Mod_Rewrite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Wouter H

wouter H

16/11/2010 11:22:28
Quote Anchor link
Hallo

Ik probeer mod_rewrite te begrijpen en te implenteren. En dat gaat me behoorlijk zwaar af.

Mijn idee is.

Bezoekers kunnen een taal kiezen.
Vervolgens kan de bezoeker ook nog door de pagina's heen zoeken.
Dan hebben we dus home, search etc.

De link bij het kiezen van de taal.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="Nederlands" ><img src="images/flagicons/NL.png" title="Nederlands" width="25" height="50"></a>


Het scriptje bij het kiezen van de pagina, als de taal al geselecteerd is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
    if (isset($language) and isset($menu))
        {

            $url_menu = $language."/";
        }

        
        elseif (isset($language) and !isset($menu))
        {

            $url_menu = $language ."/"  ;
        }

        
            else
            {
                $url_menu = "English/"    ;
            }

        
?>




<div id="links">
  <a href="<?php echo $url_menu ; ?> home"  >Home</a>
  <a href="<?php echo $url_menu ; ?> optie2">pagina2</a>
  <a href="<?php echo $url_menu ; ?> optie3">pagina3</a>
</div>


.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<IfModule mod_rewrite.c>
  Options +FollowSymLinks
  RewriteEngine on
  
  Rewritebase /travel/
# Onderstaande heb ik uitgezet omdat dit altijd weer roet in het eten gooit.
# RewriteRule !\.(js|ico|gif|jpg|png|css)$ index.php
# Wanneer ik bij onderstaande regel de [R] verander in [L], verdwijnen de afbeeldingen en wordt de url bij elke klik langer, met de nieuwe waarden. Bij [R] zie ik de url als index.php?var1=nederlands&var2=home en bij elke klik gaat het goed.
  RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+)/([a-zA-Z0-9]+)$ index.php?var1=$1&var2=$2 [R]
# Deze is voor het kiezen van de talen, dit zet in de url-balk localhost/root/nederlands, en de rest blijft ook goed.
  RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+)$ index.php?var1=$1 [L]

</IfModule>


Ik heb geen idee, wat ik fout doe, of wat anders zou moeten. Ik ben (nog) niet met mod_rewrite begaan.

Bij voorbaat dank.

groeten wouter
Gewijzigd op 16/11/2010 11:50:31 door Wouter H
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:23:53
 
Jasper hoi

jasper hoi

16/11/2010 11:42:29
Quote Anchor link
Voor code hebben we de code tags: [.code] en [./code] (zonder punt natuurlijk)
Zet bovenaan in je head dit is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<base href="mijnurlhier.nu" />

En dan in je .htaccess file toch die [R] vervangen door [L]
 
Wouter H

wouter H

16/11/2010 12:03:23
Quote Anchor link
Bedankt die tags waren mij niet bekend, ik heb het aangepast.

Ik de code toegevoegd in de head van de pagina.
travel is de naam van de root directory.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<base href="travel" />


de [R] is vervangen door de [L]

Het gaat nu nog steeds goed wanneer ik gewoon tussen de talen kies.
Kies ik vervolgens voor een pagina dan ziet de url er uit zoals ik wil.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://localhost/travel/Nederlands/home


De css regels en de afbeeldingen zijn daarbij dan verdwenen.

klik ik nog een keer op een link dan is dit het resultaat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://localhost/travel/Nederlands/Nederlands/optie2


Misschien heb ik wat mis met de $url_menu variabele. Dat ga ik nu proberen
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 12:19:55
Quote Anchor link
Je moet voor elke link naar de afbeelding of je stylesheet even een / zetten, dan gaat hij terug naar de root.

Toevoeging op 16/11/2010 12:20:28:

Als dat niet lukt, poep je hele code hier dan even neer.
 
