Mijn website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 13:00:03
Quote Anchor link
nou, wanneer ik die test haal (en ze zeggen voor het examen dat het soortgelijk is) krijg je gelijk al een w3schools keurmerk. een beginner die meteen prof is? zie je de paradox?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:11:46
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 13:04:23
Quote Anchor link
Ben je nu echt serieus Jeroen?

Kun jij mij dan even een linkje geven waar de W3schools certificaten als 'officiele' waardige certificaten worden erkent?

Mijn neefje van 5 kan bij ons in de Beekse Bergen zijn 'rijbewijs' halen. Mag hij dan nu in mijn auto over straat rijden?

Soms snap ik niet hoe mensen aan dit soort conlusies komen, de enige reden die ik kan verzinnen is dat ze slecht zijn geinformeert.
Gewijzigd op 04/05/2012 13:04:50 door Chris PHP
 
Sandra gemser

sandra gemser

04/05/2012 13:05:54
Quote Anchor link
ehm, had zonder kennis van html een score van 60% (12 van de 20)
Dus zou toch wel wat moeten kunnen leren lijkt me hahahaha.
sommige dingen snapte ik dus echt niet......
gaat wel goedkomen denk ik
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 13:08:06
Quote Anchor link
Quote:
W3Schools' Online Certification

The perfect solution for professionals who need to balance work, family, and career building.

bron: http://www.w3schools.com/html/html_quiz.asp

het gaat er niet over dat die officieel erkent zijn, maar mensen zoals jij zien het w3schools als een erkende instantie. dat maakt het verschil.
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 13:20:07
Quote Anchor link
Jeroen vd op 04/05/2012 13:08:06:
Quote:
W3Schools' Online Certification

The perfect solution for professionals who need to balance work, family, and career building.

bron: http://www.w3schools.com/html/html_quiz.asp

het gaat er niet over dat die officieel erkent zijn, maar mensen zoals jij zien het w3schools als een erkende instantie. dat maakt het verschil.


Hahaha jesus Jeroen, waar zeg ik dat w3schools een erkende instantie is?

De INFORMATIE die erop staat is nauwkeurig, up-to-date en makkelijk te vinden ook kun je 90% van alle info online op hun site uitproberen.

Jij komt met testen, certificaten en zegt dat ze ineens 'erkent proffesional' zijn met die dingen niet ik!

Wat W3schools op hun EIGEN site zet is geen 'erkenning' van enig ceritificaten! kijk naar het linkje wat Wouter J heeft gepost, hier nogmaals w3fools.com waar duidelijk staat dat W3C in geen enkele wijze met hun in verband staan.

En 'mensen zoals jij' concluderen helemaal verkeerde dingen als ze 'officiele' termen zien staan.
 
Erwin H

Erwin H

04/05/2012 13:31:42
Quote Anchor link
Volgens mij is het grootste probleem van w3schools niet dat het zogenaamde certificaten uitgeeft, maar meer dat er flink wat aantoonbare fouten op de site staan. Even een voorbeeldje uit de HTML quiz:
Quote:
What is the correct HTML tag for inserting a line break?

<lb />
<break />
<br />

Geen van drieen dus, want in HTML sluit je een tag niet af met />, dat is XHTML.

Tot zover mijn inbreng en voor iemand het vraagt, ja, ik gebruik w3schools ook wel eens om iets op te zoeken.
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 13:33:39
Quote Anchor link
Erwin H op 04/05/2012 13:31:42:
Volgens mij is het grootste probleem van w3schools niet dat het zogenaamde certificaten uitgeeft, maar meer dat er flink wat aantoonbare fouten op de site staan. Even een voorbeeldje uit de HTML quiz:
Quote:
What is the correct HTML tag for inserting a line break?

<lb />
<break />
<br />

Geen van drieen dus, want in HTML sluit je een tag niet af met />, dat is XHTML.

