Mijn contactformulier!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »
Stipje

stipje

12/02/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Mijn contactformulier wordt aan de voorkant gecheckt d.m.v. javascript en aan de achterkant d.m.v PHP.

En ik heb een aantal vragen over het PHP gedeelte:

Ik gebruik dezelfde regex-en in Javascript en PHP. In Javascript werkt het perfect, maar in PHP worden mij a-z of A-Z genegeerd en worden beide geaccepteerd. Iemand een idee?

Hoe neem ik de door PHP gecreëerde tekst onderhanden d.m.v. CSS?

Hoe voeg ik een terug button toe aan de door PHP gecreëerde tekst?

En ben ik zo goed op weg?

contact.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
include("global.inc.php");
$errors=0;
$error="U heeft één of meerdere velden niet naar behoren ingevuld:<ul>";
pt_register('POST','contact');
pt_register('POST','titel');
pt_register('POST','voorletters');
pt_register('POST','naam');
pt_register('POST','adres');
pt_register('POST','postcode');
pt_register('POST','plaats');
pt_register('POST','telefoon');
pt_register('POST','email');
pt_register('POST','fax');
pt_register('POST','vraag');
$vraag=preg_replace("/(\015\012)|(\015)|(\012)/","&nbsp;<br />", $vraag);

if(!eregi("^[A-Z. ]+$",$voorletters)){
$errors=1;
$error.="<li>Voorletters";
}

if($naam==""){
$errors=1;
$error.="<li>Naam";
}

if($adres==""){
$errors=1;
$error.="<li>Adres";
}

if(!eregi("^[1-9]{1}[0-9]{3}[A-Z]{2}$",$postcode)){
$errors=1;
$error.="<li>Postcode";
}

if($plaats==""){
$errors=1;
$error.="<li>Plaats";
}

if(!eregi("^[0-9]{10}$",$telefoon)){
$errors=1;
$error.="<li>Telefoon";
}

if(!eregi("^([a-z0-9üöä]+([\._%-]?[a-z0-9üöä]+)*@[a-z0-9üöä]+([\._%-]?[a-z0-9üöä]+)*\.[a-z]{2,6})?$",$email)){
$errors=1;
$error.="<li>Email";
}

if(!eregi("^([0-9]{10})?$",$fax)){
$errors=1;
$error.="<li>Fax";
}

if($vraag==""){
$errors=1;
$error.="<li>Vraag";
}

if($errors==1) echo $error;
else{
$where_form_is="http".($HTTP_SERVER_VARS["HTTPS"]=="on"?"s":"")."://".$SERVER_NAME.strrev(strstr(strrev($PHP_SELF),"/"));
$message="contact: ".$contact."
titel: "
.$titel."
voorletters: "
.$voorletters."
naam: "
.$naam."
adres: "
.$adres."
postcode: "
.$postcode."
plaats: "
.$plaats."
telefoon: "
.$telefoon."
email: "
.$email."
fax: "
.$fax."
vraag: "
.$vraag."
"
;
$message = stripslashes($message);
mail("[email protected]","Contactformulier",$message,"From: [email protected]");

header("Refresh: 0;url=http://localhost/test/phpform/use/contact/bedankt.html");
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


en global.inc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

function pt_register()
{

  $num_args = func_num_args();
   $vars = array();

   if ($num_args >= 2) {
       $method = strtoupper(func_get_arg(0));

       if (($method != 'SESSION') && ($method != 'GET') && ($method != 'POST') && ($method != 'SERVER') && ($method != 'COOKIE') && ($method != 'ENV')) {
           die('The first argument of pt_register must be one of the following: GET, POST, SESSION, SERVER, COOKIE, or ENV');
     }


       $varname = "HTTP_{$method}_VARS";
      global ${$varname};

       for ($i = 1; $i < $num_args; $i++) {
           $parameter = func_get_arg($i);

           if (isset(${$varname}[$parameter])) {
               global $$parameter;
               $$parameter = ${$varname}[$parameter];
          }

       }

   }
else {
       die('You must specify at least two arguments');
   }

}


?>


(Het tot nu toe gefabriceerde gedeelte is gebaseerd op phpformgenerator)

Alvast bedankt..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stipje
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:42:01
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/02/2007 19:24:00
Quote Anchor link
eregi is de onhoofdletter gevoelige versie... verder weet ik nagenoeg niks van regex... dus miss. dat het daar in zit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Thijs X

Thijs X

12/02/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Terug button:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<input type=\"button\" value=\"Terug\" onclick=\"history.back()\">";
?>


Voor de error text die PHP weergeeft zou je bijv <span id="error"> error bericht </span> kunnen gebruiken en dmv van een stylesheet een stijl maken voor error.
 
