MIME Types controleren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martin Meijer

Martin Meijer

26/06/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een upload systeem die schijnt niet heel veilig te zijn omdat er geen MIME TYPE gecontroleerd wordt.

Naa een beetje googlen en zoeken op div. websites kon ik niks bruikbaars vinden.

Nu is mijn vraag kan iemand mij hier eventueel meer over vertellen hoe ik bestanden die geupload moeten worden kan controleren?

Alle suggesties zijn welkom.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 18:08:44
 
RT

RT

26/06/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Geuploaden bestanden staan in de array $_FILES,
om de mimetype op te vragen gebruik je:
$_FILES['naam']['type'], probeer ook eens print_r($_FILES['naam']) of zie php.net
 
Martin Meijer

Martin Meijer

26/06/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Wij waren er inmiddels inderdaad zelf ook al uit gekomen met een beetje langer zoeken, maar toch erg bedankt voor de hulp!

Je moet het net even weten ;)
 
Guido van C

Guido van C

26/06/2007 19:53:00
 
Martin Meijer

Martin Meijer

26/06/2007 19:55:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.