Tot zover mijn inbreng en voor iemand het vraagt, ja, ik gebruik w3schools ook wel eens om iets op te zoeken.


Dat is niet juist, als ik in Dreamweaver CS5 <br> type maakt hij er zelf <br /> van.
 
Erwin H

Erwin H

04/05/2012 13:56:45
Quote Anchor link
Dus Dreamweaver is de autoriteit? Ik begrijp je punt wel, maar dat maakt het nog niet correct. Helaas kan ik geen definitief antwoord geven met een referentie naar de regel, dus dan maar een hint:
http://www.w3.org/TR/1999/REC-html401-19991224/interact/forms.html#h-17.4.2
Dit is de officiele beschrijving van HTML4.0.1 van W3.org. Let op het voorbeeld de input en br elementen. Beide bevatten geen />
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 14:01:53
Quote Anchor link
Erwin,

Uiteraard is Dreamweaver geen autoriteit! Maar voor een goed ontwikkeld pakket dat een slordige 599,- kost mag ik er toch vanuit gaan dat dit klopt. Het is niet een of ander gratis tekstverkerkertje.

Tevens zetten ze in je linkje allen in CAPS, volgens mij worden html tags toch in normale letters gezet? Niet echt een meetbare standaard dus.
Gewijzigd op 04/05/2012 14:03:06 door Chris PHP
 
Wouter J

Wouter J

04/05/2012 14:02:11
Quote Anchor link
Chris, dus alles wat dreamweaver doet is goed?? Totaal niet dus!!

Een HTML tag begint met een < gevolgd door de elementnaam en eventuele attributen en sluit je af met >. De /> komt van het mislukte experiment wat xHTML heet.
Omdat XML niet tegen tags kan die zichzelf niet afsluiten moest W3C voor elke HTML element die maar 1 tag kent (dus geen begin- en eind-tag) een oplossing bedenken zodat XML het wel accepteerde. Daaruit is voortgekomen <br /> wat eigenlijk een shorthand is voor <br></br>.

Een HTML br tag is dus <br> en niet <br />.


Quote:
De INFORMATIE die erop staat is nauwkeurig, up-to-date en makkelijk te vinden ook kun je 90% van alle info online op hun site uitproberen.

Hmm, W3Schools nauwkeurig? Lees die link die ik gaf nog eens goed en dan vooral dit stuk en eronder. W3Schools vertelt verkeerde dingen. Om wat dingen te noemen:
- we missen doctypes in voorbeelden
- missen heel veel nieuwe HTML features en browser support

Tevens die quiz bevat:
4, 15, 16, 17, 18, 19, 20) Gebruik van die slechte '/>' xHTML tags
5 & 12) Inline CSS "the preferred way"?? Uhhhh...
6 & 7) <b> en <i> tags behoren niet meer thuis in hedendaagse webdevelopment. Tegenwoordig heten die tags <strong> en <em>...
11) Alle table tags zijn table, caption, thead, tbody, tfoot, tr, th, td, col, colgroup

Als ik het dus serieus bekijk zijn 12 van de 20 vragen gewoon fout...
Gewijzigd op 04/05/2012 14:05:50 door Wouter J
 
Erwin H

Erwin H

04/05/2012 14:07:37
Quote Anchor link
Chris NVT op 04/05/2012 14:01:53:
Erwin,

Uiteraard is Dreamweaver geen autoriteit! Maar voor een goed ontwikkeld pakket dat een slordige 599,- kost mag ik er toch vanuit gaan dat dit klopt. Het is niet een of ander gratis tekstverkerkertje.

Tevens zetten ze in je linkje allen in CAPS, volgens mij worden html tags toch in normale letters gezet? Niet echt een meetbare standaard dus.

Blijkbaar is dreamweaver dus niet helemaal correct, nee, helaas.
En die caps zijn om het duidelijk te maken wat wat is. Dat staat ook uitgelegd eerder in het document: http://www.w3.org/TR/1999/REC-html401-19991224/about.html
Quote:
1.2.1 Elements and attributes

Element names are written in uppercase letters (e.g., BODY). Attribute names are written in lowercase letters (e.g., lang, onsubmit). Recall that in HTML, element and attribute names are case-insensitive; the convention is meant to encourage readability.