Wouter H

wouter H

16/11/2010 12:36:24
Quote Anchor link
Bedankt,

Ik heb het geprobeerd maar helaas,

hier komt ie dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><?php echo $title; ?></title>
<link href="/css/phone.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 0px) and (max-width: 320px)" />
<link href="/css/tablet.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 321px) and (max-width: 768px)" />
<link href="/css/main.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 769px)" />

<base href="travel" />
</head>

<body>

<?php
@$language = $_GET['var1'];
@
$menu = $_GET['var2'];
?>


<div id="subdomain">
  <p>
<a href="Deutsch" ><img src="/images/flagicons/DE.png" title="Deutsch" width="25" height="50"></a>
<a href="English"><img src="/images/flagicons/EN.png" title="English" width="25" height="50"></a>

<a href="Nederlands" ><img src="/images/flagicons/NL.png" title="Nederlands" width="25" height="50"></a>
</p>
</div>

<?php
    if (isset($language) and isset($menu))
        {

            $url_menu = $language."/";
        }

        
        elseif (isset($language) and !isset($menu))
        {

            $url_menu = $language ."/"  ;
        }

        
            else
            {
                $url_menu = "English/"    ;
            }

        
?>




<div id="links">
  <a href="<?php echo $url_menu ; ?>home" title="Home">Home</a>
  <a href="<?php echo $url_menu ; ?>optie2" title="pagina2">pagina2</a>
  <a href="<?php echo $url_menu ; ?>optie3" title="pagina3">pagina3</a>
</div>



<?php

echo "<h1>$welcome</h1>" ;

if (isset($_GET['var1']) and isset($_GET['var2']))

    {

        echo $_GET['var1'] ;
        echo "<br>";
        echo $_GET['var2'];
    }
*
/
?>



</body>
</html>


.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<IfModule mod_rewrite.c>
  Options +FollowSymLinks
  RewriteEngine on
  
# Rewritebase /travel/
# RewriteRule !\.(js|ico|gif|jpg|png|css)$ index.php
  RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+)/([a-zA-Z0-9]+)$ index.php?var1=$1&var2=$2 [L]
  RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+)$ index.php?var1=$1 [L]

</IfModule>
Gewijzigd op 16/11/2010 12:38:15 door wouter H
 
Jasper hoi

jasper hoi

16/11/2010 12:39:39
Quote Anchor link
het moet <base href="http://www.completeUrl.hier/jou/map" /> zijn.
En waarom een @ op lijn 16 en 17?
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:05:11
Quote Anchor link
je gaat naar de map /travel

Als je dan dus (zoals ik je zei) een / ervoor doet en daarmee naar de root teruggaat, zou je er dan misschien, heel misschien even de map voor moeten doen?
/travel/css/etc...
Gewijzigd op 16/11/2010 13:07:31 door John Cena
 
Wouter H

wouter H

16/11/2010 13:15:26
Quote Anchor link
De @, omdat de variabelen bij het laden van de pagina nog niet bekend zijn en dan geeft het undefined variable weer.

De base ahref heb ik aangepast naar:
<base href="http://localhost/travel"/>
Aangezien ik het lokaal aan het samenbreien ben.

En dat werkt!
Bedankt!


Dan nog de .css bestanden. Deze worden niet gepakt. Met en zonder de '/' aan het begin van het pad.

Dat was hem. Dat kwartje was niet gevallen. Maar het werkt...

thanx
Gewijzigd op 16/11/2010 13:26:39 door wouter H
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:49:41
Quote Anchor link
Het werkt nu goed? :-)
 
Wouter H

wouter H

16/11/2010 14:04:45
Quote Anchor link
Yes het werkt! bedankt nogmaals
 
Wouter H

wouter H

17/11/2010 15:50:52
Quote Anchor link
Hier ben ik weer, En dan ben ik dom geweest.

In Firefox and Google Chrome werkt alles super.

Maar nu heb ik het gezeur dat ik in Internet Explorer niets zie! Waar kan dat vandaan komen?

Alle php doet het, alle html is zichtbaar, images ook! Alleen de css wordt niet uitgevoerd.
Code is verder niet gewijzigd.
Gewijzigd op 17/11/2010 15:52:51 door wouter H
 
Jasper hoi

jasper hoi

17/11/2010 16:32:18
Quote Anchor link
Heb je een live voorbeeldje voor ons??
 
