memory

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Steven l

steven l

03/01/2008 18:39:00
Quote Anchor link
kan iemand me helpen aan een scriptje voor memory?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:20:20
 

03/01/2008 19:31:00
Quote Anchor link
Euh?
Kijk eens hier naar.

Edit: Ik lees weer eens als een blinde koe...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Lijkt me trouwens best leuk om eens te programmeren. PHP om het speelveld op te zetten en JavaScript om het spel te reguleren.
 
Wouter K

Wouter K

03/01/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Jan HINT HINT :)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

03/01/2008 21:34:00
Quote Anchor link
ga ik ook even naar kijken, zocht al een beetje uitdaging :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

04/01/2008 01:52:00
Quote Anchor link
http://terencehersbach.nl/index.php?p=memory

hij werkt zeker in firefox, kunnen andere mensen even beoordelen hoe die werkt in IE e.d.

op mijn mac werkt ie in:
- firefox
- opera (heel traag)
- safari

wil je hem hebben.. stuur mij dan ff een pm.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/01/2008 02:28:00
Quote Anchor link
In Opera werkt het niet..
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/01/2008 10:02:00
Quote Anchor link
@Terence
Ziet er leuk uit, maar hij is traag in Firefox. Misschien heeft dat wat te maken met het volgende in je JS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
pic1= new Image(100,100);
pic1.src="http://paginas/memory/plaatjes/kaart1.jpg";
Let dan vooral op de source.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/01/2008 21:29:00
Quote Anchor link
Ik kon het niet laten:

Memory spelen

Heb het op een andere manier aangepakt dan Terence. De plaatjes worden nu random met PHP geladen en met behulp van CSS gooi ik er een afdekking overheen. Javascript zorgt voor de verdere afhandeling van het spel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/01/2008 21:50:00
Quote Anchor link
Die werkt wel in opera :-D

Maar dat kan ik niet zeggen van de voorbeelden op je website blanche.. veel werken er niet in opera..
 
Hipska BE

Hipska BE

04/01/2008 22:13:00
Quote Anchor link
dit is een scriptje voor memory en CPU

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$content
= '';

while(strlen($content) < 32000000) $content .= highlight_file(__FILE__,true);

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/01/2008 22:13:00
Quote Anchor link
Dan wordt het toch maar eens tijd om wat te gaan testen. Zal het binnenkort, als ik weer beschikking heb over mn mac, eens doen :)
 
- -

- -

04/01/2008 23:40:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 04.01.2008 22:13:
dit is een scriptje voor memory en CPU
...


Lol. Denk niet dat hij dat bedoelde :P
 
Steven l

steven l

04/01/2008 23:56:00
Quote Anchor link
allemaal van harte bedankt,maar heb het intussen al zelf geprogrammeerd

toch bedankt
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/01/2008 00:12:00
Quote Anchor link
Misschien kun je je eigen oplossing ook delen? Er zullen namelijk wel meerdere wegen naar Rome leiden, en sommige zijn wellicht netter dan andere...
 
Steven l

steven l

05/01/2008 12:06:00
Quote Anchor link
hierop staat mijn oplossing
mss niet de eleganste, maar ze werkt

http://eduphp.khk.be/~s5050096/Memory/Index.php

groetjes steven
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/01/2008 12:12:00
Quote Anchor link
De volledige javascript oplossing zo te zien :-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/01/2008 12:24:00
Quote Anchor link
Ziet er best leuk uit! Mijn FireBug extensie geeft overigens de volgende error (het spel werkt wel gewoon): runclk not defined. Verder gebruik je een DOCTYPE dat geen uppercase tags toestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.