Menu hover probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 20:40:35
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met mijn menu die te vinden is op http://www.tunder-design.nl/menu/

Bij mouseover gaat het deels goed en deels niet als je aan de linker 10 - 20px zit van een menu knop veranderd maar 1 achtergrond. Iemand een idee hoe ik dit fix?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 16/11/2010 20:41:35 door Jos Verra
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:16:27
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 20:57:32
Quote Anchor link
foutje!
Gewijzigd op 16/11/2010 21:26:44 door Jasper DS
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:01:10
Quote Anchor link
Waarom herhaal je mijn link?
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:03:32
Quote Anchor link
was een foutje ->

http://validator.w3.org/check?uri=http://www.tunder-design.nl/menu/&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0
Gewijzigd op 16/11/2010 21:05:26 door Jasper DS
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:05:03
Quote Anchor link
Het gaat daar helemaal nog niet om ik wil het eerst werkend krijgen en daarna W3C valid
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:05:57
Quote Anchor link
Ja als je html niet valid is zal het waarschijnlijk ook niet gaan. maak eerst je htlm valid
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:07:48
Quote Anchor link
Nou zo goed?
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:09:52
Quote Anchor link
je hebt 1 afbeelding? knip die in stukken
 
Jos Verra

Jos Verra

16/11/2010 21:16:12
Quote Anchor link
Ow lol .. dat heet een css sprite. Als je het niet kent doe dan ook geen poging om te helpen.
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:26:23
Quote Anchor link
ok ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

17/11/2010 08:31:59
Quote Anchor link
Ik zie niks mis met het menu, hij doet gewoon hoe hij het moet doen met je HTML/CSS...

Wat me opvalt is dat je in plaats van een a een span gebruikt waarom?

En weet je waarom het menu niet naar jouwn wensen voldoet komt omdat je padding-left gebruikt in de LI, oftewel als je over die padding heen gaat met de muis ga je NIET over de span heen, dus de LI krijgt een hover mee en de span niet. Geef dus de span een padding: 0 20px; mee en GEEN padding op de LI...

De span moet even groot zijn als de LI.. Simpel :)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/11/2010 08:42:30
Quote Anchor link
Het is een combinatie tussen de span en de padding-left;
Als ik een van beide weghaal werkt hij wel.
 
Jos Verra

Jos Verra

17/11/2010 11:24:04
Quote Anchor link
Het is opgelost met behulp van het sliding doors idee op de site http://kailoon.com/css-sliding-door-using-only-1-image/ Ik gebruik nu een iets andere sprite dan eerst maar het werkt nu perfect
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 11:34:49
Quote Anchor link
Op http://tunder-design.nl/menu werkt hij grotendeels alleen loop ik in IE7 tegen een bug aan dat hij de dropdown van het informatie gedeelte onder een andere knop gooit.

Iemand een idee hoe dit valt op te lossen?
 
Gerhard l

gerhard l

18/11/2010 11:38:01
Quote Anchor link
bij mij werkt het perfect in ie?
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 11:40:46
Quote Anchor link
IE7 doet de dropdown raar

Toevoeging op 18/11/2010 11:41:26:

Hij hoort niet onder inschrijven te komen maar onder informatie vergelijk het resultaat maar eens bij Firefox of IE8
 
Gerhard l

gerhard l

18/11/2010 11:54:12
Quote Anchor link
hihi oke heb ik ook last van op dit moment met www.gerhardlubbers.com de search knop blijft ook half zweven, maar weet niet precies waar dit in zit, iets met float of position denk ik

Toevoeging op 18/11/2010 11:54:13:

hihi oke heb ik ook last van op dit moment met www.gerhardlubbers.com de search knop blijft ook half zweven, maar weet niet precies waar dit in zit, iets met float of position denk ik
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 12:09:32
Quote Anchor link
Umm oke? Dat helpt mij niet echt
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/11/2010 12:15:42
Quote Anchor link
op de UL van het submenu een float: none; en clear: both; zetten, dan zou het volgens mij goed zijn
 
Jos Verra

Jos Verra

18/11/2010 12:18:06
Quote Anchor link
YAY ! :D hij werkt nu alleen nog de margin fixen en ik heb eindelijk mijn eerste dynamische sprite menu met @font face!!

Toevoeging op 18/11/2010 13:57:57:

Als je nu in IE7 over het submenu gaat verdwijnt het woordje OUDERS iemand een idee wat hier misgaat?
 
Marc rc is as

Marc rc is as

19/11/2010 10:45:02
Quote Anchor link
Het zit m in die spatie. Ik weet dat IE 7 moeite heeft met die spatie.
Heb je het al geprobeerd met een  
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.