mijn div gaat in mijn andere div zitten :/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erik van gorsel

erik van gorsel

22/01/2014 15:42:10
Quote Anchor link
Ik heb deze code:

<div class="CATEGORIEBODY">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php     
    $cat
=$_GET["cat"];
    $so=$_GET["so"];
    echo "<br/>
    <h1>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp
    Iphone"
. $cat. " - " .$so. "</h1>";
    echo "<div class='products'>";
            
    $sql = "SELECT * FROM  `producten`
        WHERE product_categorie = '$cat'
        AND product_soort = '$so'"
;
    $sql_result = $dbh->query($sql);
            
    foreach($sql_result as $row)
        {

            $prijs=$row['prijs'];
            $product_naam=$row['product_naam'];
            $product_specificaties=$row['product_specificaties'];
            $foto=$row['foto'];
            $product_id=$row['product_id'];                

        echo "<div class='product'>
        <div><center><h2>$product_naam</h2></center></div>
        <center><a href='product.php?id=$product_id'><img src='$foto'></a></center>
        
        <div class='kopen'>
        <a href='product.php?id=$product_id'><img src='kopen.png'></a>
        </div>

        <div><h3>&nbsp $prijs euro</h3></div>
        </div>"
;
        }

?>

</div>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'includes/productfooter.php'; ?>

</body>
</html>

css:

.CATEGORIEBODY{
background:white;
width: 900px ;
height: 600px;
margin-left: auto ;
margin-right: auto ;
margin-top: 2px;
}

en om de een of andere reden gaat de div van de footer steeds in mijn body staan, terwijl ik bij sommige paginas exact hetzelfde heb gedaan en daar blijft de footer gewoon netjes onder de body staan, weet iemand hoe ik dit kan oplossen? :O
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 02:48:38
 
Michael -

Michael -

22/01/2014 15:58:56
Quote Anchor link
Volgens mij heb je 1 div te weinig afgesloten.

Verder is je code behoorlijk rommelig en wordt mysql_* functie uitgefaseerd.
Als je een blijvend werkende code wil zal je over moeten stappen op mysqli of pdo.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/01/2014 20:19:22
Quote Anchor link
Waarom maak je de variabelen aan op regel 2 en 3 (zonder te controleren of ze a) bestaan en b) een geldige waarde hebben) en de variabelen op regels 16 - 20?

Verder zou ik proberen om html en php (zo veel mogelijk) gescheiden te houden.
 
Erik van gorsel

erik van gorsel

23/01/2014 12:26:51
Quote Anchor link
Michael - op 22/01/2014 15:58:56:
Volgens mij heb je 1 div te weinig afgesloten.

Verder is je code behoorlijk rommelig en wordt mysql_* functie uitgefaseerd.
Als je een blijvend werkende code wil zal je over moeten stappen op mysqli of pdo.


oh ja thx ik had gewoon 1 div te weinig afgesloten :/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.