Meerdere Outputs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »
TreX

TreX

31/08/2009 19:25:00
Quote Anchor link
Beste ik ben onlangs bezig geweest met een site van mij en heb een klein probleempje ,
Bij het While gedeelte van men script output hij 2 keer wat hij uit het DB haalt , enig idee waarom ?
Voorbeeld: http://www.clan-design.be/aimcup/clans.php?clan=2
Code (php) 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182 <?phpob_start();session_start();include ("config.php");include ("includes/functions.php");if(isset($_GET[clan])){$clanid = $_GET[clan];$query = "SELECT * FROM clans WHERE clid=".$clanid."";$result = mysql_query($query);     if (mysql_num_rows($result) > 0){         $data = mysql_fetch_array($result);                        $clid         = $data[clid];            $clname     = $data[clname];            $cltag         = $data[cltag];            $clmirc     = $data[clmirc];            $clsite     = $data[clsite];            $country     = $data[clcountry];            $clstatus     = $data[clstatus];            $clwarning     = $data[clwarning];            $clreg         = $data[clreg];            $clbanned     = $data[clbanned];            $clcheating = $data[clcheating];            $clwins     = $data[clwins];            $clloses     = $data[clloses];            $clties     = $data[clties];            }                echo ("$clid <br>");                echo ("$clname <br>");                echo ("$cltag <br>");                echo ("$clmirc <br>");                echo ("$clsite <br>");                country($country);                echo ("<br>");                echo ("$clstatus <br>");                echo ("$clwarning <br>");                echo ("$clreg <br>");                echo ("$clbanned <br>");                echo ("$clcheating <br>");                echo ("$clwins <br>");                echo ("$clloses<br>");                echo ("$clties <br>");                $query = "SELECT * FROM users INNER JOIN clans ON users.clanid=".$clanid." ORDER BY users.id DESC ";                $result= mysql_query($query);                 if ($result && mysql_num_rows($result) > 0)                {                      while ($row = mysql_fetch_array($result))                {                    $id         = $row[id];                    $fname      = $row[fname];                    $lname      = $row[lname];                    $user          = $row[user];                    $country     = $row[country];                    $clanrank     = $row[clanrank];                    $steamid     = $row[steamid];                    $valid        = $row[valid];                                if($valid == 0){            $valid = "<img src=\"images/anticheat.png\" width=\"16\" height=\"16\"/>";            }            else {            $valid = "<img src=\"images/anticheat.png\" width=\"16\" height=\"16\"/>";            }            country($country);            echo ("<a href=\"profile.php?player=$user\">$id</a>#");            echo (" $fname ");            echo ("<a href=\"profile.php?player=$user\">$user</a>");            echo (" $lname ");            echo ("$steamid ");            clrank($clanrank);            echo ("$valid <br>");            }                    }  else{  echo ("The clan doesnt have any members !");      }}ob_end_flush();?> [/PHP][linebreak]Greets TreX
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 17:31:43
 
TreX

TreX

31/08/2009 19:26:00
Quote Anchor link
Srry foutje :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TreX
 
Zero XT

Zero XT

31/08/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Foutje?
 
TreX

TreX

31/08/2009 19:30:00
Quote Anchor link
jha in men post zie ik het php gedeelte 2 keer kweet nie waarom
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Komt het niet door die INNER JOIN? Je query is wat vreemd, omdat je niet specificeert op basis van wat de rows uit clans aan de rows uit users moeten worden gekoppeld. Hoeveel clans heb je momenteel in je database zitten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
TreX

TreX

31/08/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 31.08.2009 19:31:
Komt het niet door die INNER JOIN? Je query is wat vreemd, omdat je niet specificeert op basis van wat de rows uit clans aan de rows uit users moeten worden gekoppeld. Hoeveel clans heb je momenteel in je database zitten?

Momenteel nog maar 2 :s
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/08/2009 19:35:00
Quote Anchor link
Ik vind je opbouw maar een beetje vreemd en onduidelijk. Laten we daar eens eerst wat aan gaan doen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
ob_start();
session_start();
include ("config.php");
include ("includes/functions.php");

if (isset($_GET['clan'])) {
    $clanid = $_GET['clan'];

    $query = "SELECT * FROM clans WHERE clid='" . $clanid . "'";
    $result = mysql_query($query);
    if (mysql_num_rows($result) > 0) {
        $data = mysql_fetch_array($result);

        $clid = $data['clid'];
        $clname = $data['clname'];
        $cltag = $data['cltag'];
        $clmirc = $data['clmirc'];
        $clsite = $data['clsite'];
        $country = $data['clcountry'];
        $clstatus = $data['clstatus'];
        $clwarning = $data['clwarning'];
        $clreg = $data['clreg'];
        $clbanned = $data['clbanned'];
        $clcheating = $data['clcheating'];
        $clwins = $data['clwins'];
        $clloses = $data['clloses'];
        $clties = $data['clties'];
    }

    echo ("$clid <br>");
    echo ("$clname <br>");
    echo ("$cltag <br>");
    echo ("$clmirc <br>");
    echo ("$clsite <br>");
    country($country);
    echo ("<br>");
    echo ("$clstatus <br>");
    echo ("$clwarning <br>");
    echo ("$clreg <br>");
    echo ("$clbanned <br>");
    echo ("$clcheating <br>");
    echo ("$clwins <br>");
    echo ("$clloses<br>");
    echo ("$clties <br>");

    $query = "SELECT * FROM users INNER JOIN clans ON users.clanid=" . $clanid . " ORDER BY users.id DESC ";
    $result = mysql_query($query);
    if ($result && mysql_num_rows($result) > 0) {
        while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
            $id = $row['id'];
            $fname = $row['fname'];
            $lname = $row['lname'];
            $user = $row['user'];
            $country = $row['country'];
            $clanrank = $row['clanrank'];
            $steamid = $row['steamid'];
            $valid = $row['valid'];

            if ($valid == 0) {
                $valid = "<img src=\"images/anticheat.png\" width=\"16\" height=\"16\"/>";
            }
else {
                $valid = "<img src=\"images/anticheat.png\" width=\"16\" height=\"16\"/>";
            }

            country($country);
            echo ("<a href=\"profile.php?player=$user\">$id</a>#");
            echo (" $fname '");
            echo ("<a href=\"profile.php?player=$user\">$user</a>");
            echo ("' $lname ");
            echo ("$steamid ");
            clrank($clanrank);
            echo ("$valid <br>");
        }
    }
else {
        echo ("The clan doesnt have any members !");
    }
}

ob_end_flush();
?>


Voer je query eens uit in je phpMyAdmin, dan zul je waarschijnlijk wel zien dat hij meerdere records teruggeeft. Het ligt dus aan je query, zorg dat je daar maar één record uitkrijgt (dan kun je overigens de while-loop weglaten, en maar één keer fetchen).

Verder nog:
- Haal variabelen buiten quotes;
- Gebruik enkele quotes voor echo, dubbele voor HTML;
- Let op SQL injectie;
- En gebruik een goede foutafhandeling (dan bedoel ik mét mysql_error()).
 
TreX

TreX

31/08/2009 19:41:00
Quote Anchor link
thx voor de hulp en ik heb het opgelost :)
Greets :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.