module manager hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben D

Ruben D

31/07/2008 18:14:00
Quote Anchor link
Dit is dus een module manager die ik ben aan het maken heel simpel maar ik krijg sommige dingen niet gedaan, en er zitten bugs in, kan iemand helpen?

De bedoeling: 1 module heeft een map in die map zit de module plus een module.php met info over de module, Als de module.php word gevonden en hij komt niet voor in de tabel moet hij die module weergeve met install erbij en anders de module met delete erbij.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include "../core.php";


$mod_files = makefilelist(MODULES."/", ".|..", true, "folders");
    $counter = 0; $columns = 1;
    echo "<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='1' width='450' class='tbl-border'>\n";
    for ($i=0;$i < count($mod_files);$i++) {
        if ($counter != 0 && ($counter % $columns == 0)) echo "</tr>\n<tr>\n";
        echo "<td align='center' width='25%' class='tbl1'>";
        include MODULES."/$mod_files[$i]/module.php";
        if (file_exists(MODULES.$mod_files[$i]."/module.php")) {
         if    ($query="SELECT * FROM modules WHERE modules_folder LIKE "%$mod_files[$i]%""); {
         mysql_query($query);
        echo "$mod_files[$i] $module_version delete";
        }

       else {
  echo "$mod_files[$i] $module_version install";
    }

        
        echo "</td>\n";
        $counter++;
        }}

    echo "</tr>\n</table>\n<br>\n";

echo "<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='1' width='450' class='tbl-border'>
</table>
<br>\n"
;
echo "<table align='center' width='450' cellpadding='0' cellspacing='1' class='tbl-border'>\n";

// Create a list of files or folders and store them in an array
function makefilelist($folder, $filter, $sort=true, $type="files") {
    $res = array();
    $filter = explode("|", $filter);
    $temp = opendir($folder);
    while ($file = readdir($temp)) {
        if ($type == "files" && !in_array($file, $filter)) {
            if (!is_dir($folder.$file)) $res[] = $file;
        }
elseif ($type == "folders" && !in_array($file, $filter)) {
            if (is_dir($folder.$file)) $res[] = $file;
        }
    }

    closedir($temp);
    if ($sort) sort($res);
    return $res;
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben D
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:48:22
 

31/07/2008 18:24:00
Quote Anchor link
Gebruik en tags om je code heen...
Verder wat is het probleem? Je hebt alleen een bedoeling.
 
Ruben D

Ruben D

31/07/2008 18:41:00
Quote Anchor link
dat het niet werkt, ik krijg een syntax error op line 17 en de controle van wanneer hij kijkt of het al in de database zit op line 13 werkt ook niet geen idee waarom
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/07/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
         if    ($query="SELECT * FROM modules WHERE modules_folder LIKE "%$mod_files[$i]%""); {
?>


Wat doet die ; daar voor de { ?

Overigens klopt het daar helemaal niet, dit lijkt mij al beter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
         if    ($query="SELECT * FROM modules WHERE modules_folder LIKE '%".$mod_files[$i]."%'") {
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Ruben D

Ruben D

31/07/2008 19:33:00
Quote Anchor link
dat heeft de syntax errors opgelost, nu nog 1 ding, het is de bedoeling dat hij de delete weergeeft als de module is gevonden in de database maar hij weergeeft nu al delete en hij controleerd de database toch zo??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.