meerdere frameworks op XAMP Zend en Yii

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Overheid / Complexiteit

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland en je als Java Developer bezig houden met zeer complexe bedrijfskritische applicaties? Lees dan snel verder! Doorontwikkelen bedrijfskritische applicaties; Aanpassingen maken in de bestaande applicatie; Vertalen van jouw visie op continuous integration en continuous delivery; Debuggen van de applicatie; In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen. Functie-eisen Minimaal HBO-werk en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring als Java Developer; Je bent minimaal OCP-Java SE 6 gercertificeerd; Je hebt kennis van Webservices en Continuous Integration; Je bent analytisch sterk en zowel klant- als resultaatgericht. Bedrijfsomschrijving Binnen

Bekijk vacature »

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Francoi gckx

Francoi gckx

07/05/2015 11:49:02
Quote Anchor link
Ik wil graag meerdere frameworks hanteren en een site proberen na te maken in elke framework om van de frameworks te leren. Ik gebruik zelf XAMMP. maar als ik t goed begrijp als je Zend installeert verander je ook directories in php of kan je gewoon frameworks naast elke hebben.

Dit wil ik graag weten voordat ik XAMPP verpest
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2020 02:44:54
 
- wes  -

- wes -

07/05/2015 11:54:15
Quote Anchor link
installeer meerdere instances van XAMPP als je het niet zeker weet, of ga virtual machines/boxes gebruiken
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2015 12:14:57
Quote Anchor link
Ik kan me niet indenken dat Zend de installatie van PHP aan zal tasten. Ik ga er gewoon vanuit dat je meerdere frameworks kan installeren op één webserver.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/05/2015 13:11:26
Quote Anchor link
In principe zijn de FRAMEWORKS gewoon PHP applicaties die je onder elke subdirectory kunt installeren.

Ik heb zelf geen ervaring met Zend maar Symfony vraagt je wel om de intl extensie te installeren en een PHP accelerator zoals APC. Je kunt dus iig vele projecten naast elkaar draaien.
Gewijzigd op 07/05/2015 13:12:37 door Frank Nietbelangrijk
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/05/2015 13:39:42
Quote Anchor link
Installeer de verschillende applicaties in verschillende mappen en maak hierbij gebruik van virtual hosts zodat je deze onder compleet verschillende domeinnamen kunt aanspreken, bijvoorbeeld via zend.dev of zend.local of wat dan ook.

Gooi dus niet alles onder je document root, maar zet deze mappen op hetzelfde niveau als je document root.

Zorg gewoon dat je zelf e.e.a. goed structureert.

Persoonlijk gebruik ik de standaard document root (bereikbaar via http://localhost/) voor losse test scripts en dergelijke, maar nooit voor frameworks of complete (opensource) applicaties. Je wilt namelijk ook errorlogs en zo gescheiden houden. Voor dit soort (administratieve) scheidingen zijn virtual hosts uitermate geschikt.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.