Membersyteem hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Ken zey

ken zey

24/02/2012 11:28:01
Quote Anchor link
Hallo even een vraagje weet iemand misschien waar de fout is ??
Ik heb hem getest maar hy werkt niet als behoren...
Als je een lid aanmaakt gaat het script niet verder..
Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad (one2xs) nu heb ik een gratis host 000webhost..
Hij maakt wel contact met de database...
Ik snap het niet..
kan iemand mij helpen ?

http://freebrickje.comli.com/lid/

Rigistreer.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
require("config.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

if(!$submit){
?>

Velden met een * zijn verplicht...
<form method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF ?>
">
<input type="hidden" name="submit" value="1">
Naam:<br>
<input type="text" name="naam" size="30"> *<br>
Email adres:<br>
<input type="text" name="email" size="30"> *<br>
Homepage:<br>
<input type="text" name="homepage" size="30" value="http://"><br>
Woonplaats:<br>
<input type="text" name="woonplaats" size="30"><br>
Geboortedatum ( dd-mm-jjjj ):<br>
<input type="text" name="geb1" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb2" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb3" size="4" maxlength="4"><br>
Hobby's:<br>
<textarea name="hobbys" rows="3"></textarea><br>
Favo drankje(s):<br>
<input type="text" name="drank"><br>
Favo artiest(en):<br>
<input type="text" name="artiest"><br>
Favo film:<br>
<input type="text" name="film"><br>
Geslacht:<br>
<select size="1" name="geslacht">
<option value="Man">Man</option>
<option value="Vrouw">Vrouw</option>
<option value="Weet ik niet">Weet ik niet</option>
</select><br>
Relatie:<br>
<select size="1" name="relatie">
<option value="1">Ja</option>
<option value="0">Nee</option>
<option value="2">Binnenkort</option>
</select><br>
Privé- berichten:<br>
<select size="1" name="pm">
<option value="1">Aan</option>
<option value="0">Uit</option>
</select><br>
<br>
Gewenste gebruikersnaam:<br>
<input type="text" name="gebruikersnaam" size="25"> *<br>
Wachtwoord:<br>
<input type="password" name="wachtwoord" size="12" maxlength="12"> *<br>
Wachtwoord [ bevestig ]:<br>
<input type="password" name="wachtwoord2" size="12" maxlength="12"> *<br>
<input type="submit" value="Aanmelden"> <input type="reset" value="Wis velden"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
}
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result){
?>


Deze gebruikersnaam is al in gebruik<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?
}
else{
if($naam AND $email AND $gebruikersnaam AND $gebruikersnaam){

if($wachtwoord!=$wachtwoord2){
echo "De wachtwoorden zijn niet gelijkt aan elkaar";
}

else{
$geboortedatum = "$geb1-$geb2-$geb3";

$tekens=array("a","b","c","d","e","f","g","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9","A","B","C","D","E","F","G","H","I","J","K","L","M","N","O","P","Q","R","S","T","U","V","W","X","Y","Z");
$activeringscode;
for($c = 0; $c < 12; $c++){
srand((double)microtime() * 100000000000000);
$pass = $tekens[rand(0, 62)];
$activeringscode=$activeringscode.$pass;
}


if($actmail=="1"){
$activeringscode = 0;
}

elseif($actmail=="2"){
$activeringscode = 1;
}


mysql_query("INSERT INTO members (gebruikersnaam,wachtwoord,naam,email,homepage,geboortedatum,woonplaats,favodrankje,favoartiest,favofilm,hobbys,geslacht,relatie,geactiveerd,pm) VALUES ('$gebruikersnaam','$wachtwoord','$naam','$email','$homepage','$geboortedatum','$woonplaats', '$drank', '$artiest','$film','$hobbys','$geslacht','$relatie','$activeringscode','$pm')") or die(mysql_error());

$bericht = "Via onze website heb jij (als het goed is) een aanmeldingsformulier ingevuld waarmee je een lid van onze
website wordt, als dit niet het geval is kun je dit mailtje het beste verwijderen.\n\nAls je je wel wilt aanmelden voor een
account op onze website moet je op de onderstaande url klikken om je account te activeren:\n\n
<a href=\"$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode\">$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode</a>\n\nMet vriendelijke groet
Webmaster $webmaster_url"
;

if($actmail=="1"){
mail("$webmaster_email","Activeer nu je account $naam !","$bericht");
echo "De aanmelding is succesvol gelukt, er word nu een mailtje verstuurd aan <b>$email</b> waarin de activerings url staat...";
}

elseif($actmail=="2"){
echo "Je account is geactiveerd, je kunt nu inloggen...";
}

else{
echo "De aanmelding is gelukt, het is nu aan de webmaster om te beslissen of hij/zij je accepteerd als member van deze website...";
}
}
}

else{
?>


Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld...<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
}
}
}

