Meerdere gegevens tegelijk uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Thijs Bree

Thijs Bree

10/07/2006 14:34:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb om de uitslagen van volleybalwedstrijden gemakkelijk in te voeren een pagina. Op de pagina worden de gegevens uit de database in een formulier weergegeven.
Ik wil graag dat als ik de gegevens in dat formulier verander/aanvul, het ook in de database wordt veranderd/aangevuld.
Nu worden alleen de gegevens van de laatste rij in de database gezet.
(http://thijs.vcriethoven.nl/h2_beheer.php) Als je hier kijkt word misschien mijn probleem duidelijker.

Wie kan mij hierbij helpen? Het volgende heb ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?
 $sql
= "SELECT * FROM h2 ORDER BY datum";
 $query = mysql_query($sql);
 while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $datum = htmlspecialchars($rij->datum);
  $thuis = htmlspecialchars($rij->thuis);
  $uit = htmlspecialchars($rij->uit);  
  $puntenthuis = htmlspecialchars($rij->puntenthuis);
  $puntenuit = htmlspecialchars($rij->puntenuit);
  $streep = htmlspecialchars($rij->streep);
?>

<form method="post" action="h2_beheer.php">
  <tr>
   <td><font color="#3399CC"><input type="text" name="datum" size="20" value="<?= $datum ?>" /></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><input type="text" name="thuis" size="20" value="<?= $thuis ?>" /></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><?= $streep ?></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><input type="text" name="uit" size="20" value="<?= $uit ?>" /></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><input type="text" name="puntenthuis" size="2" value="<?= $puntenthuis ?>" /></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><?= $streep ?></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><input type="text" name="puntenuit" size="2" value="<?= $puntenuit ?>" /></font></td>
   <td><font color="#3399CC"><input type="hidden" name="id" value="<?= $id ?>" />
 </tr>
 
 <?
 }
?>

 
  <tr>
   <td style="text-align: right" colspan="7">
    <input type="submit" value="Verzenden" name="submit"></td>
 </tr>
 </form>
</table>

<?
if($_POST['submit']) {

$sql = "SELECT id FROM h2 WHERE id='" . $_GET["id"] ."'";

 $sql = "UPDATE h2
         SET datum='"
.$_POST['datum']."',
             thuis='"
.$_POST['thuis']."',
             uit='"
.$_POST['uit']."',
             puntenthuis='"
.$_POST['puntenthuis']."',
             puntenuit='"
.$_POST['puntenuit']."'
         WHERE id= $id"
;
 $query = mysql_query($sql);
  }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs Bree
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 03:59:49
 
Frank -

Frank -

10/07/2006 15:03:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Het script ziet er niet al te best uit... <font> hoort al sinds jaar en dag niet meer thuis in html-code, dit is een vervallen tag. Gebruik css om je webpagina op te maken.

Jij wilt ook een datum in de database zetten, maar je controleert nergens of deze datum wel een datum is. Vervolgens controleer je nergens of deze wel de juiste opmaak heeft (yyyy-mm-dd en opslaan in een DATE) en donder je de boel zonder enige controle in de database. Je vergeet ook nog te controleren of de query wel is gelukt en ik kan je nu al verklappen dat deze vroeg of laat zal gaan mislukken. Wet van Murphy.

Ook het datamodel klopt niet, je slaat berekende gegevens op in de database. Als je met 3-0 wint, kun je onmogelijk 0 of 1 punten aan deze wedstrijd overhouden. In jouw database is dat wel mogelijk. Maak je meer doelpunten dan de tegenstander, dan heb je automatisch gewonnen (en dus 3 punten), dat hoef je niet in de database op te slaan.

Het uploaden van meerdere gegevens gelijktijdig, is dus wel het minste probleem dat je nu hebt...

Begin eerst eens met normalisatie en dus het opzetten van een goede database. Vervolgens ga je overal een foutafhandeling inbouwen en dán pas heb je tijd om het probleem met meerdere formulieren op te lossen.

Geef verschillende formulieren, verschillende namen...
 
Thijs Bree

Thijs Bree

10/07/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Die font-tags doen toch geen vlieg kwaat nu ze daar staan? Die haal ik er nog wel uit, ik ben nog bezig met css en nog niet zover dat ik die al kan gebruiken.
De datum wordt in de database opgeslagen als een DATE.
Dit script is niet bedoeld om dingen te berekenen, het hoeft enkel de uitslagen weer te geven, dus dan moet de uitslag wel in de database komen neem ik aan.
En in het geposte stuk script staat maar 1 formulier, dus hoe moet ik die verschillende namen geven? Wat bedoel je daarmee?
En hoe weet je of mijn database niet goed is opgezet? Dit is toch een goede tabel, meer is er toch niet nodig?

CREATE TABLE `h2` (
`id` int(8) NOT NULL auto_increment,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`thuis` varchar(25) default NULL,
`uit` varchar(25) default NULL,
`puntenthuis` char(1) default NULL,
`puntenuit` char(1) default NULL,
`streep` char(1) NOT NULL default '-',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=14 ;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.