Menu hover probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 20:40:35
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met mijn menu die te vinden is op http://www.tunder-design.nl/menu/

Bij mouseover gaat het deels goed en deels niet als je aan de linker 10 - 20px zit van een menu knop veranderd maar 1 achtergrond. Iemand een idee hoe ik dit fix?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 16/11/2010 20:41:35 door Jos Verra
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 12:58:52
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 20:57:32
Quote Anchor link
foutje!
Gewijzigd op 16/11/2010 21:26:44 door Jasper DS
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:01:10
Quote Anchor link
Waarom herhaal je mijn link?
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:03:32
Quote Anchor link
was een foutje ->

http://validator.w3.org/check?uri=http://www.tunder-design.nl/menu/&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0
Gewijzigd op 16/11/2010 21:05:26 door Jasper DS
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:05:03
Quote Anchor link
Het gaat daar helemaal nog niet om ik wil het eerst werkend krijgen en daarna W3C valid
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:05:57
Quote Anchor link
Ja als je html niet valid is zal het waarschijnlijk ook niet gaan. maak eerst je htlm valid
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:07:48
Quote Anchor link
Nou zo goed?
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:09:52
Quote Anchor link
je hebt 1 afbeelding? knip die in stukken
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:16:12
Quote Anchor link
Ow lol .. dat heet een css sprite. Als je het niet kent doe dan ook geen poging om te helpen.
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:26:23
Quote Anchor link
ok ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

17/11/2010 08:31:59
Quote Anchor link
Ik zie niks mis met het menu, hij doet gewoon hoe hij het moet doen met je HTML/CSS...

Wat me opvalt is dat je in plaats van een a een span gebruikt waarom?

En weet je waarom het menu niet naar jouwn wensen voldoet komt omdat je padding-left gebruikt in de LI, oftewel als je over die padding heen gaat met de muis ga je NIET over de span heen, dus de LI krijgt een hover mee en de span niet. Geef dus de span een padding: 0 20px; mee en GEEN padding op de LI...

De span moet even groot zijn als de LI.. Simpel :)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/11/2010 08:42:30
Quote Anchor link
Het is een combinatie tussen de span en de padding-left;
Als ik een van beide weghaal werkt hij wel.
 
Jos Verra

Jos Verra

17/11/2010 11:24:04
Quote Anchor link
Het is opgelost met behulp van het sliding doors idee op de site http://kailoon.com/css-sliding-door-using-only-1-image/ Ik gebruik nu een iets andere sprite dan eerst maar het werkt nu perfect
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 11:34:49
Quote Anchor link
Op http://tunder-design.nl/menu werkt hij grotendeels alleen loop ik in IE7 tegen een bug aan dat hij de dropdown van het informatie gedeelte onder een andere knop gooit.

Iemand een idee hoe dit valt op te lossen?
 
Gerhard l

gerhard l

18/11/2010 11:38:01
Quote Anchor link
bij mij werkt het perfect in ie?
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 11:40:46
Quote Anchor link
IE7 doet de dropdown raar

Toevoeging op 18/11/2010 11:41:26:

Hij hoort niet onder inschrijven te komen maar onder informatie vergelijk het resultaat maar eens bij Firefox of IE8
 
Gerhard l

gerhard l

18/11/2010 11:54:12
Quote Anchor link
hihi oke heb ik ook last van op dit moment met www.gerhardlubbers.com de search knop blijft ook half zweven, maar weet niet precies waar dit in zit, iets met float of position denk ik

Toevoeging op 18/11/2010 11:54:13:

hihi oke heb ik ook last van op dit moment met www.gerhardlubbers.com de search knop blijft ook half zweven, maar weet niet precies waar dit in zit, iets met float of position denk ik
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 12:09:32
Quote Anchor link
Umm oke? Dat helpt mij niet echt
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/11/2010 12:15:42
Quote Anchor link
op de UL van het submenu een float: none; en clear: both; zetten, dan zou het volgens mij goed zijn
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 12:18:06
Quote Anchor link
YAY ! :D hij werkt nu alleen nog de margin fixen en ik heb eindelijk mijn eerste dynamische sprite menu met @font face!!

Toevoeging op 18/11/2010 13:57:57:

Als je nu in IE7 over het submenu gaat verdwijnt het woordje OUDERS iemand een idee wat hier misgaat?
 
Marc rc is as

Marc rc is as

19/11/2010 10:45:02
Quote Anchor link
Het zit m in die spatie. Ik weet dat IE 7 moeite heeft met die spatie.
Heb je het al geprobeerd met een  
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.