Overigens is dit van de officiele W3 site, dus hoe officieler wil je het hebben?
Gewijzigd op 04/05/2012 14:08:47 door Erwin H
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 14:09:51
Quote Anchor link
Quote:
Chris, dus alles wat dreamweaver doet is goed?? Totaal niet dus!!

Nogmaals een pakket wat rondweg 599,- en hoog aangeschreven staat ga ik vanuit dat het een juiste manieer is. Link mij is naar de officiele documentatie van de HTML standaard.

Want de W3 link die hierboven is gegeven worden HTML tags in CAPS gezet en niet lowercase!

Quote:
Om wat dingen te noemen:
- we missen doctypes in voorbeelden
- missen heel veel nieuwe HTML features en browser support


Omdat het 'voorbeelden' zijn die niet over DOCTYPE gaan!?!?
Omdat HTML 5 nog steeds geen 'standaard' is!?!?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/05/2012 14:18:38
Quote Anchor link
Chris NVT op 04/05/2012 14:09:51:
Nogmaals een pakket wat rondweg 599,- en hoog aangeschreven staat ga ik vanuit dat het een juiste manieer is.

Daar kan je vanuit gaan, maar dat wil niet zeggen dat jouw veronderstelling ook juist is. Ik weet "van vroeger" dat WYSIWYG editors niet bekend stonden om hun juiste schone code. Sterker nog, veelal maakten ze er een zootje van. Die editors moeten ervoor zorgen dat de code in alle browsers werkt en vaak worden daar allerlei omslachtige "trucs" voor gebruikt die de code niet ten goede komen.

Dat het pakket bijna 600,- euro kost zegt niks over de kwaliteit ervan.
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 14:24:24
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 04/05/2012 14:18:38:
Chris NVT op 04/05/2012 14:09:51:
Nogmaals een pakket wat rondweg 599,- en hoog aangeschreven staat ga ik vanuit dat het een juiste manieer is.

Daar kan je vanuit gaan, maar dat wil niet zeggen dat jouw veronderstelling ook juist is. Ik weet "van vroeger" dat WYSIWYG editors niet bekend stonden om hun juiste schone code. Sterker nog, veelal maakten ze er een zootje van. Die editors moeten ervoor zorgen dat de code in alle browsers werkt en vaak worden daar allerlei omslachtige "trucs" voor gebruikt die de code niet ten goede komen.

Dat het pakket bijna 600,- euro kost zegt niks over de kwaliteit ervan.



Nee het bedrag niet, maar Adobe staat nu niet bepaald aangeschreven als een klakkeloos en slecht bedrijf toch. Ik neem aan dat het verschil van browsers niets mag uitmaken of je nu <br>, <BR> of <br /> gebruikt. Er zijn idd zat andere dingen die browsers rare fratsen laat uithalen, maar een break is een break.

Vanwege dat ik dus Dreamweaver gebruik, gebruik ik ook <br /> aangezien ik te lam ben om telkens terug te klikken en 2x op Del te drukken. Het werkt in alle browsers waar ik het in heb getest (test site's in verschillende browsers en OS'en).
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/05/2012 14:32:52
Quote Anchor link
Adobe is van oudsher een bedrijf dat zich specialiseert in grafische producten en niet in programmeren. Het verschil in <br> of <br /> heeft te maken met html en xhtml. Browsers keuren meerdere opties goed / kunnen meerdere opties "lezen", maar dat wil niet zeggen dat daarmee de code ook goed is.

Ik sal nu gewoon een zimpel voorbeelt gefen om te bewijsen dat iets wat gelesen kan worden door een browser niet perzee de jiuste maneir is om ietz te doen. Alleen sijn brouwsers tegenwoordig heel toolerand waardoor dingen tog goed worden geinturpruteert, snap juh? De code is wel leezbaar, maar dat betekend neit dat de kode ook daatwerkuluk geod is.
 
