mijn ajax werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:01:49
Quote Anchor link
zou iemand mij kunnen helpen met het volgende.

mijn success van ajax ontvangt geen data kan iemand mij even de juiste kant ophelpen
code staat hier onder.

Mvg ralph

indexModel

class indexModel extends model
{
function __construct(){
parent::__construct();
}

public function getAllContacts(){

$this->db->setTable('contacten');
$this->db->setQuery('SELECT * FROM `contacten` JOIN `type` ON contacten.type_id = type.type_id');

$result = $this->db->select();

return $result;
}
}?>

indexController
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php

class indexController extends controller
{
    function
__construct()
    {

        parent::__construct();
        
        require 'model/indexModel.php';
        
        // laad de model
        $this->model = new indexModel();
        
        //laad de view
        $this->view->render('index');
        
    }

    
    /*
    * getAllContacts
    *
    * @param sort string.
    *
    * @return results mixxed array
    */

    
    public function getAllContacts()
    {

        echo 'test';
        $result = $this->model->getAllContacts();
    
        
        return json_encode($result);
    }
}



indexView
[code]<?php
<div id="overzicht"><!-- hier komt het overzicht --></div>
?>


global.js

<?php
$(function(){
    
//overzicht.
    
    //ajax calls

    $('#overzicht').ready(function(){

        $.ajax({
            type  : 'POST',
            url :'localhost/index/getAllContacts',            
            success:function(data) {
                console.log(data);
                $('#overzicht').html(data);
            }
        });
    })

    
//wijzigen
//login    

    $('#logIn').click(function(){
        var
bot          = $('#bot').val();
        

        if(bot === undefined){
            var
user        = $('#gebruikersnaam').val();
            var
pass        = $('#wachtwoord').val();
            //ajaxcall
            $.ajax({
                type  : 'POST',
                url :'localhost/login/validateLogin',
                data:{
                    user :user,
                    pass: pass,
                },

                 success:function(data) {    
                    console.log(data);
                    //window.location.replace('index');
                },
            });
        }
else{
            return false;
        }
    })

//functies
    
});
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:43:57
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:11:31
Quote Anchor link
Wat zit er in $result op regel 30 ?
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:12:42
Quote Anchor link
een array

ff een dumpje maken voor je

dit is wat ik krijg als ik de functie niet met ajax aanroep Maar gewoon met een url

array(2) { [0]=> array(9) { ["id"]=> string(1) "2" ["bedrijfsnaam"]=> string(10) "Freelancer" ["type"]=> string(6) "Intern" ["adres"]=> string(17) "estafetteweg 657 " ["postcode"]=> string(6) "2803AA" ["vestigingsplaats"]=> string(5) "Gouda" ["telefoonnummer"]=> string(10) "0123456789" ["email"]=> string(18) "[email protected]" ["website"]=> string(13) "freelancer.nl" } [1]=> array(9) { ["id"]=> string(1) "1" ["bedrijfsnaam"]=> string(4) "test" ["type"]=> string(11) "Leverancier" ["adres"]=> string(4) "test" ["postcode"]=> string(6) "2807BN" ["vestigingsplaats"]=> string(5) "gouda" ["telefoonnummer"]=> string(10) "0182511036" ["email"]=> string(5) "ralph" ["website"]=> string(14) "wwww.test.nl " } }
Gewijzigd op 16/12/2014 14:17:50 door ralph vander tang
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:22:08
Quote Anchor link
Ja en hoe ziet die array er uit als je een print_r doet? of hoe de json string er uit dat mag ook.

Er staat trouwens nog echo 'test'; en dat mag ook niet want dan krijg je geen geldige JSON.