?>











Activeer.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
require("config.php");

gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE geactiveerd = '$activate'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result || !$activate=="1" AND $activate){
mysql_query("UPDATE members SET geactiveerd = '1' WHERE geactiveerd = '$activate'");
?>


Je account is succesvol geactiveerd, je kun nu inloggen<br><br>
<a href="login.php">> Login</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
elseif(!$result || !$activate=="1"){
echo "OF de code is fout OF je hebt je account al geactiveerd, voor dat eerste moet je contact opnemen
met de webmaster van deze webiste"
;
}

?>





config.php




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?

$host
= "*******";
$user = "***";
$pass = "*********";
$db = "*************";

mysql_connect($host,$user,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db);

// Webmaster gegevens
$webmaster_email = "*******";
$webmaster_url = "http://freebrickje.comli.com";

// Waar het script zich bevindt ( Zonder / op het einde )
$script_url = "http://freebrickje.comli.com/lid";

// Maximaal aantal PB's in een inbox
$maxpm = 50;

// Accounts activeren
// 0 = Zelf activeren ( d.m.v PHPMyAdmin/MySql Front )
// 1 = Activeringsmail sturen
// 2 = Automatisch activeren

$actmail = 1;

?>











login.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
session_start();

require("config.php");

if($submit){

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");
}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";


if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>





sql

CREATE TABLE members (
memberid int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
gebruikersnaam varchar(100) default 0,
wachtwoord varchar(100) default 0,
naam varchar(250) default 0,
email varchar(100) default 0,
homepage varchar(100) default 0,
geboortedatum varchar(10) default 0,
woonplaats varchar(75) default 0,
geslacht varchar(12) default 0,
relatie int(1) default 0,
hobbys blob,
favodrankje varchar(100) default 0,
favoartiest varchar(100) default 0,
favofilm varchar(100) default 0,
bekeken int(10) unsigned default 0,
geactiveerd char(12) default 0,
pm char(1) default 0,
blockpm blob,
PRIMARY KEY (memberid)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE priveberichten (
id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
onderwerp varchar(100) default 0,
van int(11) unsigned default 0,
naar int(10) unsigned default 0,
datum varchar(22) default 0,
bericht blob,
ip varchar(15) default 0,
gelezen char(1) default 0,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 13:02:26
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/02/2012 11:29:59
Quote Anchor link
Waarom dubbelpost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 11:38:40
Quote Anchor link
Waar komt $submit vandaan?

Ik zie het al: Dit script is behoorlijk verouderd (maar liefst 10 jaar(!!!)), waardoor deze op 99% van de servers niet meer zal draaien. Er ontbreken in dit script de nodige super_globals en de wordt een verouderde sessie-functie gebruikt.

Ik raad je aan om dit script direct naar het museum der PHP-oudheden te brengen, en iets recents te gebruiken.
Gewijzigd op 24/02/2012 11:50:49 door - Ariën -
 
Ken zey

ken zey

24/02/2012 12:56:54
Quote Anchor link
Ow ja ik ben zelf niet zo heel goed in scripten ik ben een half jaar naar een goed script op zoek maar zonder suc6
 
Php knipper

php knipper

24/02/2012 12:58:16
Quote Anchor link
"Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad" ????

GRATIS == je hoeft er niet voor te betalen
BETAALDE == je moet ervoor betalen

dus u moest betalen voor een gratis host ?????
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 13:06:00
Quote Anchor link
Ken zey op 24/02/2012 12:56:54:
Ow ja ik ben zelf niet zo heel goed in scripten ik ben een half jaar naar een goed script op zoek maar zonder suc6

Of misschien de stoute(?) schoenen aantrekken en zelf eens PHP te gaan leren en iets moois te bouwen?
 
Ken zey

ken zey

24/02/2012 13:07:18
Quote Anchor link
Php knipper op 24/02/2012 12:58:16:
"Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad" ????

GRATIS == je hoeft er niet voor te betalen
BETAALDE == je moet ervoor betalen

dus u moest betalen voor een gratis host ?????


Nee, alle je moest er voor betalen maar je kon ook punten sparen.. dat je hem zogezet gratis hebt...
 
Php knipper

php knipper

24/02/2012 13:16:47
Quote Anchor link
A zo

Het leuke van php is als je iets fout doet dan zal php dat wel zeggen,
beschouw het als een leeraar,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.