Mooie formulieren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »
Henkie

Henkie

29/12/2008 03:54:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie hiervan? Bedoeld als inlogschermpje voor een website waar je alleen op mag als je ingelogd bent.

Afbeelding
Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:15:28
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

29/12/2008 09:02:00
Quote Anchor link
offtopic: waarom weer een nieuw account boris?
 
Mitchell

Mitchell

29/12/2008 09:53:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit. Zou zelf niet die achtergrond gebruiken, maar dat is persoonlijke smaak. :)
 
Douwe

Douwe

29/12/2008 10:01:00
Quote Anchor link
Die formulieren zien er zeker strak uit! Alleen zou ik bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Wachtwoord (en bevestiging):
[_____________________][_____________________]

het eerder zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Wachtwoord:            Bevestiging:
[_____________________][_____________________]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Henkie

Henkie

29/12/2008 11:34:00
Quote Anchor link
Terence schreef op 29.12.2008 09:02:
offtopic: waarom weer een nieuw account boris?
wachtwoord kwijt
Mitchell schreef op 29.12.2008 09:53:
Ziet er goed uit. Zou zelf niet die achtergrond gebruiken, maar dat is persoonlijke smaak. :)
Oké, bedankt.
Douwe schreef op 29.12.2008 10:01:
Die formulieren zien er zeker strak uit! Alleen zou ik bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Wachtwoord (en bevestiging):
[_____________________][_____________________]

het eerder zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Wachtwoord:            Bevestiging:
[_____________________][_____________________]
Zo dan:AfbeeldingLijkt mij ook wel beter inderdaad. Bedankt.
 
Douwe

Douwe

29/12/2008 12:12:00
Quote Anchor link
Dat ziet er inderdaad beter uit :)
 
Crispijn -

Crispijn -

29/12/2008 12:58:00
Quote Anchor link
Je hebt zeker goed naar het inlogscherm van wordpress gekeken? Die ziet er bijna hetzelfde uit! ;)
 
Henkie

Henkie

29/12/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 29.12.2008 12:58:
Je hebt zeker goed naar het inlogscherm van wordpress gekeken? Die ziet er bijna hetzelfde uit! ;)
Ik weet niet hoe het inlogscherm van wordpress er uit ziet. Ik ben even naar de website van wordpress gegaan, en heb een paar inlogschermpjes uit de showcase gehaald, maar die vind ik niet echt lijken: AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
 
Crispijn -

Crispijn -

29/12/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Ach, een inlog boxje helemaal in het center uitgelijnd.... ik vind die van jou dan niet enorm veel anders. Wel netjes, maar niet vernieuwend.
 
Mrhocoma

mrhocoma

29/12/2008 14:16:00
Quote Anchor link
Mooi schermpje, heb je de layout in Photoshop gemaakt? Of is het een css layout? Wellicht interessant om even te delen hoe je het verder gaat gebruiken, html, css, etc? Handig voor de newbies die ook zoiets willen maken.
 
Crispijn -

Crispijn -

29/12/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Het is niet zo heel spannend toch? Gewoon een body background image met die achtergrond kleur en outer glow. Dan gewoon een divje waar je netjes die schaduw in klust. Als je een beetje je best doet kan je deze ook nog variabel van hoogte maken.

Let wel op dat dit een draak is om netjes te maken in een IE 6 browser. Ik denk dat je dan het beste die outer glow weg kan laten en gewoon die schaduw op een niet transparant plaatje moet knallen. Dat houd 't allemaal wat schoner en netter :)
 
Henkie

Henkie

29/12/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 29.12.2008 14:12:
Ach, een inlog boxje helemaal in het center uitgelijnd.... ik vind die van jou dan niet enorm veel anders. Wel netjes, maar niet vernieuwend.
Klopt, het was niet de bedoeling om vernieuwend te zijn. Ik heb gewoon graag een bevestiging van anderen :-)
mrhocoma schreef op 29.12.2008 14:16:
Mooi schermpje, heb je de layout in Photoshop gemaakt? Of is het een css layout? Wellicht interessant om even te delen hoe je het verder gaat gebruiken, html, css, etc? Handig voor de newbies die ook zoiets willen maken.
Ik weet niet wat "een css lay-out" is, maar het achtergrondplaatje is natuurlijk met photoshop gemaakt. Het is een gradient, met daaroverheen een afgerond vierkant met een drop shadow.
Crispijn schreef op 29.12.2008 14:20:
Het is niet zo heel spannend toch? Gewoon een body background image met die achtergrond kleur en outer glow. Dan gewoon een divje waar je netjes die schaduw in klust. Als je een beetje je best doet kan je deze ook nog variabel van hoogte maken.

Let wel op dat dit een draak is om netjes te maken in een IE 6 browser. Ik denk dat je dan het beste die outer glow weg kan laten en gewoon die schaduw op een niet transparant plaatje moet knallen. Dat houd 't allemaal wat schoner en netter :)
Ja precies, het lastige zit in die variabele hoogte in combinatie met transparantie en alles. Ik heb de hoogte ook niet variabel genomen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.