Mod_Rewrite werkt niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:11:38
Quote Anchor link
Hallo allemaal..

Ik zit hier met een vaag probleem,
Ik ben een echte beginner met htaccess, na een tijdje googlen kwam ik een paar keer op hetzelfde antwoord uit.

ik wil namelijk sitenaam.nl/profiel.php?profiel=henk
kunnen veranderen naar: sitenaam.nl/henk

dit heb ik in mijn htaccess staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
  RewriteEngine On
  RewriteRule ^([^/\.]+)/?$ profiel.php?profiel=$1 [L]


heeft iemand hier misschien de doorslaggevende tip :)?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:25:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2011 20:13:55
Quote Anchor link
En... wat werkt er niet? Wat gebeurt er?
 
Victor -

Victor -

23/06/2011 20:15:39
Quote Anchor link
Heb je al gekeken of je instellingen goed staan?
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:19:51
Quote Anchor link
mijn instellingen staan goed..
en de rewrite werkt niet

er gebeurt simpelweg NIETS
 
Victor -

Victor -

23/06/2011 20:21:31
Quote Anchor link
is ook de module geinstalleerd?
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2011 20:21:42
Quote Anchor link
Verander eens ([^/\.]+)/? in (.*?)
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:25:48
Quote Anchor link
ik zit bij versio, daarbij zit alles inbegrepen..

@ wouter.. ik heb nog steeds geen resultaat
als ik naar sitenaam.nl/profiel.php?profiel=gebruiker1 navigeer gebeurt er niks..
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2011 20:33:19
Quote Anchor link
Dan heb je de bedoeling van htaccess niet door. De code die je nu hebt gemaakt betekend:

Zodra je sitenaam.nl/jason intyped krijg je eigenlijk de pagina te zien met de url sitenaam.nl/profiel.php?id=jason
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:35:36
Quote Anchor link
aah dat klopt ja!
maar dan krijg ik een 404 error.. page not found..
 
The Force

The Force

23/06/2011 20:54:45
Quote Anchor link
Check de Apache error log, dan krijg je meer info. :)
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:58:29
Quote Anchor link
hoe moet ik dat doen ???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2011 20:59:10
Quote Anchor link
De error_log bekijken, staat vaak buiten je /htdocs webroot in je FTP.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 21:12:08
Quote Anchor link
ik heb alleen:

htpasswd
awstats
logs
public_ftp
public_html
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2011 21:14:11
Quote Anchor link
Kijk eens in logs lijkt mij logisch.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 21:18:33
Quote Anchor link
in de logs staat alleen dat robots.txt niet gevonden kon worden door google...
 
The Force

The Force

23/06/2011 21:56:04
Quote Anchor link
Dan heet dat logbestand waarschijnlijk niet "apache_error.log". Dat is het bestand waar je naar moet zoeken. Als je bij een shared hosting zit dan is overigens de kans groot dat het hostingbedrijf je hier geen toegang tot geeft (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2011 22:08:52
Quote Anchor link
The Force op 23/06/2011 21:56:04:
... (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).


Dit is zo in te stellen dat ieder zijn eigen errorlog heeft.
 
The Force

The Force

23/06/2011 23:24:34
Quote Anchor link
- SanThe - op 23/06/2011 22:08:52:
The Force op 23/06/2011 21:56:04:
... (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).


Dit is zo in te stellen dat ieder zijn eigen errorlog heeft.


Ongetwijfeld, maar ik heb al meerdere malen meegemaakt dat om die reden de log niet te zien was.
 

23/06/2011 23:45:11
Quote Anchor link
The Force op 23/06/2011 23:24:34:
- SanThe - op 23/06/2011 22:08:52:
The Force op 23/06/2011 21:56:04:
... (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).


Dit is zo in te stellen dat ieder zijn eigen errorlog heeft.


Ongetwijfeld, maar ik heb al meerdere malen meegemaakt dat om die reden de log niet te zien was.


Tenzij je natuurlijk weer zoiets als plesk ofzo hebt, dan kan je het gewoon allemaal wel weer zien. En goh, plesk wordt toch veel gebruikt (cpanel ook).
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2011 00:11:16
Quote Anchor link
Zet in je .htaccess

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)$ profiel.php?profiel=$1 [QSA,L]


en in je profiel.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Dit is het profiel van: ' . $_GET['profiel'] . '.';
?>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

24/06/2011 14:11:21
Quote Anchor link
hallo allemaal, het werkt nog steeds niet..
en ik heb alles geprobeerd :S

moet ik nou gaan naar sitenaam/username?
dan weet de site toch niet dat het profiel.php moet zijn?
het lijkt mij dat ik naar profiel.php?profiel=username moet gaan
en dat HTACCESS deze url dan rewrite...?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.