Meerdere gegevens in 1 phpfile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek

Niek

20/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
hoi
Ik ben bezig met een website, en daar wil ik graag het een en ander aan php bij doen...
nu heb ik dus voor de zekerheid een ipban script op deze site gevonden (http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/466/)
en ik wil die dus gaan gebruiken
Omdat ik als index file een .htm file heb, gaat het dus niet werken om die php code erbij te zetten..
dus ik heb een index.php gemaakt met die phpcode en een script dat die em doorstuurd naar de .htm
Helaas werkt dit niet, want als ik me eigen ip invul dan stuurt hij hem gelijk door naar de .htm zonder het ipadres te controloren..
Mijn vraag dus: Hoe krijg ik de 2 opdrachten zo, dat hij ze alle2 uitvoert?
dit is mijn index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
include("beheer/ipban.php");
header("Location:/index.htm");
?>


Alvast bedankt voor jullie hulp;
niekVoost
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:42:28
 
Hipska BE

Hipska BE

20/11/2008 20:54:00
Quote Anchor link
maak van je index.htm -> index.php en zet dit als eerste regel (boven alle html):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("beheer/ipban.php"); ?>
 
Thijs Damen

Thijs Damen

20/11/2008 20:55:00
Quote Anchor link
maak van je index.html een php file en zet dit bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("beheer/ipban.php"); ?>


en klaar:)?

En php functionaliteit, en alles buiten de tags word gezien als plain html
 
Niek

Niek

20/11/2008 20:57:00
Quote Anchor link
Oke ik ga et ff proberen
 
Niek

Niek

20/11/2008 21:00:00
Quote Anchor link
Ja het werkt!! thx!
gelukkig is deze site met inline frame's dus ik hoef niet de hele zooi aan te passen..
heb nog wel database probleempje, maar die kan ik zo wel ff oplossen..
nogmaals bedankt!

groeten;
niekVoost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.