Message laten zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Michel

michel

16/04/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Hallo,

Voor mijn zelfgemaakte criminal spel wil ik al ga je over met je muis over berichten dan zie je een stuk van javascript met daaronder je berichten zoiets als:

Berichtten:
Michel (5)
Mike (2)

enzovoort.

Ik had hier een script voor gemaakt maar dan staat elke naam er zoveel in als hoeveel berichten je hebt van deze persoon.

Afbeelding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function showberichtenmenu() {
$aantalmessage = checkaantalmessage();
echo "<a href=\"message.php\" onmouseover=\"Tip('Berichten van: ";
$sql = mysql_query("SELECT * FROM message WHERE `naar`='".datauser("naam")."' ORDER BY datum DESC");
while($rij = mysql_fetch_array($sql)) {
$query = mysql_query("SELECT * FROM message WHERE `naar`='".datauser("naam")."' AND `van` = '".$rij['van']."' ORDER BY datum DESC");
$tellen = mysql_num_rows($query);
echo ucfirst(strtolower($rij['van'])); echo "<b> ($tellen)</b><br/>";
}
echo "', TITLE, 'Berichten')\" onmouseout=\"UnTip()\" ><b>$aantalmessage</b></a>";
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function checkaantalmessage(){
$query = mysql_query("SELECT * FROM message WHERE `naar`='".datauser("naam")."' ");
$tellen = mysql_num_rows($query);
return $tellen;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <a href="message.php">Berichten</a> <b>(</b><?PHP echo showberichtenmenu(); ?><b>)</b><br/>


Ik denk dat dit wel voldoene infomatie is, weet een van julie waar dit aan kan liggen?

Mvg Michel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:22:44
 
- -

- -

16/04/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = mysql_query("SELECT * FROM message WHERE `naar`='".datauser("naam")."' ORDER BY datum DESC LIMIT 1");
 
W W

W W

16/04/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Begin eerst maar met die backticks uit je query te halen.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 11:09:00
Quote Anchor link
GEEN backtics gebruiken in queries!
GEEN * gebruiken voor alle veldennamen, maak een opsomming van de velden die je wilt hebben.
Zet bovenaan je code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? voor de highlight ([i]a.u.b.[/i]).
Gebruik enkele quotes bij echo's, zodat je je HTML quotes niet hoeft te backslashen.

En je legt niet uit wat nou jouw probleem is!! Ik denk dat het probleem is dat jij dubbele namen erin hebt staan? Gebruik daarvoor GROUP BY!
 
Michel

michel

16/04/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Dom dat ik daar niet aan gedacht had, bedankt.
Wat bedoelt u met de backticks? de `van` ?
En geen *? Moet ik dan bijvoorbeeld id gebruiken?

Dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>
zal ik voortaan gebruiken bij dit forum.

En wat bedoelt u met quotes bij echo's?

Ik ben nog niet zo lang bezig met php maar ik krijg wel alles werkend, maar hier kan ik wel weer van leren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 11:23:00
Quote Anchor link
Ik zou ZOIETS!!! gebruiken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function showberichtenmenu()
{

    echo '<a href="message.php" onmouseover="Tip(\'Berichten van: ';
    $qMessages = mysql_query("SELECT id, van FROM message WHERE naar='".datauser("naam")."' ORDER BY datum DESC");
    while($qMes = mysql_fetch_array($qMessages))
    {

        $qCountTotalMessages = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM message WHERE naar='".datauser("naam")."' AND van='".$rij['van']."' ORDER BY datum DESC"));
        echo ucfirst(strtolower($qMes['van'])).' <b>('.$qCountTotalMessages.')</b><br/>';
    }

    echo '\', TITLE, \'Berichten\')" onmouseout="UnTip()" ><b>'.checkaantalmessage().'</b></a>';
}[
/code]

Maar waarom doe je dit in een functie? :)
 
Michel

michel

16/04/2009 11:26:00
Quote Anchor link
Omdat ik deze functie meerdere keren gebruik.

En het doet toch hetzelfde waarom zou jij het dan zo doen?
En is het * vervangen door wat je nodig heb sneller of veiliger?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
Ruliezz

ruliezz

16/04/2009 11:27:00
Quote Anchor link
Nee, hij bedoeld SELECT * dat je die moet vervangen met je mysql velden die je wilt gebruiken. Voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
  $sql
= "SELECT naam, achternaam, woonplaats FROM naw_gegevens";
?>


Het kan best wezen dat je naw_gegevens tabel (in dit voorbeeld dan) medere gegevens bevat. Maar jij wilt alleen (in dit voorbeeld) naam, achternaam en woonplaats selecteren met de SQL query.
Als je * gebruik, betekent dat dat je alles wilt selecteren van de tabel, en dat is niet nodig.
 
Michel

michel

16/04/2009 11:29:00
Quote Anchor link
Ja dat begreep ik. Maar om het zo te gebruiken word het dan sneller of veiliger?
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 11:31:00
Quote Anchor link
Sneller :) Vooral sneller 8)

Edit
En mooier :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Ruliezz

ruliezz

16/04/2009 11:34:00
Quote Anchor link
Kijk, nu leer ik ook weer ff wat bij :D Thanks to Dannis :D
 
Michel

michel

16/04/2009 11:34:00
Quote Anchor link
Ok dan zal ik dat voortaan gaan gebruiken.

Ik moet dan wel al mijn scripts gaan aanpassen tot nu toe maar ja.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 11:34:00
Quote Anchor link
ruliezz schreef op 16.04.2009 11:34:
Kijk, nu leer ik ook weer ff wat bij :D Thanks to Dannis :D
Dennis. :(

michel schreef op 16.04.2009 11:34:
Ok dan zal ik dat voortaan gaan gebruiken.

Ik moet dan wel al mijn scripts gaan aanpassen tot nu toe maar ja.
Alles op zen tijd. Als je het tegen komt even veranderen. Ik zou er niet op gaan hunten.

Gewoon vanaf nu standaard aanleren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Ruliezz

ruliezz

16/04/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 16.04.2009 11:34:
ruliezz schreef op 16.04.2009 11:34:
Kijk, nu leer ik ook weer ff wat bij :D Thanks to Dannis :D
Dennis. :(


Sorry, even niet goed gekeken denk ik :)
 
Jaron T

Jaron T

16/04/2009 14:35:00
Quote Anchor link
met DISTINCT
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.