Membersyteem hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »
Ken zey

ken zey

24/02/2012 11:28:01
Quote Anchor link
Hallo even een vraagje weet iemand misschien waar de fout is ??
Ik heb hem getest maar hy werkt niet als behoren...
Als je een lid aanmaakt gaat het script niet verder..
Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad (one2xs) nu heb ik een gratis host 000webhost..
Hij maakt wel contact met de database...
Ik snap het niet..
kan iemand mij helpen ?

http://freebrickje.comli.com/lid/

Rigistreer.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
require("config.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

if(!$submit){
?>

Velden met een * zijn verplicht...
<form method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF ?>
">
<input type="hidden" name="submit" value="1">
Naam:<br>
<input type="text" name="naam" size="30"> *<br>
Email adres:<br>
<input type="text" name="email" size="30"> *<br>
Homepage:<br>
<input type="text" name="homepage" size="30" value="http://"><br>
Woonplaats:<br>
<input type="text" name="woonplaats" size="30"><br>
Geboortedatum ( dd-mm-jjjj ):<br>
<input type="text" name="geb1" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb2" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb3" size="4" maxlength="4"><br>
Hobby's:<br>
<textarea name="hobbys" rows="3"></textarea><br>
Favo drankje(s):<br>
<input type="text" name="drank"><br>
Favo artiest(en):<br>
<input type="text" name="artiest"><br>
Favo film:<br>
<input type="text" name="film"><br>
Geslacht:<br>
<select size="1" name="geslacht">
<option value="Man">Man</option>
<option value="Vrouw">Vrouw</option>
<option value="Weet ik niet">Weet ik niet</option>
</select><br>
Relatie:<br>
<select size="1" name="relatie">
<option value="1">Ja</option>
<option value="0">Nee</option>
<option value="2">Binnenkort</option>
</select><br>
Privé- berichten:<br>
<select size="1" name="pm">
<option value="1">Aan</option>
<option value="0">Uit</option>
</select><br>
<br>
Gewenste gebruikersnaam:<br>
<input type="text" name="gebruikersnaam" size="25"> *<br>
Wachtwoord:<br>
<input type="password" name="wachtwoord" size="12" maxlength="12"> *<br>
Wachtwoord [ bevestig ]:<br>
<input type="password" name="wachtwoord2" size="12" maxlength="12"> *<br>
<input type="submit" value="Aanmelden"> <input type="reset" value="Wis velden"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
}
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result){
?>


Deze gebruikersnaam is al in gebruik<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?
}
else{
if($naam AND $email AND $gebruikersnaam AND $gebruikersnaam){

if($wachtwoord!=$wachtwoord2){
echo "De wachtwoorden zijn niet gelijkt aan elkaar";
}

else{
$geboortedatum = "$geb1-$geb2-$geb3";

$tekens=array("a","b","c","d","e","f","g","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9","A","B","C","D","E","F","G","H","I","J","K","L","M","N","O","P","Q","R","S","T","U","V","W","X","Y","Z");
$activeringscode;
for($c = 0; $c < 12; $c++){
srand((double)microtime() * 100000000000000);
$pass = $tekens[rand(0, 62)];
$activeringscode=$activeringscode.$pass;
}


if($actmail=="1"){
$activeringscode = 0;
}

elseif($actmail=="2"){
$activeringscode = 1;
}


mysql_query("INSERT INTO members (gebruikersnaam,wachtwoord,naam,email,homepage,geboortedatum,woonplaats,favodrankje,favoartiest,favofilm,hobbys,geslacht,relatie,geactiveerd,pm) VALUES ('$gebruikersnaam','$wachtwoord','$naam','$email','$homepage','$geboortedatum','$woonplaats', '$drank', '$artiest','$film','$hobbys','$geslacht','$relatie','$activeringscode','$pm')") or die(mysql_error());

$bericht = "Via onze website heb jij (als het goed is) een aanmeldingsformulier ingevuld waarmee je een lid van onze
website wordt, als dit niet het geval is kun je dit mailtje het beste verwijderen.\n\nAls je je wel wilt aanmelden voor een
account op onze website moet je op de onderstaande url klikken om je account te activeren:\n\n
<a href=\"$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode\">$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode</a>\n\nMet vriendelijke groet
Webmaster $webmaster_url"
;

if($actmail=="1"){
mail("$webmaster_email","Activeer nu je account $naam !","$bericht");
echo "De aanmelding is succesvol gelukt, er word nu een mailtje verstuurd aan <b>$email</b> waarin de activerings url staat...";
}

elseif($actmail=="2"){
echo "Je account is geactiveerd, je kunt nu inloggen...";
}

else{
echo "De aanmelding is gelukt, het is nu aan de webmaster om te beslissen of hij/zij je accepteerd als member van deze website...";
}
}
}

else{
?>


Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld...<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
}
}
}

