meerdere pagina's 1 content

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »
Jos Vink

jos Vink

17/08/2009 12:06:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik was besig met het zorgen voor meerdere pagina's op 1 content.

Dus dat in je adres balk zeg maar de pagina zo kompt:

index.php?page=1

Daarvoor had ik in mijn config script deze php code gezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($url = $_GET['page']);
    switch($url)
    {
        case
'1':                $content = 'includes/page1.php'; break;
        case
'2':                $content = 'includes/page2.php'; break;
        case
'3':                $content = 'includes/page3.php'; break;
        default:
                $content = 'includes/default.php'; break;
    }

?>


Dat werkt allemaal goed.
Alleen elke site heeft op de pagina een titel staan.
Al die titels staan ook in een apart file want die kunnen dan makkelijk worden aangepast.
Dus wat ik had bedacht om te doen is waar de titel op de site moet komen te staan deze code zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "$page_titel"; ?>


en dan in mijn config file deze code er bij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($url = $_GET['page']);
    switch($url)
    {
        case
'1':                $content = 'includes/page1.php'; $page_titel = '$name1'; break;
        case
'2':                $content = 'includes/page2.php'; $page_titel = '$name2';break;
        case
'3':                $content = 'includes/page3.php'; $page_titel = '$name3';break;
        default:
                 $content = 'includes/page1.php'; $page_titel = '$name1';break;
    }

?>


die $name1 en die andere staan allemaal in een file die word geinclude op de site.
Maar de content die werkt die krijg ik gewoon goed te zien. maar de titel blijft blank.. iemand enig ideeën?
Ik hoop dat ik het zo voldoende heb uitgelegt!

Met vriendelijke groet,
Jos Vink
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jos Vink
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:15:51
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Waarom al die quotes om die $vars?
Haal die eens weg.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Matthias R

Matthias R

17/08/2009 12:27:00
Quote Anchor link
das een heel romelis script...

btw waarvoor is dit goed:

if($url = $_GET['page']);
 
Jos Vink

jos Vink

17/08/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Ik heb het script hier vandaan: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/669/1754/

Weet iemand een beter script dan?.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Waarom werk je niet met een database? Dan kun je de inhoud en de titels gewoon in een tabel zetten en ophalen.
 
Jos Vink

jos Vink

17/08/2009 13:20:00
Quote Anchor link
mijn menu gebruikt de zelfde data voor de namen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Oke, hoe ziet je hele script er nu dan uit?
 
Jos Vink

jos Vink

17/08/2009 13:27:00
Quote Anchor link
zoals hier boven. heb verder nog niks verandert.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:32:00
Quote Anchor link
Okee. Je script kan een stuk makkelijker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if(isset ($_GET['page'])) {
        if (file_exists ('includes/page' . $_GET['page'] . '.php')) {
            $content = 'includes/page' . $_GET['page'] . '.php';
        }

        else {
            $content = 'includes/default.php';
        }
    }

?>

maar ik raad je toch aan een DB te gebruiken. Het is mij ook niet duidelijk hoe je de variabele $page_titel vult. Gekke naam overigens, Engels/Nederlands gemixt ;-)
 
Jos Vink

jos Vink

17/08/2009 13:34:00
Quote Anchor link
jaa ik moest even snel wat bedenken:P

Maar als jij toevallig weet een goed script om et via een DB te doen vind ik het ook goed hoor.
 

17/08/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Waarom isset gebruiken Jan? Juist voor dit soort dingen kun je gebruik maken van empty (aangezien je geen 0 in de GET mee gaat geven)..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:45:00
Quote Anchor link
@ Chris: laat eens een voorbeeld zien van jouw methode?
@ Jos: fijn dat je het "goed vindt". Ik ga natuurlijk niet zonder toestemming van jou scripts schrijven/zoeken ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
- Mark -

- Mark -

17/08/2009 14:06:00
Quote Anchor link
Persoonlijk zet ik mijn website anders op. $page_titel werkt waarschijnlijk niet omdat je hem set nadat je hem weergeeft waarschijnlijk.

Basis opbouw.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

    #| Settings.
        
        $page_title = 'Home.';

?>

<?php include('header.php'); ?>
... Content
<?php include('footer.php'); ?>


Voorbeeld header.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title><?php echo $page_title; ?></title>
</head>

<body>


Voorbeeld footer.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Mark -
 
Yorick17

yorick17

17/08/2009 14:16:00
Quote Anchor link
@jan
ik geloof niet echt dat dit veilig is
 
- Mark -

- Mark -

17/08/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Ik zou hem herschrijven naar onderstaande. Ervanuit gaand dat je php versie 5.1 of hoger is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

    #| Check if page value is a digit.
    
        $page = (ctype_digit($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 1;
        

    #| Load content.
    
        $content = (file_exists ('includes/page'.$page.'.php')) ?  'includes/page'.$page.'.php' : 'includes/page1.php';
            
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Mark -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 14:56:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 17.08.2009 14:16:
@jan
ik geloof niet echt dat dit veilig is

Best mogelijk, maar als je niet uitlegt waarom heeft niemand er iets aan.
 

18/08/2009 13:06:00
Quote Anchor link
@Jan: In jouw voorbeeld ging het om namen van pagina's, en niet om cijfers. Empty ziet alle input behalve de cijfer nul (0) als input. Aangezien het vrijwel nooit voorkomt dat je pagina 0 heet, of een (database) ID 0 heeft, kun je dit vaak gebruiken.

De beste combinatie is naar mijn idee deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function empty($input = null)
{

 if(null !== $input)
 {

  if(isset($input) && strlen($input) > 0)
  {

    return true;
  }

  else
  {
    return false;
  }
 }

 else
 {
  return false;
 }
}
[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.