Wouter H

wouter H

17/11/2010 16:53:10
Quote Anchor link
ik heb het nog niet online staan.

maar dit is de bron:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>A2B</title>
 
<base href="http://localhost/travel/" />
 
<link href="http://localhost/travel/css/phone.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 0px) and (max-width: 320px)" />
<link href="http://localhost/travel/css/tablet.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 321px) and (max-width: 768px)" />
<link href="http://localhost/travel/css/main.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 769px)" />
 
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" />
 
<meta name="description" content="omschrijving" />
<meta name="keywords" content="keywords" />
 
<meta name="copyright" content="Wouter" />
<meta name="author" content="Wouter" />
<meta name="generator" content="Wouter" />
<meta name="language" content="Nederlands" />
<meta name="revisit-after" content="5" />
<meta name="robots" content="index" />
<meta name="robots" content="follow" />
<meta name="robots" content="all" />
 
</head>
 
<body>
 
<div id="container">
 
  <div id="header">
    
  <div id="language">
    <p>
      <a href="Deutsch" "><img src="images/flagicons/DE.png" title="Deutsch" ></a>
      <a href="English" ><img src="images/flagicons/EN.png" title="English" ></a>
      <a href="Nederlands" ><img src="images/flagicons/NL.png" title="Nederlands" ></a>
  </p>
  </div>
 
    <p>header logo/ kleuren / menu van links naar rechts</p>
      
  
  
  <div id="menu" class="main-div">
    <div id="menuItem">
      <p><a href="Nederlands/Liften/home" title="A2B">Home</a></p>
    </div>
    <div id="menuItem">
      <p><a href="Nederlands/Liften/zoeken" title="A2B Lift zoeken">Lift zoeken</a></p>
    </div>
    <div id="menuItem">
      <p><a href="Nederlands/Liften/offer" title="A2B Lift offer">Lift offer</a></p>
    </div>
  </div>
<div id='breadcrumbs' ><div class='main-div'><p><a href='Nederlands'>Nederlands</a><span class='light-green'> | </span>travel</p></div></div>  </div> <!-- Einde header -->
  
  
  <div id="main-content" class="main-div">
 
      <div id="content" class="sub-div">
      <h1>index.php</h1>
<h2>kop 2</h2>
<h3>kop 3</h3>
<h4>kop 4</h4>
<p>paragraph</p>    </div> <!-- einde content -->
 
      <div id="sidebar" class="sub-div">
        <p>LEEG</p>
    </div> <!-- Einde sidebar-->
    
  </div> <!-- einde main content -->
  
  <div id="footer">
    <p>footer</p>
  </div> <!-- Einde footer-->
    
</div><!-- Einde container -->
 
 
 
</body>
</html>
 
Jasper hoi

jasper hoi

17/11/2010 16:56:30
Quote Anchor link
als je dit hebt staan:
<base href="http://localhost/travel/" />
moet je van
<link href="http://localhost/travel/css/main.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 769px)" />
dit maken:
<link href="css/main.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 769px)" />
 
Wouter H

wouter H

17/11/2010 17:02:57
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie,

maar helaas helpt het niet.

Ik heb het ook andersom geprobeerd, dus base href weg en dan de link href compleet.

Ook dat mag niet baten.

Toevoeging op 17/11/2010 18:01:06:

Als ik het gedeelte:
media="only screen and (min-width: 769px"
weg laat. Doet de pagina het.

Maar! Dan wordt bij een smaller beeldscherm dus niet een ander css bestand geladen.
 
Jasper hoi

jasper hoi

17/11/2010 18:06:18
Quote Anchor link
Voor telefoon, pda en ipod/iphone kan je ook beter dit gebruiken:
http://detectmobilebrowsers.mobi/
 
Wouter H

wouter H

17/11/2010 18:09:52
Quote Anchor link
thanx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.