?>











Activeer.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
require("config.php");

gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE geactiveerd = '$activate'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result || !$activate=="1" AND $activate){
mysql_query("UPDATE members SET geactiveerd = '1' WHERE geactiveerd = '$activate'");
?>


Je account is succesvol geactiveerd, je kun nu inloggen<br><br>
<a href="login.php">> Login</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
elseif(!$result || !$activate=="1"){
echo "OF de code is fout OF je hebt je account al geactiveerd, voor dat eerste moet je contact opnemen
met de webmaster van deze webiste"
;
}

?>





config.php




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?

$host
= "*******";
$user = "***";
$pass = "*********";
$db = "*************";

mysql_connect($host,$user,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db);

// Webmaster gegevens
$webmaster_email = "*******";
$webmaster_url = "http://freebrickje.comli.com";

// Waar het script zich bevindt ( Zonder / op het einde )
$script_url = "http://freebrickje.comli.com/lid";

// Maximaal aantal PB's in een inbox
$maxpm = 50;

// Accounts activeren
// 0 = Zelf activeren ( d.m.v PHPMyAdmin/MySql Front )
// 1 = Activeringsmail sturen
// 2 = Automatisch activeren

$actmail = 1;

?>











login.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
session_start();

require("config.php");

if($submit){

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");
}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";


if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>





sql

CREATE TABLE members (
memberid int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
gebruikersnaam varchar(100) default 0,
wachtwoord varchar(100) default 0,
naam varchar(250) default 0,
email varchar(100) default 0,
homepage varchar(100) default 0,
geboortedatum varchar(10) default 0,
woonplaats varchar(75) default 0,
geslacht varchar(12) default 0,
relatie int(1) default 0,
hobbys blob,
favodrankje varchar(100) default 0,
favoartiest varchar(100) default 0,
favofilm varchar(100) default 0,
bekeken int(10) unsigned default 0,
geactiveerd char(12) default 0,
pm char(1) default 0,
blockpm blob,
PRIMARY KEY (memberid)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE priveberichten (
id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
onderwerp varchar(100) default 0,
van int(11) unsigned default 0,
naar int(10) unsigned default 0,
datum varchar(22) default 0,
bericht blob,
ip varchar(15) default 0,
gelezen char(1) default 0,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:56:27
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/02/2012 11:29:59
Quote Anchor link
Waarom dubbelpost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 11:38:40
Quote Anchor link
Waar komt $submit vandaan?

Ik zie het al: Dit script is behoorlijk verouderd (maar liefst 10 jaar(!!!)), waardoor deze op 99% van de servers niet meer zal draaien. Er ontbreken in dit script de nodige super_globals en de wordt een verouderde sessie-functie gebruikt.

Ik raad je aan om dit script direct naar het museum der PHP-oudheden te brengen, en iets recents te gebruiken.
Gewijzigd op 24/02/2012 11:50:49 door - Ariën -
 
Ken zey

ken zey

24/02/2012 12:56:54
Quote Anchor link
Ow ja ik ben zelf niet zo heel goed in scripten ik ben een half jaar naar een goed script op zoek maar zonder suc6
 
Php knipper

php knipper

24/02/2012 12:58:16
Quote Anchor link
"Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad" ????

GRATIS == je hoeft er niet voor te betalen
BETAALDE == je moet ervoor betalen

dus u moest betalen voor een gratis host ?????
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 13:06:00
Quote Anchor link
Ken zey op 24/02/2012 12:56:54:
Ow ja ik ben zelf niet zo heel goed in scripten ik ben een half jaar naar een goed script op zoek maar zonder suc6

Of misschien de stoute(?) schoenen aantrekken en zelf eens PHP te gaan leren en iets moois te bouwen?
 
Ken zey

ken zey

24/02/2012 13:07:18
Quote Anchor link
Php knipper op 24/02/2012 12:58:16:
"Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad" ????

GRATIS == je hoeft er niet voor te betalen
BETAALDE == je moet ervoor betalen

dus u moest betalen voor een gratis host ?????


Nee, alle je moest er voor betalen maar je kon ook punten sparen.. dat je hem zogezet gratis hebt...
 
Php knipper

php knipper

24/02/2012 13:16:47
Quote Anchor link
A zo

Het leuke van php is als je iets fout doet dan zal php dat wel zeggen,
beschouw het als een leeraar,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.