menu met database!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

08/12/2006 16:02:00
Quote Anchor link
Ik heb ern leden systeem waarbij je artikelen in een shop kunt kopen. Als je een artikel hebt gekocht kan het zijn dat er een extra menu item moet worden toegevoegt, onder een beplaade categorie, het script dat ik gebruik werkt alleen niet ik heb dit:

database model
------------------
id
member_id
categorie (welke categorie)
naam (weergave menu)
link (waar de pagina staat)
art_id (artikel nummer)

script
---------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$query
= "SELECT * FROM orders WHERE member_id = '".$_COOKIE[member_id]."' AND categorie = '1'";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$aantal = mysql_num_rows($result);

if ($aantal == '')
{

    echo "Er zijn geen artikelen gevonden";
}

else
{
echo "<b>Gekochte items</b><br>";
while($badge_array = mysql_fetch_array($result)){
echo "&nbsp; <a href=\"".$badge_array['link']."\">".$badge_array['naam']."</a><br>";
}
}

?>


Weet iemand hoe ik de menu items wel kan laten weer geven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:43:01
 
- wes  -

- wes -

08/12/2006 16:03:00
Quote Anchor link
doe aub eerst iets aan je naamgeving van je vars, rete onoverzichtelijk dit zo
 
Robin Albers

Robin Albers

08/12/2006 16:12:00
Quote Anchor link
ja dat weet ik maar ik kom er wel uit!
 
- wes  -

- wes -

08/12/2006 16:12:00
Quote Anchor link
dat maakt het nog niet overzichtelijker :)
 
Mark D

Mark D

08/12/2006 16:16:00
Quote Anchor link
Waarom heb je eigelijk $select5 en $result4 en $row9. Alles hetzelfde cijfertje geven wat bij elkaar hoort en een beetje inspringen draagt een hoop bij aan mijn "zin" om hier naar te kijken
 
Robin Albers

Robin Albers

08/12/2006 16:24:00
Quote Anchor link
ik ga ff mee bezig;)
 
Mark D

Mark D

08/12/2006 16:25:00
Quote Anchor link
En regel 6 kan niet zo.

Alleen { geeft waarschijnlijk een foutmelding
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.