Verder om het helemaal netjes te doen zou je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Content-type: application/json');
?>


bovenin je functie mogen plaatsen.
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:23:52
Quote Anchor link
[0] => Array
(
[id] => 2
[bedrijfsnaam] => Freelancer
[type] => Intern
[adres] => estafetteweg 657
[postcode] => 2803AA
[vestigingsplaats] => Gouda
[telefoonnummer] => 0123456789
=> [email protected]
[website] => freelancer.nl
)

[1] => Array
(
[id] => 1
[bedrijfsnaam] => test
[type] => Leverancier
[adres] => test
[postcode] => 2807BN
[vestigingsplaats] => gouda
[telefoonnummer] => 0182511036
[email] => ralph
[website] => wwww.test.nl

)

ziet er toch uit zoals het hoort
Gewijzigd op 16/12/2014 14:24:14 door ralph vander tang
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:24:47
Quote Anchor link
Probeer eens:

console.log(data[0].bedrijfsnaam);

als dat werkt dan kun je dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
for(var i=0 ; i<data.length ; i++)
{
    console.log(data[i].bedrijfsnaam);
}
Gewijzigd op 16/12/2014 14:27:16 door Frank Nietbelangrijk
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:25:47
Quote Anchor link
geeft een undefined

return json_encode($result); is de manier waarop ik het wil terug geven aan mijn js

uiteindelijk zal de model een tabel voor mij maken die via de controller doorgegeven moet worden ana de view. maar aan gezien ik compleet geen data terug krijg zal dat ook niet werken
Gewijzigd op 16/12/2014 14:28:59 door ralph vander tang
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:29:05
Quote Anchor link
Wat geeft console.log(data.length); ?

en heb je die echo er uit gehaald?
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:29:44
Quote Anchor link
echo is er uit en zal console log ff proberen

console.log(data.length); geeft 0 dus ergens gaat er iets fout

vermoed dus dat er wat fout gaat met mijn return json_encode($result);
Gewijzigd op 16/12/2014 14:32:03 door ralph vander tang
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:36:34
Quote Anchor link
Wat gebeurt er als je naar http://127.0.0.1/localhost/login/validateLogin?user=frank&pass=1234 gaat? (of iets dergelijks)

Je zou dan een json string kunnen krijgen in de browser
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:38:23
Quote Anchor link
ik ben bezig met een overzicht maar login geeft een array terug en wat undefined

Notice: Undefined index: user in C:\devel\xampp\htdocs\controller\loginController.php on line 28

Notice: Undefined index: pass in C:\devel\xampp\htdocs\controller\loginController.php on line 29

Notice: Array to string conversion in C:\devel\xampp\htdocs\controller\loginController.php on line 33
Array


Maar als ik naar localhost/index/getAllContacts ga krijg ik dit terug

Array ( [0] => Array ( [id] => 2 [bedrijfsnaam] => Freelancer [type] => Intern [adres] => estafetteweg 657 [postcode] => 2803AA [vestigingsplaats] => Gouda [telefoonnummer] => 0123456789 => [email protected] [website] => freelancer.nl ) [1] => Array ( [id] => 1 [bedrijfsnaam] => test [type] => Leverancier [adres] => test [postcode] => 2807BN [vestigingsplaats] => gouda [telefoonnummer] => 0182511036 [email] => ralph [website] => wwww.test.nl ) )

[size=xsmall][i]Toevoeging op 16/12/2014 14:41:11:[/i][/size]

w8 dat kwam door een return die er nog stond van mijn eigen testjes ik krijg niks terug

echo json_encode geeft wel de juiste waardes terug

[{"id":"2","bedrijfsnaam":"Freelancer","type":"Intern","adres":"estafetteweg 657 ","postcode":"2803AA","vestigingsplaats":"Gouda","telefoonnummer":"0123456789","email":"[email protected]","website":"freelancer.nl"},{"id":"1","bedrijfsnaam":"test","type":"Leverancier","adres":"test","postcode":"2807BN","vestigingsplaats":"gouda","telefoonnummer":"0182511036","email":"ralph","website":"wwww.test.nl\r\n"}] krijg ik terug van mijn echo json_encode
Gewijzigd op 16/12/2014 14:42:45 door ralph vander tang
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:44:33
Quote Anchor link
Nah goed eerst zorgen dat je een geldige json string krijgt in de browser en dan verder met javascript.
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:45:24
Quote Anchor link
heb je nog tips ? want ik snap niet meer wat ik fout doe
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 14:54:37
Quote Anchor link
data[0].id

zou

2

moeten teruggeven. Ik heb dat zojuist nog geprobeerd.

