Met Sockets Inloggen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ilja

Ilja

20/11/2007 00:03:00
Quote Anchor link
Goedeavond allemaal,

Ik vroeg mij af of het met php ook mogelijk is om in te loggen op een site.
Zeg maar: mijn email. Of een formulier in te vullen en dan die op te sturen.
Het is mij nu al gelukt om allemaal anders leuke dingen met php te doen maar dit is mij nog niet gelukt. Kan iemand mij vertellen of dit überhaupt mogelijk is??

Alvast Bedankt:)
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:06:34
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

20/11/2007 00:04:00
Quote Anchor link
ja dit is mogelijk,

maar ik leg het niet uit,
omdat een spamscript ook zo werkt.
 
PHP erik

PHP erik

20/11/2007 00:07:00
Quote Anchor link
Het handigste is een HTTP request doen met fopen() of fsockopen() en dan post-gegevens meeschrijven en response-cookies opslaan.

Succes!
 
Ilja

Ilja

20/11/2007 00:17:00
Quote Anchor link
Bedankt PHPerik:) maar hoe kan ik dan post gegevens mee schrijven? kan dat gewoon met fopen of fsockopen?
 
PHP erik

PHP erik

20/11/2007 00:24:00
Quote Anchor link
Gewoon in HTTP headers. Zie php.net en Google voor hoe HTTP er uit ziet. Ik ga het niet voorkauwen omdat dit soort scripts meestal niet helemaal legaal/moreel-verantwoord worden gebruikt zoals Terence al aangeeft.
 
Ilja

Ilja

20/11/2007 00:43:00
Quote Anchor link
ow oke in ieder geval bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.