ik begin het nu redelijk te snappen,

Alleen 1 ding snap ik nog niet
als ik id 10 en 11 geselecteert heb, dan geeft hij aan:



bericht bevat 10 in $_POST.
verwijder bevat Verwijder de berichten in $_POST.
en niet 10 en 11?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon Kroes
 
Kevichill

Kevichill

16/04/2008 03:27:00
Quote Anchor link
je kan de html toch ook zo echo'en ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?PHP
//ff echotje voor al je html ...
echo '
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
'
;
?>
 
Simon Kroes

Simon Kroes

16/04/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Kevichill schreef op 16.04.2008 03:27:
je kan de html toch ook zo echo'en ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?PHP
//ff echotje voor al je html ...
echo '
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
HTML
'
;
?>


Weet ik,
maar ik vind handiger ( en overzichterlijker )
als het in meerderen is
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.