meerdere rijen tegelijk updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »
Axel Neve

Axel Neve

26/12/2009 19:30:00
Quote Anchor link
voor de atletiekvereniging maak ik op dit moment een site, om alle behaalde resultten te verwerken, en vervolgens na het inloggen door een lid, de door hem/.haar behaalve resultate te tonen.

momenteel ben ik bezig met het admin-gedeelte, om de gegevens in te voeren. daarvoor gebruik ik onderstaand script, maar bij het klikken op aanpassen, worden de gegevens niet geupdated.

is er iemand die mij kan helpen bij het vinden van het probleem?

alvast bedankt

Axel Neve


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
$host
="---";
$username="---"; // Mysql username
$password="---"; // Mysql password
$db_name="---"; // Database name
$tbl_name="results"; // Table name

// Connect to server and select databse.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

// Count table rows
$count=mysql_num_rows($result);
?>

<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<form name="form1" method="post" action="">
<tr>
<td>
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">


<tr>
<td align="center"><strong>Naam</strong></td>
<td align="center"><strong>Speerwerpen</strong></td>
<td align="center"><strong>Kogelstoten</strong></td>
<td align="center"><strong>Hoogspringen</strong></td>
<td align="center"><strong>Verspringen</strong></td>

</tr>
<?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>

<tr>

<td align="center"><? $login[]=$rows['login']; ?><? echo $rows['login']; ?></td>
<td align="center"><input name="Speerwerpen[]" type="text" id="Speerwerpen" value="<? echo $rows['Speerwerpen']; ?>" size="10" /></td>
<td align="center"><input name="Kogelstoten[]" type="text" id="Kogelstoten" value="<? echo $rows['Kogelstoten']; ?>" size="10" /></td>
<td align="center"><input name="Hoogspringen[]" type="text" id="Hoogspringen" value="<? echo $rows['Hoogspringen']; ?>" size="10" /></td>
<td align="center"><input name="Verspringen[]" type="text" id="Verspringen" value="<? echo $rows['Verspringen']; ?>" size="10" /></td>

</tr>
<?php
}
?>

<tr>
<td colspan="5" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Aanpassen" /></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</form>
</table>
<?php
// Check if button name "Submit" is active, do this
if($Submit){
for($i=0;$i<$count;$i++;){
$sql1="UPDATE $tbl_name SET Speerwerpen='$Speerwerpen[$i]', Kogelstoten='$Kogelstoten[$i]', Hoogspringen='$Hoogspringen[$i]', Verspringen='$Verspringen[$i]' WHERE login='$login[$i]'";
$result1=mysql_query($sql1);
}
}


if($result1){
header("location:admin_technisch.php");
}

mysql_close();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Axel Neve
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:00:32
 
Guido van C

Guido van C

26/12/2009 19:56:00
Quote Anchor link
Wanneer zou de variabel $submit true moeten zijn? .. op het moment dat er op de submit button is geklikt. Zou je dan niet gebruik maken van de post melding? $_POST['submit'];
 
Stefan

Stefan

26/12/2009 20:32:00
Quote Anchor link
Nee, je kan beter gebruiken maken van $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
//Code als er gesubmit word
}

En vervolgens, gebruik je $_POST['Naam Van Inputveld'] om er iets mee te doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Willem vp

Willem vp

26/12/2009 20:49:00
Quote Anchor link
Dat header()-commando op regel 66 gaat ook niet werken, aangezien er al output is geweest.

Verder checkt het if-statement in regel 65 de variabele $result1. Als er niet is gesubmit, is die variabele niet geset.

Maar nu: het if-statement in regel 58 geeft aan dat de server register globals ondersteunt (anders zou deze constructie niet mogelijk zijn). Dat zou dus inhouden dat elke willekeurige bezoeker zelf een variabele $result1 kan injecteren.

Register globals in combinatie met een slechte structuur is een ramp. Zorg er dus in ieder geval voor dat je code geen register globals gebruikt. Dat maakt straks de overgang naar PHP6 ook een stuk gemakkelijker.
 
Axel Neve

Axel Neve

29/12/2009 18:18:00
Quote Anchor link
Op het moment heb ik het script als volgt aangepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
$host
="---"; // Host name
$username="---"; // Mysql username
$password="---"; // Mysql password
$db_name="---"; // Database name
$tbl_name="gegevens"; // Table name

// Connect to server and select databse.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

// Count table rows
$count=mysql_num_rows($result);
?>

<table width="499" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<form name="form1" method="post" action="">
<tr>
<td>
<table width="499" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">


<tr>
<td align="center"><strong>Login</strong></td>
<td align="center"><strong>Speerwerpen</strong></td>
<td align="center"><strong>Kogelstoten</strong></td>
<td align="center"><strong>Hoogspringen</strong></td>
<td align="center"><strong>Verspringen</strong></td>
</tr>
<?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>

<tr>
<td align="center" width="150"><? $Login[]=$rows['Login']; ?><? echo $rows['Login']; ?></td>
<td align="center">
<input name="Speerwerpen[]" type="text" id="Speerwerpen" value="<? echo $rows['Speerwerpen']; ?>" size="10" /></td>
<td align="center">
<input name="Kogelstoten[]" type="text" id="Kogelstoten" value="<? echo $rows['Kogelstoten']; ?>" size="10" /></td>
<td align="center">
<input name="Hoogspringen[]" type="text" id="Hoogspringen" value="<? echo $rows['Hoogspringen']; ?>" size="10" /></td>
<td align="center">
<input name="Verspringen[]" type="text" id="Verspringen" value="<? echo $rows['Verspringen']; ?>" size="10" /></td>
</tr>
<?php
}
?>

<tr>
<td colspan="4" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Submit" /></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</form>
</table>
<?php
// Check if button name "Submit" is active, do this
$sql1 = "";
for($i=0;$i<$count;$i++){
$sql1 .="UPDATE " . $tbl_name . " SET Speerwerpen='" . $Speerwerpen[$i] . "', Kogelstoten='" . $Kogelstoten[$i] . "', Hoogspringen='" . $Hoogspringen[$i] . "', Verspringen='" . $Verspringen[$i] . "' WHERE Login='" . $Login[$i] . "';";
}

$result1=mysql_query($sql1) or die(mysql_error());

if($result1){
header("location:update_technisch.php");
}

mysql_close();
?>


maar nu krijg ik de volgende Error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ';UPDATE gegevens SET Speerwerpen='', Kogelstoten='', Hoogspringen='', Verspringe' at line 1

hoe kan ik deze verhelpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Axel Neve
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.