Menu doet het niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joren vh

joren vh

04/02/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben al een hele dag met mijn menu voor mijn nieuwe website aan het klooien. Maar krijg het echt niet goed.

Hij geeft maar een stukje van het menu weer.
Eerst zag je de hele button maar dan stonden ze onder elkaar. Nu staan ze naast elkaar maar nu zie je de hele button niet. Ik word er echt gek van.

volgende dingen werken niet :

height, min-heihgt , line-heihgt

Ik zou niet weten wat het anders kan zijn.

Dank,
Joren

link : http://www.selectusedcars.be/joren/website/nieuw/
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:47:31
 
Mike

mike

04/02/2008 19:51:00
Quote Anchor link
even snel gekeken,

#menu_balk ul li a{
padding-left: 1em;
padding-right: 1em;
font-size: 12px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
text-decoration: none;
color: #FFFFFF;

==========
background-image:url(menu.jpg);
==========

background-repeat:no-repeat;
height:auto;
}

je stelt als achtergrond van de link het plaatje in en dus wordt het plaatje weergegeven tot zover de content komt.
 
Joren vh

joren vh

04/02/2008 19:55:00
Quote Anchor link
Daar liegt het niet aan, want in het begin was dat ook maar toen werden ze wel weergegeven maar stonden ze onder elkaar dus dat is het niet.

Toch bedankt.

Iemand aders die me kan helpen aub ?

Joren
 
Joren vh

joren vh

04/02/2008 23:12:00
Quote Anchor link
Niet opgelost maar ik geef het op, na bijna 12 uur zitten klooien zoek ik wel een mooi menu via google.

Mazel :----)))))
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.