Membersyteem hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »
Ken zey

ken zey

24/02/2012 11:28:01
Quote Anchor link
Hallo even een vraagje weet iemand misschien waar de fout is ??
Ik heb hem getest maar hy werkt niet als behoren...
Als je een lid aanmaakt gaat het script niet verder..
Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad (one2xs) nu heb ik een gratis host 000webhost..
Hij maakt wel contact met de database...
Ik snap het niet..
kan iemand mij helpen ?

http://freebrickje.comli.com/lid/

Rigistreer.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
require("config.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

if(!$submit){
?>

Velden met een * zijn verplicht...
<form method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF ?>
">
<input type="hidden" name="submit" value="1">
Naam:<br>
<input type="text" name="naam" size="30"> *<br>
Email adres:<br>
<input type="text" name="email" size="30"> *<br>
Homepage:<br>
<input type="text" name="homepage" size="30" value="http://"><br>
Woonplaats:<br>
<input type="text" name="woonplaats" size="30"><br>
Geboortedatum ( dd-mm-jjjj ):<br>
<input type="text" name="geb1" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb2" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb3" size="4" maxlength="4"><br>
Hobby's:<br>
<textarea name="hobbys" rows="3"></textarea><br>
Favo drankje(s):<br>
<input type="text" name="drank"><br>
Favo artiest(en):<br>
<input type="text" name="artiest"><br>
Favo film:<br>
<input type="text" name="film"><br>
Geslacht:<br>
<select size="1" name="geslacht">
<option value="Man">Man</option>
<option value="Vrouw">Vrouw</option>
<option value="Weet ik niet">Weet ik niet</option>
</select><br>
Relatie:<br>
<select size="1" name="relatie">
<option value="1">Ja</option>
<option value="0">Nee</option>
<option value="2">Binnenkort</option>
</select><br>
Privé- berichten:<br>
<select size="1" name="pm">
<option value="1">Aan</option>
<option value="0">Uit</option>
</select><br>
<br>
Gewenste gebruikersnaam:<br>
<input type="text" name="gebruikersnaam" size="25"> *<br>
Wachtwoord:<br>
<input type="password" name="wachtwoord" size="12" maxlength="12"> *<br>
Wachtwoord [ bevestig ]:<br>
<input type="password" name="wachtwoord2" size="12" maxlength="12"> *<br>
<input type="submit" value="Aanmelden"> <input type="reset" value="Wis velden"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
}
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result){
?>


Deze gebruikersnaam is al in gebruik<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?
}
else{
if($naam AND $email AND $gebruikersnaam AND $gebruikersnaam){

if($wachtwoord!=$wachtwoord2){
echo "De wachtwoorden zijn niet gelijkt aan elkaar";
}

else{
$geboortedatum = "$geb1-$geb2-$geb3";

$tekens=array("a","b","c","d","e","f","g","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9","A","B","C","D","E","F","G","H","I","J","K","L","M","N","O","P","Q","R","S","T","U","V","W","X","Y","Z");
$activeringscode;
for($c = 0; $c < 12; $c++){
srand((double)microtime() * 100000000000000);
$pass = $tekens[rand(0, 62)];
$activeringscode=$activeringscode.$pass;
}


if($actmail=="1"){
$activeringscode = 0;
}

elseif($actmail=="2"){
$activeringscode = 1;
}


mysql_query("INSERT INTO members (gebruikersnaam,wachtwoord,naam,email,homepage,geboortedatum,woonplaats,favodrankje,favoartiest,favofilm,hobbys,geslacht,relatie,geactiveerd,pm) VALUES ('$gebruikersnaam','$wachtwoord','$naam','$email','$homepage','$geboortedatum','$woonplaats', '$drank', '$artiest','$film','$hobbys','$geslacht','$relatie','$activeringscode','$pm')") or die(mysql_error());

$bericht = "Via onze website heb jij (als het goed is) een aanmeldingsformulier ingevuld waarmee je een lid van onze
website wordt, als dit niet het geval is kun je dit mailtje het beste verwijderen.\n\nAls je je wel wilt aanmelden voor een
account op onze website moet je op de onderstaande url klikken om je account te activeren:\n\n
<a href=\"$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode\">$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode</a>\n\nMet vriendelijke groet
Webmaster $webmaster_url"
;

if($actmail=="1"){
mail("$webmaster_email","Activeer nu je account $naam !","$bericht");
echo "De aanmelding is succesvol gelukt, er word nu een mailtje verstuurd aan <b>$email</b> waarin de activerings url staat...";
}

elseif($actmail=="2"){
echo "Je account is geactiveerd, je kunt nu inloggen...";
}

else{
echo "De aanmelding is gelukt, het is nu aan de webmaster om te beslissen of hij/zij je accepteerd als member van deze website...";
}
}
}

else{
?>


Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld...<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
}
}
}