Wouter J

Wouter J

04/05/2012 14:33:56
Quote Anchor link
Quote:
Want de W3 link die hierboven is gegeven worden HTML tags in CAPS gezet en niet lowercase!

Ja, als je in de DOM kijkt zie je ook dat alle elementen in CAPS staan. Dit is dus ook de standaard. Maar zoals je verder kunt lezen:
Quote:
Recall that in HTML, element and attribute names are case-insensitive; the convention is meant to encourage readability.

Ze mogen dus ook in kleine letters. En omdat kleine letters veel gangbaarder zijn dan hoofdletters is dit de gebruiksstandaard geworden die iedereen gebruikt en die ik iedereen aanraad.

Lege HTML tags horen <br> te zijn en lege xHTML tags horen <br/> te zijn. Zie ook de documentatie van XHTML1 onder het kopje 'Differences with HTML 4':
Quote:
Empty elements must either have an end tag or the start tag must end with />. For instance, <br/> or <hr></hr>. See HTML Compatibility Guidelines for information on ways to ensure this is backward compatible with HTML 4 user agents.
CORRECT: terminated empty elements
<br/><hr/>

INCORRECT: unterminated empty elements
<br><hr>

Vervolgens kijk je bij die HTML Compatibility Guidelines:
Quote:
Include a space before the trailing / and > of empty elements, e.g. <br />, <hr /> and <img src="karen.jpg" alt="Karen" />. Also, use the minimized tag syntax for empty elements, e.g. <br />, as the alternative syntax <br></br> allowed by XML gives uncertain results in many existing user agents.

Of te wel: HTML user agents kunnen niet omgaan met <br/> en als een hack kun je er een spatie voorzetten: <br />. Dan zie de HTML user agents tenminste nog dat dat een break element is.

Offtopic:
In XHTML2 bestaat deze break element zelf helemaal niet meer en moet elke lijn tussen <l> tags worden gezet :S


Nog wat andere resources:
- http://stackoverflow.com/questions/1946426/html-5-is-it-br-br-or-br
- http://dev.w3.org/html5/spec/the-br-element.html#the-br-element

Edit:
Zie ook: http://www.w3.org/TR/html4/index/elements.html Hierbij is de endtag van een break element verboden. We lezen hier net dat <br/> een alternative syntax is van <br></br> <br/> is dus gewoon verboden.
Gewijzigd op 04/05/2012 14:37:52 door Wouter J
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 14:39:40
Quote Anchor link
@Wouter J

Dus met andere woorden <br /> is net zo geldig als <br> of <BR>, dit staat duidelijk in de compatibility Specs. Het is dus geen 'hack' maar een oplossing voor compatibiliteits problemen.
 
Wouter J

Wouter J

04/05/2012 14:42:21
Quote Anchor link
Chris, let wel even op dat het in de xHTML specs staat. In HTML is het dus verboden, maar met die spatie erbij kunnen browsers het lezen. Kortom: precies zoals ozzie het uitlegt. Het is fout, maar browsers kunnen er (doormiddel van de spatie hack) toch mee omgaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/05/2012 14:42:43
Quote Anchor link
Chris, heb je mijn opmerking gelezen?
Gewijzigd op 04/05/2012 14:46:26 door Ozzie PHP
 
Chris PHP

Chris PHP

04/05/2012 14:52:25
Quote Anchor link
Sorry Ozzie!!! Vanwege die 'wall of text' van Wouter heb ik jou over het hoofd gezien!

Hahaha ja het bekende 'als de eerste en laatste letter juist zijn lees je het correct' voorbeeld :D

Thnx, ik blijf lamlendig en gewoon de <br /> gebruiken, al maak ik uberhaupt nooit veel gebruik van breaks!
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.