Mijn mail functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joshua

Joshua

10/01/2008 01:02:00
Quote Anchor link
EDIT: No worries, fixed it

Doet het niet en daardoor snap ik het ook niet echt. Ik heb deze eigenlijk gewoon van het net gevist en daarna aangepast...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$to
= $_SESSION['form1']['klant_email'];
$subject = "Uw Bevestiging";
$body = "Beste".$_SESSION['form1']['klant_voornaam']. " " .$_SESSION['form1']['klant_tussenvoegsel']. "
"
.$_SESSION['form1']['klant_achternaam'].",\n\nHierbij ontvangt u uw reserveringsbevestiging nog eens per email.";

mail($to, $subject, $body) ;

if (mail($to, $subject, $body)) {
  echo("<p>Ook is er een bevestigingsmail verstuurd!</p>");
 }
else {
  echo("<p>De bevestigingsmail kon niet verstuurd worden</p>");
 }

?>


De Error:
Hij geeft me de echo "De bevestigingsmail kon niet verstuurd worden" er gaat dus iets mis, maar wat weet ik niet. Heeft iemand enig idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joshua
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:00:37
 
Erik Rijk

Erik Rijk

10/01/2008 09:36:00
Quote Anchor link
http://sourceforge.net/projects/phpmailer

Ik raad je aan deze te gebruiken. Zit goed in elkaar, werkt perfect en als je goed overweg kan met een korte engelstalige handleiding kom je hier wel uit :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.