?>











Activeer.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
require("config.php");

gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE geactiveerd = '$activate'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result || !$activate=="1" AND $activate){
mysql_query("UPDATE members SET geactiveerd = '1' WHERE geactiveerd = '$activate'");
?>


Je account is succesvol geactiveerd, je kun nu inloggen<br><br>
<a href="login.php">> Login</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
elseif(!$result || !$activate=="1"){
echo "OF de code is fout OF je hebt je account al geactiveerd, voor dat eerste moet je contact opnemen
met de webmaster van deze webiste"
;
}

?>





config.php




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?

$host
= "*******";
$user = "***";
$pass = "*********";
$db = "*************";

mysql_connect($host,$user,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db);

// Webmaster gegevens
$webmaster_email = "*******";
$webmaster_url = "http://freebrickje.comli.com";

// Waar het script zich bevindt ( Zonder / op het einde )
$script_url = "http://freebrickje.comli.com/lid";

// Maximaal aantal PB's in een inbox
$maxpm = 50;

// Accounts activeren
// 0 = Zelf activeren ( d.m.v PHPMyAdmin/MySql Front )
// 1 = Activeringsmail sturen
// 2 = Automatisch activeren

$actmail = 1;

?>











login.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
session_start();

require("config.php");

if($submit){

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");
}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";


if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>





sql

CREATE TABLE members (
memberid int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
gebruikersnaam varchar(100) default 0,
wachtwoord varchar(100) default 0,
naam varchar(250) default 0,
email varchar(100) default 0,
homepage varchar(100) default 0,
geboortedatum varchar(10) default 0,
woonplaats varchar(75) default 0,
geslacht varchar(12) default 0,
relatie int(1) default 0,
hobbys blob,
favodrankje varchar(100) default 0,
favoartiest varchar(100) default 0,
favofilm varchar(100) default 0,
bekeken int(10) unsigned default 0,
geactiveerd char(12) default 0,
pm char(1) default 0,
blockpm blob,
PRIMARY KEY (memberid)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE priveberichten (
id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
onderwerp varchar(100) default 0,
van int(11) unsigned default 0,
naar int(10) unsigned default 0,
datum varchar(22) default 0,
bericht blob,
ip varchar(15) default 0,
gelezen char(1) default 0,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 14:03:21
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/02/2012 11:29:59
Quote Anchor link
Waarom dubbelpost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 11:38:40
Quote Anchor link
Waar komt $submit vandaan?

Ik zie het al: Dit script is behoorlijk verouderd (maar liefst 10 jaar(!!!)), waardoor deze op 99% van de servers niet meer zal draaien. Er ontbreken in dit script de nodige super_globals en de wordt een verouderde sessie-functie gebruikt.

Ik raad je aan om dit script direct naar het museum der PHP-oudheden te brengen, en iets recents te gebruiken.
Gewijzigd op 24/02/2012 11:50:49 door - Ariën -
 
Ken zey

ken zey

24/02/2012 12:56:54
Quote Anchor link
Ow ja ik ben zelf niet zo heel goed in scripten ik ben een half jaar naar een goed script op zoek maar zonder suc6
 
Php knipper

php knipper

24/02/2012 12:58:16
Quote Anchor link
"Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad" ????

GRATIS == je hoeft er niet voor te betalen
BETAALDE == je moet ervoor betalen

dus u moest betalen voor een gratis host ?????
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 13:06:00
Quote Anchor link
Ken zey op 24/02/2012 12:56:54:
Ow ja ik ben zelf niet zo heel goed in scripten ik ben een half jaar naar een goed script op zoek maar zonder suc6

Of misschien de stoute(?) schoenen aantrekken en zelf eens PHP te gaan leren en iets moois te bouwen?
 
Ken zey

ken zey

24/02/2012 13:07:18
Quote Anchor link
Php knipper op 24/02/2012 12:58:16:
"Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad" ????

GRATIS == je hoeft er niet voor te betalen
BETAALDE == je moet ervoor betalen

dus u moest betalen voor een gratis host ?????


Nee, alle je moest er voor betalen maar je kon ook punten sparen.. dat je hem zogezet gratis hebt...
 
Php knipper

php knipper

24/02/2012 13:16:47
Quote Anchor link
A zo

Het leuke van php is als je iets fout doet dan zal php dat wel zeggen,
beschouw het als een leeraar,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.