Meerdere input's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leon

Leon

01/01/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Hoi ik had even een vraagje. Ik ben nu bezig met het maken van een simpele vragenlijst; enige probleempje: er zijn 57 vragen, allemaal met een anders POST (lijkt mij vooralsnog wel handig). Die heb ik allemaal in één keer in de database gedaan. Nou zoek ik eigenlijk een script of iets dergelijks wat meteen alle POST's controleert of ze leeg zijn en ze dan vervangen, i.p.v. elke apart te moeten doen. Als iemand een idee heeft hoor ik het graag!

*EDIT als er persé een beetje code voor nodig is hoor ik het wel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:23:19
 

01/01/2010 22:49:00
 
Leon

Leon

01/01/2010 23:02:00
Quote Anchor link
Ik bedoel eigenlijk of het mogelijk is om er meteen bijvoorbeeld 30 te laten veranderen; anders moet je ze 1 voor 1 controleren...
 
- Mark -

- Mark -

01/01/2010 23:02:00
Quote Anchor link
Ik gok dat je zoiets bedoeld?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    #| Controleren of formulier is verzonden.
    
        if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
        {

            
        #| Loop door gehele " $_POST " array.
        
            foreach($_POST as $sleutel => $waarde)
            {

                
            #| Controleren of " $_POST[$sleutel] " een waarde heeft.
            
                if(!empty($_POST[$sleutel]))
                {

                
                    // Ingevuld.
                
                }
                else
                {
                    
                    // Leeg gelaten.
                    
                }
            }
            
        }


?>
 
- Mark -

- Mark -

01/01/2010 23:05:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je met veranderen?
 
Leon

Leon

01/01/2010 23:10:00
Quote Anchor link
Ik zal even nadere uitleg geven:
Ik heb een form met 57 Posts erop. Om ze overzichtelijk in de Database te zetten heb ik ze allemaal in één $sleutel gezet; gewoon achter elkaar gescheiden door " - " dus ff samengevat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if(isset($_POST['submit'])) {
$antwoorden = $_POST['antwoord1'].' - '.$_POST['antwoord2'].' - '.$_POST['antwoord3'].' - '.$_POST['antwoord4'].' - '.$_POST['antwoord5'].' - '.$_POST['antwoord6']; }

?>


Dit is in de Database gezet; nou zoek ik een manier om alle POST's in 1x te controleren of ze leeg zijn, en indien dat zo is ze door een tekstje te laten vervangen, zoals "Leeg"
 

01/01/2010 23:18:00
Quote Anchor link
Je doet het nu dus niet correct.
Die links hierboven zijn van tutorials over hoe je het wel op de juiste manier doet.
Leer ook die php tutorial, aangezien je ook verkeerd kijkt of een form gepost is.
 
Leon

Leon

01/01/2010 23:21:00
Quote Anchor link
Ehm... Even voor mezelf: Als dit niet correct is, waarom werkt het dan? (Ja ik ben nog een beetje aan het oefenen)
 

01/01/2010 23:24:00
Quote Anchor link
Links rijden is ook niet correct, maar het werkt wel (tot dat je onder die vrachtauto zat).
 
Leon

Leon

01/01/2010 23:31:00
Quote Anchor link
ok punt voor jou maar toch vraag ik me af wat er niet goed aan is, alles werkt gewoon goed, alleen zoek ik iets om alle empty post's te laten veranderen; apart zou ik het zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
if(isset($_POST['submit'])) {
    if($_POST['antwoord1'] == "") {
      $antwoord1 = "Leeg"
     }
    if($_POST['antwoord2'] == "") {
      $antwoord2 = "Leeg"
     }
$antwoorden = $_POST['antwoord1'].' - '.$_POST['antwoord2'];
$insert_test = "INSERT INTO toets (id,antwoorden)
VALUES (0,'{$antwoorden}')"
;
mysql_query($insert_test);

 }

?>


Dit werkt ook volgens mij maar is dit ook massaal te doen voor allemaal of niet? (waarschijnlijk vragen jullie je af waarom ik niet gewoon dit 57x kopieër maar het zijn iets moeilijkere value's dan antwoord1 en antwoord2)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 

01/01/2010 23:36:00
Quote Anchor link
Leon schreef op 01.01.2010 23:31:
ok punt voor jou maar toch vraag ik me af wat er niet goed aan is, alles werkt gewoon goed, alleen zoek ik iets om alle empty post's te laten veranderen; apart zou ik het zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
if(isset($_POST['submit'])) {
    if($_POST['antwoord1'] == "") {
      $antwoord1 = "Leeg"
     }
    if($_POST['antwoord2'] == "") {
      $antwoord2 = "Leeg"
     }
$antwoorden = $_POST['antwoord1'].' - '.$_POST['antwoord2'];
$insert_test = "INSERT INTO toets (id,antwoorden)
VALUES (0,'{$antwoorden}')"
;
mysql_query($insert_test);

 }

?>


Dit werkt ook volgens mij maar is dit ook massaal te doen voor allemaal of niet? (waarschijnlijk vragen jullie je af waarom ik niet gewoon dit 57x kopieër maar het zijn iets moeilijkere value's dan antwoord1 en antwoord2)

Wat doe je er niet goed aan?
Je kijkt op de verkeerde manier of een post is gedaan. Niet elke browser stuurt een submit mee.
Je stopt alle antwoorden in een vakkie dat is niet de bedoeling. Je hoort koppeltabellen e.d. te gebruiken, want nu kan je er dus niks uit opmaken. Je kunt niet in een keer ophalen hoe vaak op vraag twaalf een bepaald antwoord is gegeven.
Je douwt direct een post waarde in de query. Dat is vragen om moeilijkheden.
 
