Mijn site....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
Bo az

Bo az

15/09/2003 18:36:00
Quote Anchor link
Dit was mijn idee, dus ik zal maar beginnen ook...

Meteen met niet mijn mooiste site maar mijn homepage die ik vooral gebruik om te testen wat ik kan en de site wordt dus ook nogal vaak helemaal veranderd...

adres:
www.boaz.tmfweb.nl

Edit: En dan doet ie het momenteel niet... (host dev-c licht er uit...)

Edit: Edit: Hij doet het weer (17-09-2003) Relaxed!

mzzl Boaz
Gewijzigd op 17/09/2003 20:41:00 door Bo az
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 02:08:06
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

15/09/2003 18:47:00
Quote Anchor link
haai boaz!! ik zie bovenaan in de titel: Welkom op Boaz' site! en daarna verschijnt er: De pagina kan niet weergegeven worden. volgens mimi klopt hier iets niet! :)
 
Bo az

Bo az

15/09/2003 19:22:00
Quote Anchor link
Staat achter Edit:

de host is vaag aan het doen, dat heb je als alles gratiz moet hè...
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

15/09/2003 19:29:00
Quote Anchor link
aj jammer zeg :(
 
Bo az

Bo az

15/09/2003 23:22:00
Quote Anchor link
Ik zal toch beginnen, maar dan maar met een andere:

http://members.lycos.nl/ysselschool/

(Ook gratis host dus kan soms ook vaag doen...)
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

16/09/2003 08:03:00
Quote Anchor link
haaii boaz!! ik zal zometeen even kijken :)
 

16/09/2003 08:10:00
Quote Anchor link
euh Boaz...

Je hebt nu zo'n members.lycos site gemaakt, net als ik maar daar heb je aan de rechterkant zo'n vaag frame. Als je dat weg wil hebben moet je een vraagteken achter de url zetten, want bij de broncode staat een frameset( in JAVASCRIPT!!!!) en daar staat ergensheel vaag "name = ?" en bij ij werkt dat.

laterzz, Johan
 

16/09/2003 08:48:00
Quote Anchor link
Leuke site boaz. Ziet er ook leuk uit behalve die lelijke lycos frames aan de zijkant.

De vormgeving van de site kan alleen wel wat beter denk ik. Verder erg orrigineel.
 
B a s
Beheerder

B a s

16/09/2003 14:17:00
Quote Anchor link
Boaz, kun je geen andere host vinden?? toch zwaar irritant lijkt mij beide hosts met al die ads en andere mankementen.. www.portland.co.uk werkt volgens mij wel goed.. uploaden is iets traag maar de site laad verder wel snel .. zelf vroeger ook accountje gehad daar..
 
Bo az

Bo az

16/09/2003 17:10:00
Quote Anchor link
Ja dat alles gratis moet is echt heel erg *******

maarja ik ga niet voor mijn te trage school zonder andere website ook nog eens betalen...

Ik had HET gevonden (www.dev-c.nl) maar kan je eerst niet meer registreren (met als gevolg dat alleen mijn homepage er staat) en nu ligt de hele host er uit :( ik zal eens op dat adres kijken Bas bedankt!

Edit: Mijn sterkste punt is ook niet vormgeving daarom zit ik ook op de Vrijeschool! :)
Vond deze zelf eigelijk wel aardig gelukt.
Gewijzigd op 16/09/2003 17:11:00 door Bo az
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

16/09/2003 17:39:00
Quote Anchor link
mwa :) vind het ook wel een leuke site eigenlijk
 
B a s
Beheerder

B a s

17/09/2003 08:27:00
Quote Anchor link
Boaz, dev-c/xszone had ik ook. Ik had milkbone.xszone.nl :) ken die dude persoonlijk.. op de site staat dattie bezig is met verhuizing o.i.d. vervelend idd :) maar is/was erg goede service..
 
Bo az

Bo az

17/09/2003 17:55:00
Quote Anchor link
Nou dan hoop ik maar dat, dat zo blijft want ik was er ook erg teverden over, het was precies wat ik zocht!
 
Brian Valenburg

Brian Valenburg

17/09/2003 18:01:00
Quote Anchor link
maar boaz, als je naar die tmf site gaat word hij wel doorgelinkt naar subdomein.dev-c.nl
 
Bo az

Bo az

17/09/2003 20:39:00
Quote Anchor link
hee ja hij doet het weer...

Relaxed!

En je wordt eerst door gelinkt naar chello en dan pas naar dev-c.
Maar das een lang verhaal.

Ohja, het adres nog maar een keer: www.boaz.tmfweb.nl
Gewijzigd op 17/09/2003 20:41:00 door Bo az
 
Sander D

Sander D

18/09/2003 09:14:00
Quote Anchor link
Hallo Boaz. Ik had nog niet gereageerd op jou pagina omdat hij het voorheen niet deed. Maar nu hij het doet kan ik dus mijn mening hierover geven.

Ik vind dat je het goed hebt gedaan en dat de kleuren goed bij elkaar passen. Zag bij 'sites' dat je veel met flash bezig bent. Heb je nog andere pagina's gemaakt?
 
Bo az

Bo az

18/09/2003 15:00:00
Quote Anchor link
Helaas niet, wel eens maar niets boeiends, ik heb helaas niks om pagina's voor te maken...

Met flash werkte ik eerst veel maar heb het de laatste tijd een beetje verwaarloosd omdat ik PHP ontdekt had en dat vind ik ook wel leuk!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.