Maar moet er op regel 33 niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo json_encode($result); ?>
komen te staan?
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 14:55:31
Quote Anchor link
geeft ook 0 en ja daarin heb je gelijk

ik zie zelf ook niet meer wat ik fout doe XD
Gewijzigd op 16/12/2014 14:57:26 door ralph vander tang
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 15:06:48
Quote Anchor link
anders doe je dit eerst eens als test:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

    public function getAllContacts()
    {

        echo '{"status":"succes"}';
    }


?>


en:

console.log(data.status);
Gewijzigd op 16/12/2014 15:07:35 door Frank Nietbelangrijk
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 15:09:04
Quote Anchor link
undefined krijg ik terug en heb echt geen idee meer wat ik fout doe maakt het mssn uit dat het oop is ?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 15:16:35
Quote Anchor link
Nee maakt niet uit. Maar ga aub rechtstreeks naar de pagina localhost/index/getAllContacts

Je moet dan in het venster van je browser enkel de tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
{"status":"succes"}

krijgen als alles goed zou werken.
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 15:17:27
Quote Anchor link
Even een korte update van hoe alles er nu uit ziet en wat de problemen zijn :

index controller
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
public function getAllContacts()
    {

        
        $result = $this->model->getAllContacts();
        
        echo json_encode($result);
    }

?>


indexModel.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
    public function getAllContacts(){
        
        $this->db->setTable('contacten');
        $this->db->setQuery('SELECT `id`,`bedrijfsnaam`, `type`, `adres`,`postcode`,`vestigingsplaats`,`telefoonnummer`,`email`,`website` FROM `contacten` JOIN `type` ON contacten.type_id = type.type_id');
    
        
        $result = $this->db->select();
        
        
        
        $table = '    <table>
                        <tr>
                            <th>Bedrijfsnaam :</th><th>type :</th><th>adres :</th><th>postcode :</th><th>telefoonnummer :</th><th>email :</th><th>website :</th>
                        <tr>
        '
;
    
        Foreach($result as $key=>$val){
            $table .= '    <tr>
                            <td>'
.$val['bedrijfsnaam'].'</td><td>'.$val['type'].' </td><td>'.$val['adres'].'</td><td>'.$val['postcode'].' </td><td>'.$val['telefoonnummer'].' </td><td>'.$val['email'].' </td><td>'.$val['website'].' </td>
                        </tr>
                    '
;
        }

        
        $table .= '</table>';
        
        return $table;
    }


?>


en mijn java script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?
$(function(){
    
//overzicht.
    
    //ajax calls

    $('#overzicht').ready(function(){

        $.ajax({
            type  : 'POST',
            url :'localhost/index/getAllContacts',            
            success: function(data) {
                console.log(data.status);
                //$('#overzicht').append(data);
            }
        });
    })

    
//wijzigen
//login    

    $('#logIn').click(function(){
        var
bot          = $('#bot').val();
        

        if(bot === undefined){
            var
user        = $('#gebruikersnaam').val();
            var
pass        = $('#wachtwoord').val();
            //ajaxcall
            $.ajax({
                type  : 'POST',
                url :'localhost/login/validateLogin',
                data:{
                    user :user,
                    pass: pass,
                },

                 success:function(data) {    
                    console.log(data);
                    //window.location.replace('index');
                },
            });
        }
else{
            return false;
        }
    })

//functies
    
});
?>




Toevoeging op 16/12/2014 15:17:56:

ik krijg dat idd te zien samen met mijn menu
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/12/2014 15:20:46
Quote Anchor link
Waarom noem je de method getAllContacts() niet gewoon allcontacts of iets dergelijks. Beetje raar namelijk om getAllContacts in je URL te hebben...

Toevoeging op 16/12/2014 15:21:52:

ahhhhhhh

Toevoeging op 16/12/2014 15:22:16:

Nooit geen HTML genereren in je model!
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

16/12/2014 15:22:24
Quote Anchor link
je krijgt het niet in je url

Toevoeging op 16/12/2014 15:22:50:

oke dus alleen array ophalen en dan doorgeven ?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.