Leon

Leon

01/01/2010 23:42:00
Quote Anchor link
Punt is duidelijk, ik moet de tutorials nog maar eens nalezen. Toch nog 1 opmerking: Ik gebruik, om deze later weer netjes op te halen, gewoon Explode. Toch verbaast het me om te horen dat Submit niet goed werkt in sommige browsers; dat is echt nieuw voor me... Ik gebruik Mozilla, IE en Chrome, maar nog nooit echte problemen gehad met submit... En daarbij hoeft er niet vergeleken te worden; het is individueel, dus er moet gewoon van 1 row uit de DB alles worden weergegeven.

Misschien dat dit niet veel veranderd aan je antwoord; indien dit toch zo is hoor ik het wel!
 
- Mark -

- Mark -

01/01/2010 23:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php

    #| Settings | Aantal vragen.
    
        $aantal_vragen = 57;
        
    
    #| Set " $data " array voor het opslaan van alle antwoorden.
    
        $data = array();
        
        
    #| Controleren of formulier is verzonden.
    
        if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
        {

                
        #| Loop door alle vragen heen.
        
            for($vraag = 1; $vraag <= $aantal_vragen; $vraag++)
            {

                
            #| Controleren of er een antwoord is ingevuld.
            
                if(!empty($_POST['antwoord'.$vraag]))
                {

                
                /*---- INFO: Ja er is iets ingevuld. ----*/

                    $data[] = $_POST['antwoord'.$vraag];
                    
                }

                else
                {

                /*---- INFO: Nee er is niets ingevuld, Antwoord invullen met Leeg. ----*/
                    
                    $data[] = 'leeg';
                    
                }
            }

            
            
        #| Lijst met antwoorden samenstellen.
            
            $antwoorden = implode(' - ', $data);
                
        }


?>


EDIT: De [] vergeten bij het toevoegen van de antwoorden aan de $data array.

Karl heeft gelijk over het invoeren van de gegevens. Met bovenstaande code kun je het doen zoals je het eerst van plan was maar ik zou als je toch bezig bent je database opnieuw opbouwen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Mark -
 
Leon

Leon

02/01/2010 00:02:00
Quote Anchor link
Dit is idd iets anders dan hoe ik het altijd gedaan heb; goed om te weten! Maar (JA er is weer een maar kan nogal irritant overkomen) maar hier staat niets over INSERT INTO (db) enzovoorts, ik ga er vanuit dat dit niet veranderd?
EN nog een klein (misschien dom) vraagje: dit werkt nog steeds met $_POST['submit'] en het standaard HTML gedeelte?
 
- Mark -

- Mark -

02/01/2010 00:04:00
Quote Anchor link
Het is ter vervanging van.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if(isset($_POST['submit'])) {
$antwoorden = $_POST['antwoord1'].' - '.$_POST['antwoord2'].' - '.$_POST['antwoord3'].' - '.$_POST['antwoord4'].' - '.$_POST['antwoord5'].' - '.$_POST['antwoord6']; }

?>


Hij gaat van antwoord 1 tot 57. Wil je meer of minder antwoorden dan verander je dat in de settings " $aantal_vragen "
 
Leon

Leon

02/01/2010 00:09:00
Quote Anchor link
(ik vind het ook stom van mezelf, maar...) En de
<input type="submit" name="submit" value="Verstuur >" /> regel gewoon laten staan of weghale?
 
- Mark -

- Mark -

02/01/2010 00:11:00
Quote Anchor link
Lol Je moet natuurlijk wel een knop hebben om het formulier te versturen. Die regel moet dus gewoon blijven staan. Alleen het controleren of een formulier is verstuurd moest veranderd worden.
 
Leon

Leon

02/01/2010 00:13:00
Quote Anchor link
OK Bedankt!!! Dit is de 1e keer dat ik eens een logisch antwoord krijg in een forum, heb er al 5 geprobeerd :( Heel erg bedankt voor de hulp!
 
Milo

Milo

02/01/2010 00:26:00
Quote Anchor link
Maar je hebt nog steeds een fout database model, niet waar?
 
- Mark -

- Mark -

02/01/2010 00:28:00
Quote Anchor link
Knutsel maar nog eens een tijdje aan je script, En bouw vooral je database anders op zoals Karl al voorstelde.

Nog een kleine tip, Vergeet niet commentaar toe te voegen aan je script. Je leest dan veel gemakkelijker door een script heen. Zoals je ziet staat er in mijn voorbeeld overal een regel met commentaar. Zo hoef je niet de gehele code te doorlopen om te weten wat elk stukje doet of waar het voor is.

Ja ik weet dat het meer werk is maar het is de moeite waard.
 
Milo

Milo

02/01/2010 00:32:00
Quote Anchor link
Als je zou vertellen wat je wilt weten van mensen kunnen wij misschien helpen met een goed db model..

BDW: Weet je hoe eng dichtbij jij woont?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.