Stipje

stipje

13/02/2007 14:24:00
Quote Anchor link
hartstikke bedankt YPM en Thijs.


Ik heb eregi veranderd in preg_match en probleem is opgelost. Ik snap niet dat andere dit niet opmerken in hun script want eregi wordt toch in het algemeen gebruikt.

De button is ook welkom.

En betreft Stylesheet snap ik wel dat ik moet linken naar een tag, maar waar komt de stylesheet of verwijzing stylesheet zelf te staan?

Want als ik hem in het desbetreffende PHP bestand zet doet tie het niet!
 
Thijs X

Thijs X

13/02/2007 14:33:00
Quote Anchor link
Zet je gewoon helemaal bovenaan je contact.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<html>
<head>
  <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>


en maak je een bestand aan "style.css" met je stylesheet
 
Stipje

stipje

14/02/2007 11:04:00
Quote Anchor link
Zo dit werkt nu ook naar behoren, bedankt.

Maar nu het volgende:

De beveiliging tegen o.a. hacken en spam.

Je moet o.a. alles in je formulier “”. (dit is volgens mij in orde)
Je moet o.a. gebruik maken van stripslashes. (dit is volgens mij ook in orde)

Je moet o.a. alles /n en /r. (waar moet ik dit doen)

Daarnaast zijn er meerdere oplossingen tegen spam.

Waaronder bv:

http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=15&id=695

en

http://ravora.com/tutorial/1/anti-spam-bot-form/

Maar wat is hier aan te raden om te gebruiken.

(captcha vind ik teveel van het goede dus die liever niet)
 
Thijs X

Thijs X

14/02/2007 11:19:00
Quote Anchor link
http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=15&id=695
( http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/331/ )

Lol dat is mijn scriptje ^^

Zelf gebruik wel een Catpcha bij mijn Contact formulieren.
(Klik)
(Zolang het een redelijk goeie is en niet dat je 100 chars moet typen is hij wel gebruiks vriendelijk imo)

Dan gewoon gebruik maken van Cookies en Sessies, maar als je cookies hebt uitgeschakeld en hij start een nieuwe IE op oid dan kan hij gewoon weer Spammen. Oplossing is de captcha :p
 
Stipje

stipje

14/02/2007 11:36:00
Quote Anchor link
grappig =)

oke dus toch captcha, maar hoe moet ik omgaan met de /n/r, waar moet ik die plaatsen.

Trouwens een nieuw probleem door onderstaand aan mijn contact.php toegevoegd te hebben:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="../../../../css/contactformphp.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="container">
<div id="php">
(hier php)
</div>
</div>
</body>
</html>

Nu krijg ik de melding:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\test\phpform\use\contact\process.php:10) in C:\wamp\www\test\phpform\use\contact\process.php on line 83
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door stipje
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

14/02/2007 13:24:00
Quote Anchor link
probleem is precies zoals er staat.. je probeerd headers te sturen als er al output gegeven is.
zet alle bewerkingen van php bevonaan in je paginas (validatie, cookies, start van een sessie, ophalen van gegevens en weet ik veel wat nog meer) en waar je de output mee wilt geven op de gewenste plek, dan zou het geen probleem moeten zijn.
 
Stipje

stipje

14/02/2007 13:30:00
Quote Anchor link
Dus voor alle duidelijkhuid:

Het werkte dus niet naar behoren, na toevoegen stylesheet met toebehoren.

Daarna krijg ik dus de melding:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\test\phpform\use\contact\process.php:10) in C:\wamp\www\test\phpform\use\contact\process.php on line 83

Als ik contact.php enkel laat bestaan uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php code ?>
werkt het weer.

Ik zie dat jou voorbeeld daar zonder problemen mee omgaat, maar ik kan het probleem niet vinden.

ps. welke captcha gebruik jij als ik vragen mag.
 
Stipje

stipje

14/02/2007 13:33:00
Quote Anchor link
Shit dat dacht ik dus al Crawlbackwards, maar omdat zijn action in form was: action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
">

en ik verwijs naar contact.php, dacht ik dat het anders was.

... af en toe...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door stipje
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

14/02/2007 14:14:00
Quote Anchor link
ok.. maar t gaat er in elk geval om dat alle headers eerst komen voor andere output, dus cookies, start van een sessie, en andere headers altijd als eerst outputten,. dit alles hoort dus ook nog boven de dtd regel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.