met datum wisselen van css bestand mogelijk?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marc Blom

Marc Blom

21/06/2010 13:57:48
Quote Anchor link
Beste medeforumgebruikers,

ik kan wat ik wil niet direct terugvinden op het forum, vandaar een nieuw topic.

wat ik graag zou willen is het volgenden:
ik zou graag tussen een bepaalde datum willen wisselen van opmaak en banner. Ik heb hiervoor twee css bestanden. Er zal dus iets moeten komen zoals:

als datum1 <= datum2 of datum1 >= datum2
dan css1
else
dan css2

ik heb alleen geen idee hoe ik dit correct in php voor elkaar kan krijgen.

Wie wil zo aardig zijn om mij op weg te helpen?


bedankt alvast en groet,

Marc
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 00:56:54
 
Milo S

Milo S

21/06/2010 14:38:09
Quote Anchor link
Dat ligt aan waar de datums uitkomen, komt dat uit een mysql database?
Gewijzigd op 21/06/2010 14:50:50 door Milo S
 
Marc Blom

Marc Blom

21/06/2010 14:53:31
Quote Anchor link
nee, deze komen niet uit een database. Ik wil eigenlijk de huidige datum gebruiken, dus bijv.:

als [huidige datum] <= [01072010] of [huidige datum] >= [14072010] dan
css1
else
css2
Gewijzigd op 21/06/2010 14:53:48 door Marc Blom
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/06/2010 15:00:02
Quote Anchor link
Natuurlijk kan dat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$start
= strtotime('2010-07-01');
$end = strtotime('2010-07-14');

if($start < time() && $end > time()) {
  $css = '1.css';
}

else {
  $css = '2.css';
}

?>


$css bevat nu de naam van de stylesheet die geladen moet worden, dit kun je vervolgens binnen de <head> van je pagina gebruiken.
Gewijzigd op 21/06/2010 15:14:28 door Joren de Wit
 
Marc Blom

Marc Blom

21/06/2010 15:01:09
Quote Anchor link
dankjewel, zal het vanavond proberen te plaatsen in mijn code!

enorm bedankt hiervoor!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.